- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Jhprmonlarim bozuldu galiba yada emzirdigimden dolayi
Evet yaa kıl payıKıl payı kaybettik
Haftaya inşallah
Teşekkür ederim rakiplerin en tatlisi haftaya daha iyi olucaz inşallahEki Görüntüle 2009814 Sevgili rakibiminciakis !!!!
Beni sahalara gömüp püre haline getirdin
Kabul ediyorum.
Ezici bir üstünlükle yendin vallahi.
KIZ SONUNA KADAR HAK ETTİN
Beni bırak genelde bile herkesi yendin sily hariç
Azcık üzüldüm yenildim diye ama azcık ucundan
Şampiyon bu hafta sensin
Keep calm and inci is the queen
Haftaya bekle beni dicem ama yedimnasıl toparlarım seni geçerim bilemedim
AMA MEYDAN OKUMA FOREVERRRRR
Zaten sadece 1 hafta 4. Olduk gerisinde hep 1. Yiz. Her hafta veriyorsun sen canım. Hem 100 gr deme o bile önemliAma grup adına sevindim tabii ki.
Ben sizi mezun edicem kesin. Tamam bıktım yeter diyene kadar da miu yu bırakmayacağım.Teşekkür ederim rakiplerin en tatlisi haftaya daha iyi olucaz inşallah
hedefe ulasincaya kadar yanimda olcanim mium
Ben sizi mezun edicem kesin. Tamam bıktım yeter diyene kadar da miu yu bırakmayacağım.
Hippocum Anka beni mahvedecek börek yedim karpuz yedim dayanamdım yaa çok iradesizimKızlar iftara misafirlikteyiz.. çayın yanına baklava getiriyorlar. . Yesem mi??
Ye bence abartmadan ama yarın tertemiz bir sayfa açmak kaydıyla.Kızlar iftara misafirlikteyiz.. çayın yanına baklava getiriyorlar. . Yesem mi??
Tamam canım bugün yedik yarın sıfır kaçamak telafi edeceğiz. Onları yedin diye daha da yeme tadında kalsın anka o kadarına kızmaz abartmadıysan?Hippocum Anka beni mahvedecek börek yedim karpuz yedim dayanamdım yaa çok iradesizim
Haftalık kaçamak hakkın var 1, olduk ya. Afiyet olsun. Ben dondurma yicem.
Tamam hakkın bitti cumaya kadar. Cuma 1. olursak yine yersinHippocum Anka beni mahvedecek börek yedim karpuz yedim dayanamdım yaa çok iradesizim
Tamam teşekkür ederim 1 tane yicem çayla. .iftarda dikkat ettim börek pide yemedim..Haftalık kaçamak hakkın var 1, olduk ya. Afiyet olsun. Ben dondurma yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?