- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben de canım. Yaparız biz. Gider onlaaarBende üzerime düşeni yapıp artıdan kurtulup eksiye gececem inşallah
Oh mis gibiBende bugünki menümü yazayım günler sonra yemek yiyebildim ohh kesin yarın artı çıkıcam ama
Sabah
2 yumurta yarım kk peynir 5 zeytin yarım bardak süt
Öğlen ( ama 3:30 falandı)
Köri soslu tavuk salata
Öğleni geç yediğim için akşam yemedim
3 litre su
Sporumda vurdum kendimi sokaklara bol bol gezdim
Hahahah obezliğe bak hahahha bebişim senle yarışırız obezliktekızlar bu çekırdek arzusu benı acaıp motıve ettii düşünsenıze sınırsız yıyecemm çok lezızzz ama once kılo vermem lazımm yoksaa avucumu yalarım ama ben çekırdegı yalamak istıyorumo halde vercem o kıloyu
Hakkin yaa kac zamandir kacamak mi yapiyosun sanki coktan hakettin benceKızlar menümm
Sahur yapmıştım klasik karatay kahvaltımı
Sabah misafirim olunca okula giderken
9.00
2 gevrek yedim
16.00
1 pors et döner bol salata soda ve el kadar lavaş
18.00
1 cornetto disc
19.30
2 köfte 3 mantar 1 bardak kefir
Spor 10.000 adım (tüm gün çarşıda okulda parkta bittim)
Su 3ltyi geçti
Hakkin yaa kac zamandir kacamak mi yapiyosun sanki coktan hakettin bence
Hahahah toptan beceriksiz çıktık beni geri ekle madem gruba boşuna çıktık ayBende beceremedim. . Her resim atan5816bursa ya da atsın..
Niye canım. O kizlara yazık değil mi :) Kaçmıyorum ya Allah'ın izniyle geri girerim.
Yaaaaa çorbayı dene bakalım nasıl olcaaak çok öerak ediyorum tok tuttumu peki dicem ama pek tutmuş gibi değil bebeeem gün boyu açım didin
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 ceviz
Domates, salatalık
11:30 detoks çorba
13:45 d. çorba
16:15 d. çorba
19:15 d. çorba
Su: 3.5 lt
Spor:
3. Gün
Mekik : 120
Squat : 60
Plank : 30 sn
Wallsit : 30 sn
60 dk yürüyüş bandı
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
Onun bünye sık sık yemeye alışık değil, ondan açıkmıştır.Yaaaaa çorbayı dene bakalım nasıl olcaaak çok öerak ediyorum tok tuttumu peki dicem ama pek tutmuş gibi değil bebeeem gün boyu açım didin
hakkı degıl mı dıyosun yanı mıucum kızz olur muu hıc mı mutlu olmayacak hılalım de ben hıc kaçamagına denk gelmedım onun bu ılk
Hiç tok tutmadı ki hiiçYaaaaa çorbayı dene bakalım nasıl olcaaak çok öerak ediyorum tok tuttumu peki dicem ama pek tutmuş gibi değil bebeeem gün boyu açım didin
Valla olabilir. Bi de regl den galiba iştahım cidden çokOnun bünye sık sık yemeye alışık değil, ondan açıkmıştır.
Ya cnm ben sana gizli msj attım ya.. işte onu bğtğn gruba toplu olarak attım ama 10 kişi olduğu için en fazla sen eklenmedin.. şimdi biri çıksa seni ekliyelim sende gör herkesi diye uğraşıyoruz ama olmadı
Reglken icimize kurabiye canavarı giriyor resmen. Ben de tadı şekerli diye kuru incire dadanmistim.Hiç tok tutmadı ki hiiç
Valla olabilir. Bi de regl den galiba iştahım cidden çok
Yaaa cuma günü yapmadı cumartesi yapmadı keşşşşşke cuma yapaydı. Hakkı yok korhinin bir misyonu var ya karataycı o örnek o bize. Reddediyorum o korhi menüsü değilhakkı degıl mı dıyosun yanı mıucum kızz olur muu hıc mı mutlu olmayacak hılalım de ben hıc kaçamagına denk gelmedım onun bu ılk
ben kaçırmısım canım corbanın tarıfını ver nasıl bır detoks çorbasıymış bu?
Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
Peynir, 4 ceviz
Domates, salatalık
11:30 detoks çorba
13:45 d. çorba
16:15 d. çorba
19:15 d. çorba
Su: 3.5 lt
Spor:
3. Gün
Mekik : 120
Squat : 60
Plank : 30 sn
Wallsit : 30 sn
60 dk yürüyüş bandı
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?