Ben kaçırmışım tuh. Özelden atarsan sevinirim ben deİsteyene özelden atarım artık..
Teşekkür ederiz kaptanımKızlar tebrik ederim birinci olmuşsunuz takım açıldığında bu yana çok güzel yüzdeler alıyorsunuz maşallah
Oldukça çeşit var . Eklenecek bişey bulamadım . Eline sağlık canım . Afiyet olsun misafirlerine ve tabi sana ( pilav revani hariçKizlar misafirler icin iftar menusu hazirliyorum bi bakin ekleyecegim cikaracagim var mi
Mercimek corba
Yaprak sarma
Firinda kabak mucver
Gul manti
Yogurtlu patlican salatasi
Guvec
Pilav
Tursu salata
Revani
Seni de ekledim ama sana özel mesaj atılımıyo. .Ben kaçırmışım tuh. Özelden atarsan sevinirim ben de
Hazır al tatlıyı.. napıcan??Şu an çok sinirliyim ya
Sular sabahtan beri yok
Doğalgazı da kestiler
Akşam piknikli iftar için tatlı bana düştü ama tatlı yapacam doğal gaz yok
Elim kirleniyor havada kalıyor sular yok
Tezgâhım birbirine girmiş durumda
Oldu mu??
Kıbrıs tatlısının şerbetini yapmıştım tatlıyı da fırına verdim sadece kreması kaldı piknik tüpü aldırıp eşim e. yapacam onu daHazır al tatlıyı.. napıcan??
Ayy ramazan ramazan bu yapılır mı?Kıbrıs tatlısının şerbetini yapmıştım tatlıyı da fırına verdim sadece kreması kaldı piknik tüpü aldırıp eşim e. yapacam onu daama sahur bulasigi da dahil tatlı bulaşıkları ile tezgâhım iğrenç durumda
Sorma bu ramazani bize zehir ettilerAyy ramazan ramazan bu yapılır mı?
Hahhaha hahahah kıyamam ya sinirlerim bozuldu ben olsam böyle gülerdim sinirden. Sinirlenince acayip gülüyorum çünkü. Ne çektin be tevafukKıbrıs tatlısının şerbetini yapmıştım tatlıyı da fırına verdim sadece kreması kaldı piknik tüpü aldırıp eşim e. yapacam onu daama sahur bulasigi da dahil tatlı bulaşıkları ile tezgâhım iğrenç durumda
İnciii sultan daha ne olsunn süper menüüüKizlar misafirler icin iftar menusu hazirliyorum bi bakin ekleyecegim cikaracagim var mi
Mercimek corba
Yaprak sarma
Firinda kabak mucver
Gul manti
Yogurtlu patlican salatasi
Guvec
Pilav
Tursu salata
Revani
2017 türkiyesiSorma bu ramazani bize zehir ettiler
Kolay gelsin cnm. . Ama regl ken halı yıkanır mı? Üşütürsün..Kızlar biliyorum cok yazamıyorum kac gündür halı yıkıyorum bıraz dinleniyorum soda içerken ne olur kusura bakmayın regl ken bitsin dıye ugrasıyorum orucken yapamam dıye
Kolay gelsin hallet işlerini bitir de rahatla artık inşallahKızlar biliyorum cok yazamıyorum kac gündür halı yıkıyorum bıraz dinleniyorum soda içerken ne olur kusura bakmayın regl ken bitsin dıye ugrasıyorum orucken yapamam dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?