Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eki Görüntüle 2011462 kizlar doktorum beni gorunce ne kadarr zayiflamissin dedi cokk mutlu oldum ya

Bhcg istedi kizlar seker ve troitte bakicak
Geçmiş olsun eylülüm kan da vericen iyice eksiler gelicek haahahhah
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın gönlünü ferah tut. Senin minik de yanında hastanede mi?

Benim dikişlerim iyi acıdı bu gün bıraktım ben ya. Dayanırım dedim ama yok fıtık falan olurum diye korktum
Yapma yapma mekik de olmayıversin aman sağlığın önemli
İftardan sonra komşuya çıkmıştım geç geldim. Telefonun şarjı bitti. Direk yatmıştım açılmasını beklemeden yeni kalktım.
senin bu şarja çare bulmak lazım bitip duruyor
Icır sana başka program bulalım beginner olsun
bence de
Duymaz mıyım ? Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum zaten. Harika bir ekip olduk

Yaaa harikaaa süpersiniz kızlar yaaa

Sen bir melek annesisin dolayısıyla sen de meleksin canım kaptan. Kaç yaşındaydı prenses? Hiç mi ileitişim kurmuyor seninle?
Kizlar birazdan kadin doguma gidecegim alttan muayne edecektir simdiden canim sıkılıyo yaa

Bakalim kist mi olustu ne oldu
Kız sıkma canını neden olduğunu öğrencez en azından

Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim canlarim

@MiuLego evet balim.yanimdaydi

Kahvalti
2diyet etimek(1 dilim ekmek yerine geciyormus)
10zeytin
1.5yumurra
2kk peynir
Boll dere otu
Dimates salatalik

Kizlaarrr fenalardaydimm acliktan yedim kirtuldum yani bide sabah kan verecem diye yemedim karnim sirtima yapisti ya

Aksam toptqn yazarim yine ama aksam olunca gunduz neyden ne kadar yedigi unutuyorum o yizden simdi yazdim

J
Muayne ogleden sonraya kaldi git gide gerginlik oluyo karnimdan baksa keskee kadinn olmak cidden cok zor yaa

Çok güzel bi kahvaltı olmuş canım benim afiyet olsun.

Öğle arası arkadaşlarla timbo ya gidicez hımbırgırı ile meşhur. Ama ben güzelce salata ya da ızgara bişeyler yicem. Onlar löp löp hımbırgır yerken

Canım çok haklısın.Allah yardım etsin çaresizlik en zoru ankacım özel ve güzel anne tabbim yardım etsin

eylul7158eylul üm geçen keten tohumunu sormuştun sanırım. Keten tohumu Karatay ın da yenmesi gerekenler listesinde var. İçerisinde vücudumuzun alması gerekn omega-3 yağı barındırıyor fazlaca. Kızlar okuyun siz de kullanırsanız hatta harika olur. Günde maks 1 kaşık yenilmeliymiş zaten.

NEDİR:
Ketengiller
familyasından keten, yaz aylarında sarı ya da mavi yumuşacık çiçekleri olan bir bitkidir. 60 cm civarına kadar büyüyebilir. Bitkinin yetiştirilme amacı tohumunu almak ve lifinden faydalanmaktır. Büyüdükten sonra ise işte sağlık için mucize olan tohumları elde edilir. Bu tohumlar %45 civarında yağ sağlar. İçindeki bu yağ ise Omega 3 diğer bir adıyla balık yağı bakımından oldukça zengindir. Keten tohumu kullanırken bu yağ için kullanılır.

FAYDALARI:

• Sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsaktaki zarın temizlenmesini sağlar. Böylece buralarda oluşabilecek iltihaplanmaların önüne geçer.
  • Şişerek bağırsakları doldurduğundan dolayı, hemoroid rahatsızlığına iyi gelen bir bitkidir. Hemoroid tedavisinde işe yarayan diğer yöntemler için tıklayın.
  • İçeriğindeki Omega 3 yağ asitleri sayesinde cildin kurumasını önler ve cilde doğal bir parlaklık kazandırır.
  • Kan şekerinin ve kan basıncısının düzenlenmesine yardımcı bir maddedir. Tansiyon hastalarının ya da şeker hastalarının düzenli olarak kullanması durumunda etkisini göstermektedir.
  • Beyinsel faaliyetlerde zindelik kazandırır. Özellikle de unutkanlık konusunda çok etkilidir. Çünkü unutkanlığın en temel nedenlerinden B12 vitamini eksikliğini giderebilmektedir. Vejetaryen olan ve et yemeyen kişilerde B12 eksikliği görülme olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle bu kişiler keten tohumu tüketebilirler.
  • Zayıflama konusunda oldukça etkilidir. Tohum içeriğindeki sağlıklı yağlar, vücuttaki zararlı yağların yok edilmesi için yardımcı olur. Ayrıca tokluk hissi vererek sürekli yemek yeme ihtiyacını bastırır.
  • İçeriğinde Omega 2 bulunması, hücre yapısındaki akışkanlığa iyi gelmektedir. Bu nedenle iç organların ve derinin etkilendiği hastalıkların hemen hepsine iyi gelir.

Allah yardımcın olsun .Allah çok sabır versin hem sana hem yavruna..onun için de çok zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…