- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Asya nerelerdesin yahu yoksun çocuğun nasıl iyi mi sen nasıl oldun ruhenben yapamadım detoksuuuyarın yapıcam inşallah gülüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asya nerelerdesin yahu yoksun çocuğun nasıl iyi mi sen nasıl oldun ruhenben yapamadım detoksuuuyarın yapıcam inşallah gülüm
Evde yoktu. . Akşam salata yicektim.. yrn annem pazardan alacak :)))Super menu olmus. Belki biraz sebze yesillik falan eklenebilir. Ben begendim
Teşk ederim inci . Yaz döneminde erken kalkabiliyorum. Kışın ben de yapamıyorum kahvaltı . Ama metabolizmanın çalılması için kahvaltının güçlü olması önemliymiş tatlımKahvaltini kıskandım ben yapamiyorum bi aliskanlik haline getiremedim erken kalkip hazirliyamiyorum ogle ve aksamda cok iyi
Bir de türkçe olaydı. Hiç anlamadım kuzum . Ama mikemmel görünüyor12 temmuz spor listesi
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
Dayan hippo cum sakin yoldan cikmaKızlar bacım bana çok kızıyor. .. yeter onu yemem bunu yemem.. lokmalarını sayıyorsun bıktım be bu ne diyo.. ama yrn perşembe olmaz dedim.. şimdi AVM den geldik. Dondurma yediler illa sende ye dedi olmaz dedim bende.. üff tamam be yeme dedi... :)) dayan hippo :))
Takdirler hippocuğumKızlar bacım bana çok kızıyor. .. yeter onu yemem bunu yemem.. lokmalarını sayıyorsun bıktım be bu ne diyo.. ama yrn perşembe olmaz dedim.. şimdi AVM den geldik. Dondurma yediler illa sende ye dedi olmaz dedim bende.. üff tamam be yeme dedi... :)) dayan hippo :))
Caktirma kiz bende anlamiyorumBir de türkçe olaydı. Hiç anlamadım kuzum . Ama mikemmel görünüyor![]()
Aynı şeyleri ben de yasayacağım bu hafta sonu annemlere geçiyorum hayırlıca atlatalım inşKızlar bacım bana çok kızıyor. .. yeter onu yemem bunu yemem.. lokmalarını sayıyorsun bıktım be bu ne diyo.. ama yrn perşembe olmaz dedim.. şimdi AVM den geldik. Dondurma yediler illa sende ye dedi olmaz dedim bende.. üff tamam be yeme dedi... :)) dayan hippo :))
Nasıl anlamıyorsunuz ya şimdiye kadar miuyla yaptığımız hareketler çoğu. Hiç.mi merak edip bakmadınız. Nereye yarıyormuş bi bakalım yapalım demedinizCaktirma kiz bende anlamiyorum![]()
Tebrikler ortim:)
Bir de türkçe olaydı. Hiç anlamadım kuzum . Ama mikemmel görünüyor![]()
Ben yapmadım canım kelek karpuz yapmış. Ben 80,de kaldım belim falan ağrıyor. Mutfak dolaplarıyla uğraştım tüm gün.Tebrikler ortim:)
Süper!!!4 km daha yürüdüm Leslie 2 mil e ek kızım dursa idi 5 km yapacaktım kısmet
Canımsın.. espiri yaptım. Haklısın bazılarının Türkçe karşılığı yokkusura bakma canim ya. turkcelerini bildiklerimin turkce adini yazdim da, hepsini bilmiyorum
Brawoo!!duvara da tirmancam yakinda hizimi alamayip