Bu bende yeni çıktı eskiden olmazdı. Eskiden hee daim çok yediğim için sanıeım iştahımın arttığını fark etmiyodum bile.. yeni yeni anladım bunuReglken icimize kurabiye canavarı giriyor resmen. Ben de tadı şekerli diye kuru incire dadanmistim.
Yaaa. Evet hakkı bence de baksana çıtır olmuş zaten . Azcık ödülü çok görme!! Acımasız miuhakkı degıl mı dıyosun yanı mıucum kızz olur muu hıc mı mutlu olmayacak hılalım de ben hıc kaçamagına denk gelmedım onun bu ılk
Eylül tam senlik bildiğin ayran aşı. Ben yapayım 2 günlük zaten faydası olursa sana vereyim tarifi olmazsa hiç bulaşmaben kaçırmısım canım corbanın tarıfını ver nasıl bır detoks çorbasıymış bu?
Kız çıkma olmuyo..hippotalamus ben tekrar denedim, cikabilmis miyim?
Yaaa. Evet hakkı bence de baksana çıtır olmuş zaten . Azcık ödülü çok görme!! Acımasız miu
Niye ki? Süre mi geçmeli acaba.Kız çıkma olmuyo..
Ben de canım. Yaparız biz. Gider onlaaar
Oh mis gibi
Hahahah obezliğe bak hahahha bebişim senle yarışırız obezlikte
İvet .. mağlesef .ama seviyom kız seniÇok acımasızım demi
İvet .. mağlesef .ama seviyom kız seni
Var canım@MiuLego su squat mekik falan vardı ya liste resim paylaşıldı. Sende var mı? Bulamadım sayfalarda.
Özel mesajlar canım. Sağ üst köşe. Bi bak bakalım eklendin mi?
Ay evet doğru diyosun bünyesi bi şaşırmıştır ondan öyledirOnun bünye sık sık yemeye alışık değil, ondan açıkmıştır.
Farkettim gün boyu acıktın resmenHiç tok tutmadı ki hiiç
Valla olabilir. Bi de regl den galiba iştahım cidden çok
Tamam canimEylül tam senlik bildiğin ayran aşı. Ben yapayım 2 günlük zaten faydası olursa sana vereyim tarifi olmazsa hiç bulaşma
Afiyet olsun canım. Paklavadan iyidir kuzum yaKızlar ben bi tabak kiraz ve kayısı yedimilk defa meyve yerken vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?