- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Evet hedefim 80 di..Görmedim ya kusura bakma. 80 miydi hatırlamıyorum hedef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hedefim 80 di..Görmedim ya kusura bakma. 80 miydi hatırlamıyorum hedef.
80 sin yani yarın 80 girilecek yanlış anlamadım.Evet hedefim 80 di..
Anlaşıldı kaptan :)Ya
Yapacak bişey yok hepimizin başına geliyor o hafta artı çıkıyoruz canım. Cuma sabah tartıda ne görüyorsak onu giriyoruz.
Şu an 81 kiloyum ama mezuniyet için 82.7 geçerliymiş hesapladım..80 sin yani yarın 80 girilecek yanlış anlamadım.
Aynen hala hastanedeyiz. Kafan kazan gibi çocuk da durmuyor o da bıktı.Anlaşıldı kaptan :)
Hastane işin var diye seni etiketlemedim ama 1. Elden sağlam bilgi oldu bu.
Teşekkür ederim.
Başlangıç 93.5 hedef 80.. yarın listeye adımı eklersen yarınki kilomu girerim. .80 sin yani yarın 80 girilecek yanlış anlamadım.
Hayırlısıyla sıkıntısız bitsin de, huzursuzlansin.Aynen hala hastanedeyiz. Kafan kazan gibi çocuk da durmuyor o da bıktı.
yine uykusuz bir gece geçirdik.sabahı sabah ettik resmenzaten geldimi hep üstü üstüne gelir felaketler silsilesi zinciri azcık sabır we pozitif enerji ile kırabilirsin canım
yine uykusuz bir gece geçirdik.sabahı sabah ettik resmenzaten geldimi hep üstü üstüne gelir felaketler silsilesi zinciri azcık sabır we pozitif enerji ile kırabilirsin canım
Yarar inşallah kulak için damla vermedi mi canımselam kızlar.yine uykusuz bir gecebu antibiyotik işe yarasaydı bir.artık akşam olsun istemiyorum
![]()
Tesekkur ederimElisabethh canım burdayız 12. Takım
Tanıt canım kendini boy kilo hedef kilo da alalım kaptan gelince daha ayrıntılı ilgilenirTesekkur ederim![]()
Hoş geldin bu arada canımHerkese selamlar
Afiyet olsun canımBoy:1.70 kg:69 hedef 59 ,Sabah kahvaltim ;bir kase yogurt bit yumurta ve 12 tane zeytin ekmeksiz .
tesekkur ederim hosbuldumHoş geldin bu arada canım
yatmıyor gülüm yatmıyorYarar inşallah kulak için damla vermedi mi canım