Hangi guruba canim baska gurupmi kurdunuz? Kuracagiz diyofunuz nerde bulucam ne yazmaliyim? Ozelse bana davet gelmediÖbür gruba da yaz cnm . Afiyet olsun :))
Gecmis olsun tatlim. Afiyet seker bal olsunKızlar komşumun eşi rahatsızlandı..şimdi tencereleri aldık.onlara geçiyoruz.iftar için.gelince yazarım canlarım.hayırlı iftarlar hepinize
Anka yazdı bikaç sayfa önce..Hangi guruba canim baska gurupmi kurdunuz? Kuracagiz diyofunuz nerde bulucam ne yazmaliyim? Ozelse bana davet gelmedi
Wwuuuu ne guzwl bir haberrKızlarrrrrr 66.9 ile selammmmnn yola devammmmm
Siz beni daha listeye almayın 3 günde 1300 verdimİyi eğlenceler canım
Sen listede değilsin ki. Free takılabilirsin
afıyet olsun canım. yemekten sonra canın ıvır zıvır ıstemıyor mu ya maşallah. ben oruc tuttugum sıralar gözüm dönuyordu karnım çatlayacak aklım halen yemekte oluyodum@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.30 da..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
Şekersiz çay
Iftar 20de..
Yarım kase şehriye çorbası
2 yumurtayla kıymalı yumurta
1.5 kase cacık
1 avuç pide
Bunu yazan tosunKız benim gibi bi Tosun size nasıl bodur desin ??
Çekemiyorlar seni canım.kızlar bana bınamızda çok zayıfladın artık çirkınleşmeye başladın yeter artık kg verme bak kasların erıycek surekli can sıkıcı moral bozucu seyler şöylüyolardı bır komşum harıç. bugun kan tahlıllerım oyle güzel geldi kı eskısınden çok çok daha ıyı kansızlıgım vardı gitmiş insilün direncim vardı sabah aç karnına bakılan şekerım guzel çıkmış daha ne olsun
artık öyle bı soyluyolar kı bazen acaba haset mı edıyolar kıskanıyolarmı kı dıye aklımdan gecırmeye başladım
En en tosun benimBunu yazan tosun
:) Biri bana mi seslendi?
Ohhh süper çıkmış gözün aydınnn :) zaten kilo bütün hastalıkların tetikleyicisidir yaa o yüzden gitsin kilolaaarkızlar bana bınamızda çok zayıfladın artık çirkınleşmeye başladın yeter artık kg verme bak kasların erıycek surekli can sıkıcı moral bozucu seyler şöylüyolardı bır komşum harıç. bugun kan tahlıllerım oyle güzel geldi kı eskısınden çok çok daha ıyı kansızlıgım vardı gitmiş insilün direncim vardı sabah aç karnına bakılan şekerım guzel çıkmış daha ne olsun
artık öyle bı soyluyolar kı bazen acaba haset mı edıyolar kıskanıyolarmı kı dıye aklımdan gecırmeye başladım
azcık bana da öyle gelmeye başladı canım. çirkinleştin nedir yaaÇekemiyorlar seni canım.
afiyet olsun canım. sen sabahları cay içmiyor musun? ya ben wasanın tadını merak edıyorum pisküvi gibi mi? lezzetli bır sey mı?Bugünki menüm
Sabah 2 yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 bardak süt
Öğlen
1 wasa 1 latte
Akşam
Bir kase çorba
Ara
7 kiraz 1 kırmızı erik
2 lt su
Yufka ekmek gibi çıtır bir şey sanırım.afiyet olsun canım. sen sabahları cay içmiyor musun? ya ben wasanın tadını merak edıyorum pisküvi gibi mi? lezzetli bır sey mı?
iftarın öyle hafif olmuş kı kesın gıttı yağlar. kabagın kalorısı cok cok dusuk bır yıyecek çok sağlıklı olmuş ayrıca da@anka_misali @MiuLego
hippotalamus
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon lor
Semizotu salatası
Salatalık
Süt
İftar
1 kase domates çorbası
1 tabak kabak yemeği
2 bardak ayran
4 çatal Semizotu salatası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?