- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Dur şimdi özelden atıyorum. . Kusura bakma. .O zaman ben bakmayayim
Tamam bekliyorum :)Dur şimdi özelden atıyorum. . Kusura bakma. .
Verirsin bence ve artik 20 kiloyu da fark etmezlerse goz dr na gitsinlerİnş.. ayın 11 ine kadar 82 olmak istiyorum.. annemler gidicem.. önceki gittiğimde 102ydim. Şimdi tam 20 kilo vermiş olmak istiyorum.. inan 89ken olmayan pardesü 86iken tam oldu 82 bende baya iyi duruyo. . Ama asıl hedefim 75..
HihahahahaohohohohSen varya sen miu herkesi bana dusman edicen kiz amâ gorursun sen bu hafta
Güzel kaptan teşekkürlerKızlar tebrik ederim birinci olmuşsunuz takım açıldığında bu yana çok güzel yüzdeler alıyorsunuz maşallah
Kız o küsmez
Anka @MiuLego inciakis @florence_N umut-16 @5816bursa @erdmtgbaerdm gelin resim koyuyorum ama hemen kaldırıcam..
Pamuk kalplimYok kız.. sırayla kazanın..
Çok rahat 82 olursun inan buna yeter kiİnş.. ayın 11 ine kadar 82 olmak istiyorum.. annemler gidicem.. önceki gittiğimde 102ydim. Şimdi tam 20 kilo vermiş olmak istiyorum.. inan 89ken olmayan pardesü 86iken tam oldu 82 bende baya iyi duruyo. . Ama asıl hedefim 75..
GeldiiiiGeldi ni kızlar? ?
Bir öneri cacık benden :) yapması da kolay hem sulu sulu iyi giderKizlar misafirler icin iftar menusu hazirliyorum bi bakin ekleyecegim cikaracagim var mi
Mercimek corba
Yaprak sarma
Firinda kabak mucver
Gul manti
Yogurtlu patlican salatasi
Guvec
Pilav
Tursu salata
Revani
Ayran var icecek olarak ama yapayim kucuk kaselere daha hic baslamadim sarmayi sarip markete gidecem daha insallah yetisir elim cabuktur ama bugun agirlik var ustumdeBir öneri cacık benden :) yapması da kolay hem sulu sulu iyi gider
Ayran yapma cacık yaparsan incim ya da ayran yapacaksan cacık yapma menüm zaten eğey kalabalık yok yok maşallah. Çok yorma kendiniAyran var icecek olarak ama yapayim kucuk kaselere daha hic baslamadim sarmayi sarip markete gidecem daha insallah yetisir elim cabuktur ama bugun agirlik var ustumde
Erkek.. karısı da burda lisabella.KaptanAnka aşırı merak ediyorum kazen erkek mi bayan mı? Sen bilirsin eskisin buralarda. Bikaç yerde kazen abi diye yazdıklarını okumuştum. Neden merak ediyosam
Yaaaaa ay teşekkür ederim hippom meraktan çatlayacaktım :)Erkek.. karısı da burda lisabella.
Lisabella nın resmi de var profilinde. .Yaaaaa ay teşekkür ederim hippom meraktan çatlayacaktım :)
Miu yaaKaptanAnka aşırı merak ediyorum kazen erkek mi bayan mı? Sen bilirsin eskisin buralarda. Bikaç yerde kazen abi diye yazdıklarını okumuştum. Neden merak ediyosam
Tebrikler tatlım. YakışırrrrUmut-16 pilavlar kategorisinde yemek yarışmasını kazandım.. Kadınlar kulübü hediye olarak gönderdi
Herkeste ilk böyle bir şok yaratıyorKaptanAnka aşırı merak ediyorum kazen erkek mi bayan mı? Sen bilirsin eskisin buralarda. Bikaç yerde kazen abi diye yazdıklarını okumuştum. Neden merak ediyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?