Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@anka_misali @MiuLego

Sahur 1.30 da..
2 yumurtalı biberli omlet
1 kk peynir
Şekersiz çay

Iftar 20de..
Yarım kase şehriye çorbası
2 yumurtayla kıymalı yumurta
1.5 kase cacık
1 avuç pide
afıyet olsun canım. yemekten sonra canın ıvır zıvır ıstemıyor mu ya maşallah. ben oruc tuttugum sıralar gözüm dönuyordu karnım çatlayacak aklım halen yemekte oluyodum

kızlar bana bınamızda çok zayıfladın artık çirkınleşmeye başladın yeter artık kg verme bak kasların erıycek surekli can sıkıcı moral bozucu seyler şöylüyolardı bır komşum harıç. bugun kan tahlıllerım oyle güzel geldi kı eskısınden çok çok daha ıyı kansızlıgım vardı gitmiş insilün direncim vardı sabah aç karnına bakılan şekerım guzel çıkmış daha ne olsun

artık öyle bı soyluyolar kı bazen acaba haset mı edıyolar kıskanıyolarmı kı dıye aklımdan gecırmeye başladım

Çekemiyorlar seni canım.

Ohhh süper çıkmış gözün aydınnn :) zaten kilo bütün hastalıkların tetikleyicisidir yaa o yüzden gitsin kilolaaar

Bugünki menüm
Sabah 2 yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 bardak süt
Öğlen
1 wasa 1 latte
Akşam
Bir kase çorba
Ara
7 kiraz 1 kırmızı erik
2 lt su
afiyet olsun canım. sen sabahları cay içmiyor musun? ya ben wasanın tadını merak edıyorum pisküvi gibi mi? lezzetli bır sey mı?

iftarın öyle hafif olmuş kı kesın gıttı yağlar. kabagın kalorısı cok cok dusuk bır yıyecek çok sağlıklı olmuş ayrıca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…