• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vücuda streç sarma olayını bir kadın söylemişti kilo konusu açılınca oda bir deri bir kemikti ben 100kiloydum zamanında demişti inanmamıştım. Kollarının altından kalçasına kadar streç sarıp yürüyüşe çıkıyormuş. Sonraları koşuya çevirmiş olayı. Şimdi ben diyim 50 siz diyin 40kilo
Kalbin üzeri açık kalmalı yanlız yoksa tehlikeli sağlık için

Rabbim şifa versin canım. Bol bol Yasin oku başında beklerken. İnşallah toparlayacak canım guçlu ol sen. Oğlun kimim yanında ya:KK43:
Yengem de.Rabbim güç versin.bu kadar sıkıntının altında eziliyorum duam düşmüyor dilimden.eşimle de sıkıntı oluyor.yaşamaya gücüm kalmadı artık :KK43:

@Elmira2017 hoşgeldin canım özledik valla. asya_01 asya_01 canım allah şifasını versin biran önce. Sizlerede dayanma gücü. Gerçekten çok zor bir donem. Sabırlı olman lazim. İnşallah cabuk zamanda düzelir.
Nasıl düzelecek bilmiyorum.gücüm kalmadı inan ki bir annem değil ki

Selam kızlar ben tüm gün iş güç deerken ancak girebildim. Eşimde mozaik kek istedi onu yaptım ev mis gibi koktu off ya en sevdiğim kek valla yani ben diyetteyim dedikçe evde mantılar sarmalar içli köfteler havada uçuşuyooo :KK51:.

Menümü yazayım
Sabah: 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. Domates. 1 yumurta. 1 dilim peynir şekersiz ıhlamur.
Ara: 1 portakal 5 badem
Öğlen: 3 tavuk baget ve yeşil salata
Ara: 1 kupa sade filtre kahve
Akşam: 6 kaşık yeşil fasulye yemeği. Yoğurtlu karnıbahar 1 ızgara köfte

Selam kızlar ben tüm gün iş güç deerken ancak girebildim. Eşimde mozaik kek istedi onu yaptım ev mis gibi koktu off ya en sevdiğim kek valla yani ben diyetteyim dedikçe evde mantılar sarmalar içli köfteler havada uçuşuyooo :KK51:.
Ya yapmasana niye yapıyorsun ki. Biraz ağırlığını koy ya. Bu ne aşçı mısın sen. Sen ne istersen onu pişir otursunlar yesinler. Benim içim şişti bu ne.. Benimkiler de yemek seçer de bu kadar isteyemezler. Zaten uğraşamam da ben. Cıngar çıkarırım evde.

Kaç gündür içli köfte diyonu dehşet canım çekiyor valla keşke biri yapıverse de yesem :işsiz:

Spor olarak 76 dakika koşu bandında son ayar yokuşta koştum. Bacaklarım hala ağrıyo eğim çok yoruyor yokuş yukarı koşmak. Birgün yokuş koşuyorum diğer gün düz koşuyorum böylece ayno spora alışıp yağ yakma yavaşlamıyor. Tabiki l karnitinde içiyorum. Sabah yediğim 1 dilim ekmek harici karbonhidratsız diyetim yüzünden koşmam mümkün değil.
Akşam çocukları uyutuncada dumbbelle kol ve omuz çalışırım 1 saatten fazla sürer

Ya yapmasana niye yapıyorsun ki. Biraz ağırlığını koy ya. Bu ne aşçı mısın sen. Sen ne istersen onu pişir otursunlar yesinler. Benim içim şişti bu ne.. Benimkiler de yemek seçer de bu kadar isteyemezler. Zaten uğraşamam da ben. Cıngar çıkarırım evde.
Şu ailemi mutlu etme huyumdan nefret ediyorum canım suç bende aslında birde sporumua ses etmesinler sussunlar diye akşamları tvye bakarken ben dumbbelle çalışıyorum o ara eşimde tıkınıyo çay kek rahatsız oluyo kendi spor yapmadığı için. Çenesi susuyo tıkınırken

Allah sabır versin canım. Eşinle neden sıkıntı oluyor
Baskalkinci yapıyor.bir ablam hiç kalmıyor annemin yanında öbür seferde bakmadi en musait olan o ama sırt çevirdi anneme.esimde onlar neden üstüne düşeni yapmıyor diyo çocuk sefil oldu diyor çok haklı haklı da o bakmıyor diye bende mi sırt cevireyim. Kim ne yaparsa yarın evladida ona yapar

Saçma sapan bir menü

Sabah 9
5cm boyunda boğum sucuk kızarmış
1 tk tereyağ
1 tk bal
2 avuç içi ramazan pidesi

Ara
3 mandalina

14:30
1 kase kereviz sapı çorbası
Yarım kase yeşillik salatası

19:00