hosbuldum
Ailevi canmHayırdır cnm?
Hoşgeldin hadi bakalım hayırlı olsun. Yaz tabi menünü de bugün
Girmiştim evet beklediğimden baya düşğk geldi malesefCnm sen de kpss ye girmişmıydın nasıl sonucun
İnşallah canmHiçbişey yememişsin canımmm
Sıkma canını her şey yoluna girer inşallah
Oy canım cannnıııımmm
KıskançlıkNoldu kız?? Rahatlama mı geldi?
Kız hippo ni demek mezun itmeBende şimdi gördüm.. onu mezun etme kaptan. .
Gitmiyom yoooooTurşusunu mu kurayım vakti gelen gidecek
Ayyy çok beğendim şu avuç içi pideden de vazgeç artık ya doyursa doyurmaz tadını alsan alamazsın pofMenü bildireyim dışarı çıkacağız
Sabah 10
1 porsiyon lor
1.5 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Ara 10 kiraz
Ara yarım dilim karpuz.
Kiraz saplı yeşil cay
18.00 akşam
1 kase cacık
zeytinyağlı taze fasulye
Avuç içi pide.
2. 5 lt su
Kız kendimizi beğensek burda işimiz neKızlar kendimi yanlış yere gelmil gibi hissediyorum. . Hepiniz zayıfsınız ya
Hahahahahahha hahahahahaNeden onu.. neden beni diil??
Bizi çok seviyon kiMiuyla sen öldüreceksiniz beni.
Sen hariç mi sen mi hariiiiççççç tansiyonum yükseliyo bak olmayan tansiyonum yükseliyorKızlar gittiğim yerde tel çekmiyor geç vakit geliriz geldiğimde görüşürüz kaçamak yapmayın heeeeben hariç
Mis misss ohhhKızlar merhaba bugün pek keyfim yok yazamadım hiç kısura bakmayın menümüde yazayım sonra yazamasam
Sabah
2 yumurta 1 kk peynir 6 zeytin 1 bardak süt
Akşam
Yarım tabak fırında kabak
3 lt su
(Öğleni yemedim pek iştahım yokta .)
Oh bir mis daha ohhh inşallah hiç gelmez bu iştahlar geriiiiKizlar ben soguk alginligi oldu cok istahim yok
Sabah
1yunurta
Zeytin
Biber yedim sanirim bur de
Aksam
Tavuk izgara bir el buyuklugunde
Koz sogan
Afiyet olsun bursacım çok güzeeelBen de menumu yazayım delı gibi acıktım kendimi salataya vurucam :) :)
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
5 çeri domates
Sekersiz cay
Ara bir soda
Biraz fındık
Bir dilim karpuz
Akşam
Kuru fasulye yarım tabak
Salata
Sahura kadar cay bir avuc kabak cekırdeği
Toplam 2 lt su
Allah kabul etsin korhi afiyet olsunKızlarrr iftar yapmaya gidiyorum.Allah kabıl etsin inşallahh....
Latte döner dürüm az su bunları istemiyoruz yarından itibaren tamam mı ekmek de çok var tam buğday yemeye çalış canım olur mu?ben bugun daha tam duzene giremedim ama yine de yaziyim menumu baslamis oliyim
sabah
6-7 zeytin peynir domates 3 dilim kepek ekmegi
ogle
karisik cig kuruyemis elma latte
aksam
doner durum
su 1 - 1.5 lt icmisimdir pek su icme huyum yok kendime sise aldim bugun daha fazla icicem
biraz duzensiz oldu aksam da fazla ama yarindan itibaren tartilip daha duzenli olucam
lattede seker falan yoktu aslindaOy canım cannnıııımmm
Kıskançlık
Kız hippo ni demek mezun itme
Gitmiyom yooooo
Ayyy çok beğendim şu avuç içi pideden de vazgeç artık ya doyursa doyurmaz tadını alsan alamazsın pof
Kız kendimizi beğensek burda işimiz ne
Hahahahahahha hahahahaha
Bizi çok seviyon ki
Sen hariç mi sen mi hariiiiççççç tansiyonum yükseliyo bak olmayan tansiyonum yükseliyor
Mis misss ohhh
Oh bir mis daha ohhh inşallah hiç gelmez bu iştahlar geriiii
Afiyet olsun bursacım çok güzeeel
Allah kabul etsin korhi afiyet olsun
Latte döner dürüm az su bunları istemiyoruz yarından itibaren tamam mı ekmek de çok var tam buğday yemeye çalış canım olur mu?
