1. sayfada kurallarımız mevcut canım. Normalde uye alımı yapmıyorum ama özellikle takıma yazdığın için geri çevirmek istemedim.merhaba
ben sizin grubunuza katilabilir miyim?
cok asiri kiloluyum maalesef ve disiplinim yok sonuclari incelerken hep sizin takimin 1. oldugunu gordum ve bu cok motive edici
kilo vermem lazim ama tek basima azmedemiyorum
ben de sizin gruba katilip yarisabilir miyim?
bana kuraller uygun1. sayfada kurallarımız mevcut canım. Normalde uye alımı yapmıyorum ama özellikle takıma yazdığın için geri çevirmek istemedim.
Kurallarımız uygunsa boy kilo ve hedef kilo yazarak başlayalım
Kaç kilosun boyun kaç canımbana kuraller uygun
ama benim ufak bir sorunum var dizlerimdeki problem nedeniyle onumuzdeki 1-2 ay pek spor yapamam yani tabii yapicam ama cok fazla yogunlasamam
ve maalesef kilom biraz fazla ve hipoglisemim oldugu icin biraz yavas kilo veriyorum
takim yuzdesini dusurmek istemem bastan belirmek istedim sonra size sorun olmamak icin
ama katilmayi cok isterim
Kilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni yakil
87 kilo 167 boyundayim
ama boyuma gore fazla yani bmi hesaplarina gore obez cikiyorumKilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni ya
kil
87 kilo 167 boyundayim
Kilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni ya
kil
87 kilo 167 boyundayim
Kilom fazla deyince bende şöyle 110 falan bekledim allah seni ya
ben bugun yeni tarti aliyorum yarin sabah onunla tartiliyim o kilomla devam ediyimAynen yaa ben de 100 den fazla sandım
Canım 15 günlük deneme süresi var. Sen bi başla bakalım menülerini yaz onlara bakalım. Hafif yürüyüş yapabilirsen o bile yeter. Verirsin inşallah. Haftada 500 gr versen yine yeterBizim kızlar abartılı veriyor zaten.
Tamam canım. Hoşgeldin aramızaben bugun yeni tarti aliyorum yarin sabah onunla tartiliyim o kilomla devam ediyim
cunku artik o tartiyi kullanicam baslangic kilom da o tartida olsun
Başla başla.. Ben de tez canlıyım ne güzel.bugun basliyim mi menulerimi yazmaya
ay kusura bakmayin ben biraz tez canliyim resmen hayatimda ilk defa diyet yapicam
hosbuldumTamam canım. Hoşgeldin aramızaBaşarılar diliyorum
Hos geldin canim verirsin hic merak etme burada süper kilolar veriliyorama boyuma gore fazla yani bmi hesaplarina gore obez cikiyorum
Hos geldin canim verirsin hic merak etme burada süper kilolar veriliyor
ama boyuma gore fazla yani bmi hesaplarina gore obez cikiyorum
Tatlımı yaptım artık bu koşullarda nasıl oldu bilmiyorum.. tezgah fenaları oynuyor. Piknik çantam malzemelerim, çocukların yedek çantası hazır, oğlum hazır.. geriye ben kaldım, birde mutfak tezgahı
Hoşgeldin cnm. . Bende 100 küsur sandım. .bende doğumdan sonra başladığımda 102ydim. Buraya 93.5 la başladım. . İnsallah deneme süren güzel geçer. . En az 1 kilo vermen lazım 15 gündehosbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?