Beklemedeyim ben de :)Hazırlanim çekicem :))
Kaptan dün ki menüyü nasıl buldun?
Sagol canim
Canim benim senin sayende vicdan yapip gidip sporumu yaptim kazanmama yardimci oldun cansin sen canBeni alıntılamadı ama ben açıkladım.. ben dedim yarın tartı günü niye yedin diye? Ama ne bilim ben 1 top maraş demedin ki önce sadece cıss dedin.. sonra evet dondurma dedin.. ben sana vicdan yaptırim se bidaha cıss yeme diye motive ol dedim.. bi daha karışmamye cıssları da @MiuLego yensin seni..
Sen varya sen miu herkesi bana dusman edicen kiz amâ gorursun sen bu haftaHahahaha yaşasın yeneyim dimi
Gordum canim msj yazdiktan sonra gordum sonraki sayfadaydiAma bende seni alıntılayıp itiraf ettiminciakis onu görmedin mi?
Yok kız küsmedim :))
Yok kız küsmedim :))
Yok kız.. sırayla kazanın..bana karsacan demi miu kazanamasin ben kazanayim demi hippocum ayrica yanlis anlasidiysam kusura bakma tatlim
Ya az değilim ama öle bıngıl bıngıl değilim..Hippo canim boyun odugu icin 86 gercekten cok durmuyor kilolu degilsin ama ikimizde 6 kilo verirsek cok daha guzel olcak bence
Seninde ustte yok benim gibi basen ve gobus var 6 kilo verelim beraber resim atalımYa az değilim ama öle bıngıl bıngıl değilim..
Ahh o basenler.. ben hiç göbekten kilo almazdım ama 2 sezeryandan sonra kaldı..Seninde ustte yok benim gibi basen ve gobus var 6 kilo verelim beraber resim atalım
İnş.. ayın 11 ine kadar 82 olmak istiyorum.. annemler gidicem.. önceki gittiğimde 102ydim. Şimdi tam 20 kilo vermiş olmak istiyorum.. inan 89ken olmayan pardesü 86iken tam oldu 82 bende baya iyi duruyo. . Ama asıl hedefim 75..Seninde ustte yok benim gibi basen ve gobus var 6 kilo verelim beraber resim atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?