Canım ramazanın başından beri çalışma var birkere daha böyle iftara yakın yaptılar. Son dakikalarda evden çıkmadan geldi sular hemen toparladım ama çamaşır suyu kullanamadim içimde kaldı, şimdi yoldayız gidiyoruzSizin bi kere daha kesilmişmiydi
Ben mi yanlış hatırlıyorum Ramazan da bu yapılır mı
Neyse pikniğin keyfini çıkar gelince yıkarsın yada gözün görmesini istemiyorsan bulaşık makinasına tıkıştır Çünki ben öyle yapıyorum
Seviyoruz napalımMiuyla sen öldüreceksiniz beni.
Tel çekmeyen yerde ne işiniz var ya. Hiç gideceğim bi yer değil zevk içinKızlar gittiğim yerde tel çekmiyor geç vakit geliriz geldiğimde görüşürüz kaçamak yapmayın heeeeben hariç
İyiki açtın kaptan :))Motivasyonum artsın diye.12.,takımı yarışmadan sonra açtık...
Seviyoruz napalım
Ağaçlardan dolayı canım malum piknik alanıTel çekmeyen yerde ne işiniz var ya. Hiç gideceğim bi yer değil zevk için
Hayırdır cnm?Kızlar merhaba bugün pek keyfim yok yazamadım hiç kısura bakmayın menümüde yazayım sonra yazamasam
Sabah
2 yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 1 bardak süt
Akşam
Yarım tabak fırında kabak
3 lt su
(Öğleni yemedim pek iştahım yokta .)
Çok güzel cnm.. böyle devam edersen eksiyi görürsün bu hafta..Kizlar ben soguk alginligi oldu cok istahim yok
Sabah
1yunurta
Zeytin
Biber yedim sanirim bur de
Aksam
Tavuk izgara bir el buyuklugunde
Koz sogan
Cnm sen de kpss ye girmişmıydın nasıl sonucunKızlar merhaba bugün pek keyfim yok yazamadım hiç kısura bakmayın menümüde yazayım sonra yazamasam
Sabah
Akşam
3 lt su
Zümrecim mis gibi olmuştur misssTatlımı yaptım artık bu koşullarda nasıl oldu bilmiyorum.. tezgah fenaları oynuyor. Piknik çantam malzemelerim, çocukların yedek çantası hazır, oğlum hazır.. geriye ben kaldım, birde mutfak tezgahı
Güzellll menüüüüüBen de menumu yazayım delı gibi acıktım kendimi salataya vurucam :) :)
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
5 çeri domates
Sekersiz cay
Ara bir soda
Biraz fındık
Bir dilim karpuz
Akşam
Kuru fasulye yarım tabak
Salata
Sahura kadar cay bir avuc kabak cekırdeği
Toplam 2 lt su
Çok az yemişsin canım.geçmiş olsun.ıhlamur fln içKizlar ben soguk alginligi oldu cok istahim yok
Sabah
1yunurta
Zeytin
Biber yedim sanirim bur de
Aksam
Tavuk izgara bir el buyuklugunde
Koz sogan
Hiçbişey yememişsin canımmmKızlar merhaba bugün pek keyfim yok yazamadım hiç kısura bakmayın menümüde yazayım sonra yazamasam
Sabah
Akşam
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?