Hayır canım şeker değil zaten latte diyette kesinlikle yasaklı listesinde. Çok kalorili. Ben de kahve hastasıyım sade nescafe ve sade türk kahvesi. Haaaa yok diyorsan oklavamla tanıştırırım seni, hiç tanışmadın sen dahalattede seker falan yoktu aslinda
ben kahvesiz duramiyorum gun icinde bas agrisi oluyor
hahaha yok istemem oklavaHayır canım şeker değil zaten latte diyette kesinlikle yasaklı listesinde. Çok kalorili. Ben de kahve hastasıyım sade nescafe ve sade türk kahvesi. Haaaa yok diyorsan oklavamla tanıştırırım seni, hiç tanışmadın sen daha
Ne diyorsun şimdi latte var mı artık
Sütsüz şekersiz anlaştıkhahaha yok istemem oklava
sade icerim ben de artik
Bu ne miuuuuuu
Sabah uyanınca 1 bardak süt
Öğle 13:15
Biberli 1 yumurtadan omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir, marul
1 dilim ananas
16:50 1 küçük süt
Akşam 17:30
Bir minicik hımbırgır menü
Su: 2 lt (3 ü geçer)
Spor:
Baya baya spor yapacağım kızlar eve gideyim yapınca yazacağım.
BURDAN YAZIYORUM. 1 AY BOYUNCA ASLAAAAA TEK BİR KAÇAMAK YOK BANA BİTTİ KIZLAR. Bugünkü bu kaçamağın bedelini de kendime sporla çok güzel ödeteceğim. Tüm hafta göreceksiniz takipte kalın yapmazsam dövün beni. SÖZÜM SÖZ AMA YAPACAĞIM.
Söz verdim ama bak yazdım oraya.Bu ne miuuuuuu
Millete oklava peki bu ne miuuuuuu
Sana falaka lazım miuuuu
Hiç yakıştıramadım
Hippo bugün başlıyoruz o zaman ben hemen eve gidince 30 mekik çekiyorum ve başlıyoruz. Kesinlikle kilonu göstermiyorsun ben çok daha kilolu bekliyordum yalan yok. Ama maşallahın var :)@MiuLego ..
Ahh miu şeker miu.. kendine oklava çıkarmadığın kalmıştı onı da yaptın :)) valla bebek emzirmek bi beni zayıflatmıyo ya.. o bi şehir efsanesi bence. .
Miucan senin mezun olmanı istemiyorum gitme diye.. @yesa1 hamile kaldım ama hergün burdayım dedi gitti. . Sende gidersin diye korkuyorum . ♡♡♡
Bu arada mekik programına bende başlıcam.. Karnım iyice bir toparlansın..
Bide gördün miSily beni böyle beklemiyormuş.. 86 çok ama boy ve kalıp olunca azcık saklıyorum
Sıkma canını cnm biliyorum zor ben tek soru dahi cozmeden gırdım keyfine yanı bana yetmez ama iyi Bı puan geldı :) :) ama yetmiyor tabı artık takmadıgım için Bı anlamı yok ozelde işim oldugu icin rahatım tum hayatını bunun üzerine kuranlara Rabbim yardım etsin inşallahGirmiştim evet beklediğimden baya düşğk geldi malesef
İnşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?