- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Kozz ne gunaydini 2de yenimi kalktinYağmurlu bir Ankara sabahından günaydınlar hanımlar
ben adet sancısından bayıldığımı bilirim gecen demiştim ya smear testi yaptırmaya gittim bayılıyordum yaptıramadım sana maşallah canım ya ama o kadar da yorma kendiniBenim de çok yüksek ya. Çok dayanıklıyımdır.
Benim ayak parmağım kırılmış. Ben öyle basit sandım 3 gun gitmedim. Mosmor kocaman oldu eşim zorla,götürdü doktora. Ben dedim ki parmağım morardı. Eşim de
Doktora diyor ki parmağı kırık galiba.
Doktor da sanmam,kırık çok acır ama bakalım dedi. Bir açtım korkudan rengi attı kangren oluyor bu nasıl,dayanırsın bu acıya nasıl beklersin bi yandan kızıyor bi yandan söyleniyor :hem kırılmış hem kaymış :
Hemen yatışa,aldı alçıya aldı falan Allah korumuş geç,kalsam kesilebilirmiş.
Sezaryenden 5 gün sonra da temizliğe başlamıştım.,cam aspirator,falan silmiştim
Kuruyunca resim bolumune atda bakalim hilalim merak ettimKızlar şu an kuafördeyim.balyaj attırdım.bekliyorum yıkanmasını.ayy çok heyecanlıyımm
yemiyom ki. Bugün detoks çorba günüm kahve bile içemiyomAllah Allah hemen de sıyrılıyor. Ben düşünüyorum yeniyorum sen de yeme
ayyy sily kuzum sen de mi? Yok mu orada sana göre yiyecekler kıyamam. Gel kız senle kebapçı patlatalım üstüne waffle cı üstüne mmmmmm herşeydenBeraber sınırdışı olalimmm burda ac kaldim yaaakac gündür resmen sadece suyla duruyorum
o neymiş görmedim ama çok canım çekti çok açım kesin çok güzeldirKizlar patlican tostu yapiyolar gordunuz mu? Yapan var mi hic
Ya eltimin evindeyuz ve kendisini hic ama hic sevmiyorun zaten o da beni sevmiyor hissediyorum yaptigi yemekler bol yağ ile kizartmali hep ben mutfaga girsem beni kullaniyo ben salağım ya onun gözünde sirf onun yuzunden inat girmiyorum onu evinde mutfagaNeden ki yemekler uymuyorsa kendin yapsana
ayyy sily kuzum sen de mi? Yok mu orada sana göre yiyecekler kıyamam. Gel kız senle kebapçı patlatalım üstüne waffle cı üstüne mmmmmm herşeyden
Hımmm anladım eşine soyle dışarda yemeğe götürsün seni.Ya eltimin evindeyuz ve kendisini hic ama hic sevmiyorun zaten o da beni sevmiyor hissediyorum yaptigi yemekler bol yağ ile kizartmali hep ben mutfaga girsem beni kullaniyo ben salağım ya onun gözünde sirf onun yuzunden inat girmiyorum onu evinde mutfaga
HAHAHAHA HAHAHAHAH cuma hayallerime bu şekilde yaklaşabilirim ancak diyorsun anka kaptan hahahahaSily yesin... Yakınsınız nasılsa hadi götür de silye ziyafet çektir canım
Oh iyi yapıyorsun bebişim diyetine de yardımcı gitsin kilolar ohhh misYa eltimin evindeyuz ve kendisini hic ama hic sevmiyorun zaten o da beni sevmiyor hissediyorum yaptigi yemekler bol yağ ile kizartmali hep ben mutfaga girsem beni kullaniyo ben salağım ya onun gözünde sirf onun yuzunden inat girmiyorum onu evinde mutfaga
Valla yaa... Kız gommekle kalmadı üzerime beton döktüHAHAHAHA HAHAHAHAH cuma hayallerime bu şekilde yaklaşabilirim ancak diyorsun anka kaptan hahahaha
Kocanın kardeşinin karısıElti hangisi oluyordu? Kocanın kardeşi mi? kardeşinin karısı mı ?
Ayyy çok açım tevafuk da aç anka da aç gelelim mi mis gibi olmuştur şimdi
Ben cok.aciktim yaaslında yemek yapasım bile yok ama hazırladım pişirmesi kaldı çorbam da var salatam da hazır
İyi ki bekarım ne zor şeyler yaKocanın kardeşinin karısı
Geliyorsanız miktarı arttırıyorum..Ayyy çok açım tevafuk da aç anka da aç gelelim mi mis gibi olmuştur şimdiAfiyet olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?