Canım yaa sende uykusuz annesinBen geldim kızlar.. 8 de kalktık tekrar 10 da uyuttum.. 12 olmadan yine kalktık.. bide dün gece 12 yi geçiyordu uyumuştu bu yavru. .
burda elektik yok bugün telin şarjı bitmesin fazla giremicem bugün. . Akşama görüşürüz :))
İki mesajı birleştirdim sandım ayrıymış.Anlayamadım canım
Kız ben ona demiyorum ki icir la konuşurken o öyle söylüyorum deyince sadece yazıda söyledim yani.. :) ben genelde ismiyle veya oğlum kizim diyorum rabbim hepsine sağlık versin.. evlat deyince akan sular duruyor..İki mesajı birleştirdim sandım ayrıymış.
Sana serseri denmesini ister misin dedim niye çocuğa diyorsun. Serseri olur bak ilerde
maalesef benim bünyem de öyle kilo sabit kalması için 1000 kaloriyi geçmemem lazım artı yediğim hemen tartıya yansıyoAnka kaptan sabah 58 çıktım
Off ya benim hiç kaçamak yapmama müsade etmiyor bünyem hemen artı görüyorum
Bayramın 2.günü de tatile çıkıyoruz inşallah
Keşke 56yla gitseydim tatile
Kızlar bende aşkım ı çok kullanıyorum oğluşa.ama genelde bebeğim oğluşum derim
Hımm Tamam canım anladım. Aynen ben de oğlum kızım derim ya da ismiyle hitap ederim. Çocuklar çok önemli onları biz şekillendiriyoruzKız ben ona demiyorum ki icir la konuşurken o öyle söylüyorum deyince sadece yazıda söyledim yani.. :) ben genelde ismiyle veya oğlum kizim diyorum rabbim hepsine sağlık versin.. evlat deyince akan sular duruyor..
Bu arada ramazan gireli kizim kuranini ilerletti daha 5 yaşında ama biz her gün yaklaşık yarım sayfa kur-an okuyoruz çok mutlu oluyorum :)Hımm Tamam canım anladım. Aynen ben de oğlum kızım derim ya da ismiyle hitap ederim. Çocuklar çok önemli onları biz şekillendiriyoruz
Ayyy maşallah ne güzel rabbim hafızlık nasip etsin yolundan ayrılmasın inşallah.Bu arada ramazan gireli kizim kuranini ilerletti daha 5 yaşında ama biz her gün yaklaşık yarım sayfa kur-an okuyoruz çok mutlu oluyorum :)
Sağlık olsun cumaya gider inşallah napalım. Tatilden ne zaman döneceksiniz canım..Anka kaptan sabah 58 çıktım
Off ya benim hiç kaçamak yapmama müsade etmiyor bünyem hemen artı görüyorum
Bayramın 2.günü de tatile çıkıyoruz inşallah
Keşke 56yla gitseydim tatile
Kızlar bende aşkım ı çok kullanıyorum oğluşa.ama genelde bebeğim oğluşum derim
Inşallah canım aminnn hepimizinkini inşallahAyyy maşallah ne güzel rabbim hafızlık nasip etsin yolundan ayrılmasın inşallah.
ben de unutuyorum genelde ama yakında alışırızcanım ben yenı aldım keten tohumu unutuyrum yemeyı yaa
Ben migrostan aldımteşk ler canım..hemen alalım .ama nerden ? güvenemiyorum bu tarz bitkisel ürünleri alırken
MaşallahBu arada ramazan gireli kizim kuranini ilerletti daha 5 yaşında ama biz her gün yaklaşık yarım sayfa kur-an okuyoruz çok mutlu oluyorum :)
Çooook güzel doydum yaşasıııınnnn
Yarın yine detoks çorbası günü
Ogutunce cabuk bozuluyomus yogurda kat ye canimEşim değiştirip gelecek bugün otu
Keten tohumunu Nasıl yiyecez ??
Tamam Başlangıçla başlayalım o zaman
Evet bunu biliyorum ama diğer kızım gibi değil küçüğüm bende sevmek için diyorum işte
Akşam atayım ekran görüntüsü almıştım.Afiyet olsun
Detoks çorbası tarifi nedir kaç gündür kaptanda yazıyor kaçırdım herhalde
Hala mı hastane eylül bitmedi miZavalli kicim 5 dk yeri goremedi
Hastaneye gidiyorumm eve gelicem yine bir suru is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?