Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar misafirler icin iftar menusu hazirliyorum bi bakin ekleyecegim cikaracagim var mi
Mercimek corba
Yaprak sarma
Firinda kabak mucver
Gul manti
Yogurtlu patlican salatasi
Guvec
Pilav
Tursu salata
Revani
Oldukça çeşit var . Eklenecek bişey bulamadım . Eline sağlık canım . Afiyet olsun misafirlerine ve tabi sana ( pilav revani hariç .

Şu an çok sinirliyim ya
Sular sabahtan beri yok
Doğalgazı da kestiler
Akşam piknikli iftar için tatlı bana düştü ama tatlı yapacam doğal gaz yok
Elim kirleniyor havada kalıyor sular yok
Tezgâhım birbirine girmiş durumda

Hazır al tatlıyı.. napıcan??

Hazır al tatlıyı.. napıcan??
Kıbrıs tatlısının şerbetini yapmıştım tatlıyı da fırına verdim sadece kreması kaldı piknik tüpü aldırıp eşim e. yapacam onu da ama sahur bulasigi da dahil tatlı bulaşıkları ile tezgâhım iğrenç durumda

Ayy ramazan ramazan bu yapılır mı?

Hahhaha hahahah kıyamam ya sinirlerim bozuldu ben olsam böyle gülerdim sinirden. Sinirlenince acayip gülüyorum çünkü. Ne çektin be tevafuk

Allah yardımcın olsun canım halledersin hiç takma

merhaba
ben sizin grubunuza katilabilir miyim?
cok asiri kiloluyum maalesef ve disiplinim yok sonuclari incelerken hep sizin takimin 1. oldugunu gordum ve bu cok motive edici
kilo vermem lazim ama tek basima azmedemiyorum
ben de sizin gruba katilip yarisabilir miyim?

Oyyy siz işleri ne ara yapıyorsunuz bacılar, belim ağrıdı valla. Taze fasulye, bulgur pilavı, cacık, kayısı suyu hepsini üst üste yapınca, minak uyuyor diye. Allah'tan büyük oğlan salatalık ve domatesleri doğradi da yardımcı oldu. Arada bir kırık fasulye ve 1 tatlı kaşığı pilav yedim tadına baktım, ara öğün oldu :) Şimdi yeni oturdum. Benim yarına misafirim var. hippotalamus özelden lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…