Olabilir canım. Spor hocasına da sordum başımda durup öğrettiydi ama bir türlü başaramıyorum .umut-16 burdan yazışalım artık kızlar.. özelden sadece resim paylaşalım ki sayfamız öksüz kalmasın 2000 3000 sayfa olsun..
Umut yanlış mekik çekiyor olabilir misin cnm??
Halı yıkamacı da mı sorun var canım anlamadımKollarım kalkmıyor ya cok yoruldum yıkamaya verdım Bı cok degişik yere halıları serdim mı kızımda Bı kasıntı baslıyor ne kullanılıyorsa halıyı kaldırıyorum kasıntı gidiyor bıkac seferdir mecbur ben yıkıyorum
@MiuLego gitttmeee !!! N'olur gitmeHippo bugün başlıyoruz o zaman ben hemen eve gidince 30 mekik çekiyorum ve başlıyoruz. Kesinlikle kilonu göstermiyorsun ben çok daha kilolu bekliyordum yalan yok. Ama maşallahın var :)
Ben hep burdayım kız mezun olunca görürsün bakalım nasıl olcakmiu dan kurtuluş yoook
Cnm kullandıkları deterjan yada neyse dokundu kızıma bizde anlamadık terasta yıkadım yavas yavas napayımHalı yıkamacı da mı sorun var canım anlamadım
geçmiş olsun canım. Kslitesiz bişeyler kullanmışlardır . Sana da ikinci iş oldu deseneCnm kullandıkları deterjan yada neyse dokundu kızıma bizde anlamadık terasta yıkadım yavas yavas napayım
Kizlar ya hepiniz çok tatlısınızKorhilalp sana ben yorum yapmadim dimi canim sen de cok iyisin yaaa tamda düşündüğüm gibi
Afiyet olsun canımm.bnce ye 1 kare amaaAnka @MiuLego
Sahur 2 de...
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Bakaç çeşit peynir
1 zeytin
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
1.5 lt falan su
İftar 20de..
1 kase et suyuna mercimek çorbası
1 küçük parça haşlanmış et
1 küçük parça haşlanmış tavuk
2 kaşık mercimek yemeği
Kızlar böyle karışık oldu ama bikaç gündür artıp az kalan yemeklerden yedim. .bitsin diye kendimi zorlamadım.. kaplara koydum sokağa bırakıcam inş. .
Kalkıp 1 kahve yapim kendime.. kaç zamandır içecek vaktim bile yok.. şimdi mutfağı bıraktım yapıo içim.. yanına bi kare çikolata yesem mi??
Ne yazcak kız. . Çoluk çocuk peşinde koşmak ?? :))Sily 1. oldun ya sırrını paylaşman lazım canım perşembeye kadar.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Ya işte benim gibi tombik bekliyordumSily 80 ilk hedefim.. asıl hedefim 75 yada 78.. valla nasıl bekliyordunuz beni merak ettim ya.. miu yu gördükten sonra.. bem tombişim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?