geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey çıkmazEki Görüntüle 2011462 kizlar doktorum beni gorunce ne kadarr zayiflamissin dedi cokk mutlu oldum ya
Bhcg istedi kizlar seker ve troitte bakicak
Geçmiş olsun eylülüm kan da vericen iyice eksiler gelicek haahahhahEki Görüntüle 2011462 kizlar doktorum beni gorunce ne kadarr zayiflamissin dedi cokk mutlu oldum ya
Bhcg istedi kizlar seker ve troitte bakicak
Yapma yapma mekik de olmayıversin aman sağlığın önemliBenim dikişlerim iyi acıdı bu gün bıraktım ben ya. Dayanırım dedim ama yok fıtık falan olurum diye korktum
senin bu şarja çare bulmak lazım bitip duruyorİftardan sonra komşuya çıkmıştım geç geldim. Telefonun şarjı bitti. Direk yatmıştım açılmasını beklemeden yeni kalktım.
bence deIcır sana başka program bulalım beginner olsun
Duymaz mıyım ?Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum zaten. Harika bir ekip olduk
Yaaa harikaaa süpersiniz kızlar yaaa
Aşk olsun
Sen bir melek annesisin dolayısıyla sen de meleksin canım kaptan. Kaç yaşındaydı prenses? Hiç mi ileitişim kurmuyor seninle?Aynen zaten kız normal olsa zorluğu yok. Şu klasik şikayet edenlere gıcık oluyorum meselaçocuk büyütürken illa zorluk olacak uykusuz kalınacak. Ama otizm başka bir dünya. Düşünsene çocuğunun senden çok farklı içinde bambaşka yaşadığını. Ve anlatamadığı için çaresiz kaldığını. Çok kez neden ağladığını anlayamıyorum oturup ben de ağlıyorum onla. : İletişim hiç yok.
Kız sıkma canını neden olduğunu öğrencez en azındanKizlar birazdan kadin doguma gidecegim alttan muayne edecektir simdiden canim sıkılıyo yaa
Bakalim kist mi olustu ne oldu
Muayne ogleden sonraya kaldi git gide gerginlik oluyo karnimdan baksa keskee kadinn olmak cidden cok zor yaaYapma yapma mekik de olmayıversin aman sağlığın önemli
senin bu şarja çare bulmak lazım bitip duruyor
bence de
Sen bir melek annesisin dolayısıyla sen de meleksin canım kaptan. Kaç yaşındaydı prenses? Hiç mi ileitişim kurmuyor seninle?
Kız sıkma canını neden olduğunu öğrencez en azından
Çok güzel bi kahvaltı olmuş canım benim afiyet olsun.Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim canlarim
@MiuLego evet balim.yanimdaydi
Kahvalti
2diyet etimek(1 dilim ekmek yerine geciyormus)
10zeytin
1.5yumurra
2kk peynir
Boll dere otu
Dimates salatalik
Kizlaarrr fenalardaydimm acliktan yedim kirtuldum yani bide sabah kan verecem diye yemedim karnim sirtima yapisti ya
Aksam toptqn yazarim yine ama aksam olunca gunduz neyden ne kadar yedigi unutuyorum o yizden simdi yazdim
o muayene beni de çok tırsıtıyor. Hiç olmadım ama yine de korkutucuJ
Muayne ogleden sonraya kaldi git gide gerginlik oluyo karnimdan baksa keskee kadinn olmak cidden cok zor yaa
Tesekkur edwrim kuzum. Neyle yapican keyfikarnım doyduğuna göreeeee cısssss la keyif yapma vakti
Canım çok haklısın.Allah yardım etsin çaresizlik en zoru ankacım özel ve güzel anne tabbim yardım etsinAynen zaten kız normal olsa zorluğu yok. Şu klasik şikayet edenlere gıcık oluyorum meselaçocuk büyütürken illa zorluk olacak uykusuz kalınacak. Ama otizm başka bir dünya. Düşünsene çocuğunun senden çok farklı içinde bambaşka yaşadığını. Ve anlatamadığı için çaresiz kaldığını. Çok kez neden ağladığını anlayamıyorum oturup ben de ağlıyorum onla. : İletişim hiç yok.
senin bu şarja çare bulmak lazım bitip duruyor
Kaç yaşındaydı prenses? Hiç mi ileitişim kurmuyor seninle?
Haaaa ondan desene ben de hep nette geziniyorsun ya da teldekonuşuyosun diye düşündüm. 8 mi maşallah koca kız olmuş o artıkKıza müzik açıyorum ya sürekli ondan hemen bitiyor.
Yok canım kurmuyor. Temmuz 1 de 8 olacak inşallah..
Allah yardımcın olsun .Allah çok sabır versin hem sana hem yavruna..onun için de çok zor .Aynen zaten kız normal olsa zorluğu yok. Şu klasik şikayet edenlere gıcık oluyorum meselaçocuk büyütürken illa zorluk olacak uykusuz kalınacak. Ama otizm başka bir dünya. Düşünsene çocuğunun senden çok farklı içinde bambaşka yaşadığını. Ve anlatamadığı için çaresiz kaldığını. Çok kez neden ağladığını anlayamıyorum oturup ben de ağlıyorum onla. : İletişim hiç yok.
geçmiş olsun canım.Allah rast getirsin inşKizlar birazdan kadin doguma gidecegim alttan muayne edecektir simdiden canim sıkılıyo yaa
Bakalim kist mi olustu ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?