Canim masallah sanaPazartesi kontrol tartısı
Anka_misali(67,7/67.1/600gr
eylul7158eylul(59.3/58.5/800gr gitti
tevafuk55 ( 62,8/63.6 /+800)
MiuLego (55.3/56.2/+900)
Sily (
Korhilalp (56,9/
hippotalamus (86.6/85.9/-700)
5816bursa (70.1/69.8/_300)
florence_N (78.5/78/-500)
inciakis (69.5/69.4/_100)
umut-16 (68,5/)
ICIR(83,1/82,7/_400)
Jalapeno(60.9/59.6/-1300)
Ya cnm olmadı çok üzüldüm. . Kusura bakma nolurGelmedi msj falan demekkı grupta tek aksı benımneyse sıkıntı yok
Masada en masum o gorundu gozumeLeda katılımın çok az menülere yorum yok sohbet yok.
Biraz paylaşım yoksa burda olmanın hiçbir anlamı yok.
Kahvaltını çok daha sağlam yapabilsen harika menü olurdu
Doyuyor herkes ben hep aç
Oooooo ooooo ooooo ara öğünsüz aşırı sağlıklısından menü. Bu düzen sana çpk iyi geldi eylülüm
Ayyyyy 1 ay kaçamak yok bana ayyyyy sonra tamammmmmm yaşasınnnn
Vay ben nerelere gidemmmmmm napaaaaammmm vaaaykız menün çok güzel beğendim çok göz yanılgısı ya da karın ağrısı vurdu sanırım beni ekmek gibi bişey gördüm ama inanmayı reddediyorum.
Sporlar da çok yakışmış menüne canım hergün böyle olsun inşallah
Utanç kahrolma cezası pişmanlık cezası vicdan yapmalı ceza
Ne kadar hafif 2 gün ıcır bayıldım spor da güzel harikaaa
Kuzum neden kepek ekmek yahu ne faydası var tam buğday alıp yesene :) gerisi güzel dolma güzel mi emin değilim..
Spor spor? Artıdasın zaten hani spor
sağol canım
Tamam balım
İçmez öiyim kız içmeden asla duramam
Aaa ilk kez duydum muza da bayılırım deneyeyim bakalım diyette de nasıl olacaksa
Menün zaten harika görünüyodu afiyet olsun flo spor da ekledik mi tamamdır
Kuzum zaten artıdasın mercimek köfte de şişkinlik yapmıcak mı? Sen bilirsin tabi bence daha çok ye ama
Benim de yemekte heeepp
Ohhhh mutluluğa bak afiyet olsun canjm
Tebrikleeeeerrrrrrr!
Jalapeno, hippo, ıcır, flo, inci, anka, bursa, eylül ve sanırım umut da eksiydi. Harikasınız kızlar eksi çıkmak güzel duygu olsa gerekkkkk
Ben dahil tevafuk korhi dayağı hak ediyoruz. Çooook dikkat etmeliyiz biz artık
Hangi mesajın tamamı kkız
Detokslar yapilmis sporlar yapilmis
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 ceviz
Domates, salatalık
11:30 detoks çorba
13:45 d. çorba
16:15 d. çorba
19:15 d. çorba
Su: 3.5 lt
Spor:
3. Gün
Mekik : 120
Squat : 60
Plank : 30 sn
Wallsit : 30 sn
60 dk yürüyüş bandı
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
Afiyet olsun canım yapma vicdanKızlar ben bi tabak kiraz ve kayısı yedimilk defa meyve yerken vicdan yapıyorum
Ben daha cok yeniyim bi kere taaaaammmiiii1000 mi ben 16.000 e ilerliyorum:
Cok tatlısın cnm kolay gelsinEki Görüntüle 2011388
Wall sit, plank, mekik ve squat 1. Günler tamam. Wall sit de ne dedim ama manyak bir şeymiş.
Oh ne guzel sporda yapilmis yarin misafirim yok buyuk ihtimalle ben de 3 gunun acisini cikaracam sporlaEki Görüntüle 2011388
Wall sit, plank, mekik ve squat 1. Günler tamam. Wall sit de ne dedim ama manyak bir şeymiş.
Yerli dizileri hic sevmiyorum 2 saat suruyor toplasan 30 dk etmezMutlu sonla biten dizilere bayılırııııım artık sporumu yapabilirim oh be şiştim valla izlerken
Tablo yapaydın ya canim :)Aha böyle de yazdım.Eki Görüntüle 2011397
Böyle daha kalabalık oluyor diye yaptım. Baştan dedim ne bu 10 saniye falan ama, oturduğum yerden kalkınca yürümeyi toparlayamadim birden :)Tablo yapaydın ya canim :)
Ayyyy flocuğum bir de ölçü çıkarma başımıza yahu.Ölçü zamanim gelmiş, cuma unutmuşum. Şuan mide dolu, ölçüler böyle. Sabah tekrar ölçecegim.Eki Görüntüle 2011387
Bacaklar kendinden geçiyor titrerkenEki Görüntüle 2011388
Yaparsın inciii ben de yaptım sporlarımı bitti şükür ama bi 20 dk stepper patlatasım var sanırım yapcam şimdiOh ne guzel sporda yapilmis yarin misafirim yok buyuk ihtimalle ben de 3 gunun acisini cikaracam sporla
Öffff evet bu final di izledim ablamın zoruyla üzüle üzüle ama sonunda iyi bitti şükürYerli dizileri hic sevmiyorum 2 saat suruyor toplasan 30 dk etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?