- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
@anka_misali canım Allah yardımcınız olsun hemen biter işleriniz inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2034248 Sabah ki kahvaltım resimde tabağım o peynirin yarısını yedim ona ek 3 kayısı 1 şeftali yedim kızımdan kalan serçe parmağım kadar simiti yedim sonrasında 1 bardak süt 1 avuç ceviz yedim
Eşimde gece vardiyasinda geldi biraz önce ne bu halin diyor ölü gibisin.şekerimi ölçtüm 361 çıktıAsya o dönemde öyle oluyorlar bende kızım da öyle idim hiç
Uyumuyordu gece 4-5 uyuduğumuz oluyordu onlar içinde çok zor bir süreç yavaş yavaş toparlayacak sakin ol kuzum
5 sivri biber o 5 ini de yedim canımAfiyet olsun canım
Hepsi bebeğe kop kop et olsun
Biberlerin hepsini yedin mi![]()
5 sivri biber o 5 ini de yedim canım
Mesajımı şimdi farkettim lop lop olacaktı :)5 sivri biber o 5 ini de yedim canım
Sağol kuzumMaşallah afiyet olsun :))
Ay bebişe olsun bana olmasınMesajımı şimdi farkettim lop lop olacaktı :)
Ben de biber severim
Masallah senin bebişte sevecek annesi çook seviyor
Geçmiş olsun canimKızlar kuzumu götürdüm dr a.sağ kulağında iltihab var dedi.ondan çocuk derin uykuya giremiyor dedi
Senin yumurtalar bu gün mu toplanacaktı karpuz
Senin yumurtalar bu gün mu toplanacaktı karpuz
Geçmiş olsun canımKızlar kuzumu götürdüm dr a.sağ kulağında iltihab var dedi.ondan çocuk derin uykuya giremiyor dedi
Ay inşallah gönlüne göre olsunherşeybugun gittim kontrole. yumurtamin biri ceset olmus maalesef. Geriye kalan ikisinin de birinin buyuk ihtimal ici bosmus.
Yani kala kala tek yumurtaya kaldim. Ama kismet napalim. Tek yumurta da olsa gidicem kibrista toplaticam. ctesi gunu olcak toplama islemi insallah.