Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltini kıskandım ben yapamiyorum bi aliskanlik haline getiremedim erken kalkip hazirliyamiyorum ogle ve aksamda cok iyi
Teşk ederim inci . Yaz döneminde erken kalkabiliyorum. Kışın ben de yapamıyorum kahvaltı . Ama metabolizmanın çalılması için kahvaltının güçlü olması önemliymiş tatlım

Kızlar bacım bana çok kızıyor. .. yeter onu yemem bunu yemem.. lokmalarını sayıyorsun bıktım be bu ne diyo.. ama yrn perşembe olmaz dedim.. şimdi AVM den geldik. Dondurma yediler illa sende ye dedi olmaz dedim bende.. üff tamam be yeme dedi... :)) dayan hippo :))

12 temmuz spor listesi
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
Bir de türkçe olaydı. Hiç anlamadım kuzum . Ama mikemmel görünüyor ;)

Kızlar bacım bana çok kızıyor. .. yeter onu yemem bunu yemem.. lokmalarını sayıyorsun bıktım be bu ne diyo.. ama yrn perşembe olmaz dedim.. şimdi AVM den geldik. Dondurma yediler illa sende ye dedi olmaz dedim bende.. üff tamam be yeme dedi... :)) dayan hippo :))
Dayan hippo cum sakin yoldan cikma :KK19:

Takdirler hippocuğum

@MiuLego öldüm ya yüzerken. . Bizim havuz yarı olimpik.. 20 kez gittim geldim.. arada mola verdim. . O zmn da havuzun içinde leslie yaptım.. hiç durmadım.. birazdan mekik ip wall sit fln uapıcaö. AVM de yürüyerek 10 dk git gel tempolu yürüdüm :))

Aynı şeyleri ben de yasayacağım bu hafta sonu annemlere geçiyorum hayırlıca atlatalım inş

Back
X