Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben bugun daha tam duzene giremedim ama yine de yaziyim menumu baslamis oliyim

sabah
6-7 zeytin peynir domates 3 dilim kepek ekmegi

ogle
karisik cig kuruyemis elma latte

aksam
doner durum

su 1 - 1.5 lt icmisimdir pek su icme huyum yok kendime sise aldim bugun daha fazla icicem

biraz duzensiz oldu aksam da fazla ama yarindan itibaren tartilip daha duzenli olucam

Oy canım cannnıııımmm
Noldu kız?? Rahatlama mı geldi?
Kıskançlık
Bende şimdi gördüm.. onu mezun etme kaptan. .
Kız hippo ni demek mezun itme
Turşusunu mu kurayım vakti gelen gidecek
Gitmiyom yooooo
Ayyy çok beğendim şu avuç içi pideden de vazgeç artık ya doyursa doyurmaz tadını alsan alamazsın pof
Kızlar kendimi yanlış yere gelmil gibi hissediyorum. . Hepiniz zayıfsınız ya
Kız kendimizi beğensek burda işimiz ne
Neden onu.. neden beni diil??
Hahahahahahha hahahahaha
Miuyla sen öldüreceksiniz beni.
Bizi çok seviyon ki
Kızlar gittiğim yerde tel çekmiyor geç vakit geliriz geldiğimde görüşürüz kaçamak yapmayın heeee ben hariç
Sen hariç mi sen mi hariiiiççççç tansiyonum yükseliyo bak olmayan tansiyonum yükseliyor
Mis misss ohhh
Kizlar ben soguk alginligi oldu cok istahim yok
Sabah
1yunurta
Zeytin
Biber yedim sanirim bur de

Aksam
Tavuk izgara bir el buyuklugunde
Koz sogan
Oh bir mis daha ohhh inşallah hiç gelmez bu iştahlar geriiii
Afiyet olsun bursacım çok güzeeel
Kızlarrr iftar yapmaya gidiyorum.Allah kabıl etsin inşallahh....
Allah kabul etsin korhi afiyet olsun
Latte döner dürüm az su bunları istemiyoruz yarından itibaren tamam mı ekmek de çok var tam buğday yemeye çalış canım olur mu?

lattede seker falan yoktu aslinda
ben kahvesiz duramiyorum gun icinde bas agrisi oluyor

lattede seker falan yoktu aslinda
ben kahvesiz duramiyorum gun icinde bas agrisi oluyor
Hayır canım şeker değil zaten latte diyette kesinlikle yasaklı listesinde. Çok kalorili. Ben de kahve hastasıyım sade nescafe ve sade türk kahvesi. Haaaa yok diyorsan oklavamla tanıştırırım seni, hiç tanışmadın sen daha

Ne diyorsun şimdi latte var mı artık

hahaha yok istemem oklava
sade icerim ben de artik

Sabah uyanınca 1 bardak süt

Öğle 13:15
Biberli 1 yumurtadan omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir, marul
1 dilim ananas

16:50 1 küçük süt

Akşam 17:30
Bir minicik hımbırgır menü

Su: 2 lt (3 ü geçer)

Spor:
Baya baya spor yapacağım kızlar eve gideyim yapınca yazacağım.

BURDAN YAZIYORUM. 1 AY BOYUNCA ASLAAAAA TEK BİR KAÇAMAK YOK BANA BİTTİ KIZLAR. Bugünkü bu kaçamağın bedelini de kendime sporla çok güzel ödeteceğim. Tüm hafta göreceksiniz takipte kalın yapmazsam dövün beni. SÖZÜM SÖZ AMA YAPACAĞIM.

Bu ne miuuuuuu
Millete oklava peki bu ne miuuuuuu
Sana falaka lazım miuuuu

Hiç yakıştıramadım

Aşırı kalori yakan spor önerisi olan varsa memnuniyetle alırım kızlaaar

Bebek emzirmek dışındao bende yok

@MiuLego ..
Ahh miu şeker miu.. kendine oklava çıkarmadığın kalmıştı onı da yaptın :)) valla bebek emzirmek bi beni zayıflatmıyo ya.. o bi şehir efsanesi bence. .

Miucan senin mezun olmanı istemiyorum gitme diye.. @yesa1 hamile kaldım ama hergün burdayım dedi gitti. . Sende gidersin diye korkuyorum . ♡♡♡

Bu arada mekik programına bende başlıcam.. Karnım iyice bir toparlansın..

Bide gördün mi Sily beni böyle beklemiyormuş.. 86 çok ama boy ve kalıp olunca azcık saklıyorum

umut-16 burdan yazışalım artık kızlar.. özelden sadece resim paylaşalım ki sayfamız öksüz kalmasın 2000 3000 sayfa olsun..
Umut yanlış mekik çekiyor olabilir misin cnm??

Hippo bugün başlıyoruz o zaman ben hemen eve gidince 30 mekik çekiyorum ve başlıyoruz. Kesinlikle kilonu göstermiyorsun ben çok daha kilolu bekliyordum yalan yok. Ama maşallahın var :)

Ben hep burdayım kız mezun olunca görürsün bakalım nasıl olcak miu dan kurtuluş yoook

Girmiştim evet beklediğimden baya düşğk geldi malesef

İnşallah canm
Sıkma canını cnm biliyorum zor ben tek soru dahi cozmeden gırdım keyfine yanı bana yetmez ama iyi Bı puan geldı :) :) ama yetmiyor tabı artık takmadıgım için Bı anlamı yok ozelde işim oldugu icin rahatım tum hayatını bunun üzerine kuranlara Rabbim yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…