Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben geldim kızlar.. 8 de kalktık tekrar 10 da uyuttum.. 12 olmadan yine kalktık.. bide dün gece 12 yi geçiyordu uyumuştu bu yavru. .

burda elektik yok bugün telin şarjı bitmesin fazla giremicem bugün. . Akşama görüşürüz :))

teşk ler canım..hemen alalım .ama nerden ? güvenemiyorum bu tarz bitkisel ürünleri alırken

Icır sana başka program bulalım beginner olsun

Aaa kaptanım o nedir????

Senin küçük cadıyı merak ediyorum yavrunun adi küçük cadı kaldı bizde :))

Evde bende cadı diyorum bazende sirseri

Kizlar birazdan kadin doguma gidecegim alttan muayne edecektir simdiden canim sıkılıyo yaa

Bakalim kist mi olustu ne oldu
İnşallhbişey çıkmaz o masadan korktuğum için 1 yıldır bende gitmiyorum

Öğle arası arkadaşlarla timbo ya gidicez hımbırgırı ile meşhur. Ama ben güzelce salata ya da ızgara bişeyler yicem. Onlar löp löp hımbırgır yerken

Miucuk geçen yemiştin ya ona sayarsın artık

Aaa kaptanım o nedir????

Evde bende cadı diyorum bazende sirseri

İnşallhbişey çıkmaz o masadan korktuğum için 1 yıldır bende gitmiyorum

Miucuk geçen yemiştin ya ona sayarsın artık
Benim sirseri de şimdi ayağımda ellerini enseye koymuş bende sallıyorum. Bunlar daki keyif ağada paşada yok

Ben bugün iftara
Mercimek çorbası +
Tavuklu keşkek
Fasulye kavurma +
Semizotu salatası + yapacam
Artı koyduklarimdan yiyecem inşallah
Keşkeği çok seviyorum ama bana direkt artı yapıyor maalesef

canım ben yenı aldım keten tohumu unutuyrum yemeyı yaa

teşk ler canım..hemen alalım .ama nerden ? güvenemiyorum bu tarz bitkisel ürünleri alırken

Eşim değiştirip gelecek bugün otu

Keten tohumunu Nasıl yiyecez ??
Başlangıç seviyesi yani. Zorlamayacak.

Çocuklara nasıl seslenirsek öyle davranırlar oyke oturur kişilikleri. Kaçtır söylesem mi diyorum vaz geçiyorum. Sana cadı densin ister misin.

Tamam Başlangıçla başlayalım o zaman

Evet bunu biliyorum ama diğer kızım gibi değil küçüğüm bende sevmek için diyorum işte

kelimelerin anlamı söyleyene göre değişir bence çocuk da bunu anlar senin severek cadı demendeki içtenlik kelimenin anlamından uzaklaşıyor bence

Rabbimın emaneti onlar İnş bu cektiginiz sıkıntılar ahırette yuzunuzu güldürecek allahım sana saglık versin de evlatların kimseye muhtaç olmasın İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…