Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1. sayfada kurallarımız mevcut canım. Normalde uye alımı yapmıyorum ama özellikle takıma yazdığın için geri çevirmek istemedim.
Kurallarımız uygunsa boy kilo ve hedef kilo yazarak başlayalım

1. sayfada kurallarımız mevcut canım. Normalde uye alımı yapmıyorum ama özellikle takıma yazdığın için geri çevirmek istemedim.
Kurallarımız uygunsa boy kilo ve hedef kilo yazarak başlayalım
bana kuraller uygun
ama benim ufak bir sorunum var dizlerimdeki problem nedeniyle onumuzdeki 1-2 ay pek spor yapamam yani tabii yapicam ama cok fazla yogunlasamam
ve maalesef kilom biraz fazla ve hipoglisemim oldugu icin biraz yavas kilo veriyorum
takim yuzdesini dusurmek istemem bastan belirmek istedim sonra size sorun olmamak icin
ama katilmayi cok isterim

Kaç kilosun boyun kaç canım

kil

87 kilo 167 boyundayim

Kilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni ya
kil

87 kilo 167 boyundayim

Kilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni ya

Aynen yaa ben de 100 den fazla sandım

Canım 15 günlük deneme süresi var. Sen bi başla bakalım menülerini yaz onlara bakalım. Hafif yürüyüş yapabilirsen o bile yeter. Verirsin inşallah. Haftada 500 gr versen yine yeter Bizim kızlar abartılı veriyor zaten.

ben bugun yeni tarti aliyorum yarin sabah onunla tartiliyim o kilomla devam ediyim
cunku artik o tartiyi kullanicam baslangic kilom da o tartida olsun

Tatlımı yaptım artık bu koşullarda nasıl oldu bilmiyorum.. tezgah fenaları oynuyor. Piknik çantam malzemelerim, çocukların yedek çantası hazır, oğlum hazır.. geriye ben kaldım, birde mutfak tezgahı

Tatlımı yaptım artık bu koşullarda nasıl oldu bilmiyorum.. tezgah fenaları oynuyor. Piknik çantam malzemelerim, çocukların yedek çantası hazır, oğlum hazır.. geriye ben kaldım, birde mutfak tezgahı

Sizin bi kere daha kesilmişmiydi
Ben mi yanlış hatırlıyorum Ramazan da bu yapılır mı
Neyse pikniğin keyfini çıkar gelince yıkarsın yada gözün görmesini istemiyorsan bulaşık makinasına tıkıştır Çünki ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…