Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İki mesajı birleştirdim sandım ayrıymış.
Sana serseri denmesini ister misin dedim niye çocuğa diyorsun. Serseri olur bak ilerde
Kız ben ona demiyorum ki icir la konuşurken o öyle söylüyorum deyince sadece yazıda söyledim yani.. :) ben genelde ismiyle veya oğlum kizim diyorum rabbim hepsine sağlık versin.. evlat deyince akan sular duruyor..

Anka kaptan sabah 58 çıktım
Off ya benim hiç kaçamak yapmama müsade etmiyor bünyem hemen artı görüyorum
Bayramın 2.günü de tatile çıkıyoruz inşallah
Keşke 56yla gitseydim tatile
Kızlar bende aşkım ı çok kullanıyorum oğluşa.ama genelde bebeğim oğluşum derim

maalesef benim bünyem de öyle kilo sabit kalması için 1000 kaloriyi geçmemem lazım artı yediğim hemen tartıya yansıyo

Kız ben ona demiyorum ki icir la konuşurken o öyle söylüyorum deyince sadece yazıda söyledim yani.. :) ben genelde ismiyle veya oğlum kizim diyorum rabbim hepsine sağlık versin.. evlat deyince akan sular duruyor..
Hımm Tamam canım anladım. Aynen ben de oğlum kızım derim ya da ismiyle hitap ederim. Çocuklar çok önemli onları biz şekillendiriyoruz

Hımm Tamam canım anladım. Aynen ben de oğlum kızım derim ya da ismiyle hitap ederim. Çocuklar çok önemli onları biz şekillendiriyoruz
Bu arada ramazan gireli kizim kuranini ilerletti daha 5 yaşında ama biz her gün yaklaşık yarım sayfa kur-an okuyoruz çok mutlu oluyorum :)

Sağlık olsun cumaya gider inşallah napalım. Tatilden ne zaman döneceksiniz canım..

canım ben yenı aldım keten tohumu unutuyrum yemeyı yaa
ben de unutuyorum genelde ama yakında alışırız
teşk ler canım..hemen alalım .ama nerden ? güvenemiyorum bu tarz bitkisel ürünleri alırken
Ben migrostan aldım
Bu arada ramazan gireli kizim kuranini ilerletti daha 5 yaşında ama biz her gün yaklaşık yarım sayfa kur-an okuyoruz çok mutlu oluyorum :)
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…