26 yaşındayım:kedi:eşim yattı yine küstük amaaaan sabah barışırız nasıl olsa...bi arkadaşım bugün bi akıl verdi bana biraz hileli bişey eşim korunuyo ya yapsammıkikaydirigubbakcemile3ay Allahım kendime gelmem lazım:mymeka:eh be seda sen daha çocuksun...Biraz sen büyü çocukta olur elbet....Ve bi çocuğu olgun aklı başında bi anne güzel yetiştirebilir.. Ne diyeyim allah eşine sabır versin
26 yaşındayım:kedi:eşim yattı yine küstük amaaaan sabah barışırız nasıl olsa...bi arkadaşım bugün bi akıl verdi bana biraz hileli bişey eşim korunuyo ya yapsammıkikaydirigubbakcemile3ay Allahım kendime gelmem lazım:mymeka:
tmm tmm yapma:tomato:evet ıstıyorum cunku benım guvendıgım seyler var bır ben anne olmaya hazırım cunku okulu okudum ayrıca psıkolojık yondenden ıkı borclarımız bıttı uc kocamda hazır dort esım askere gıtmıyo yaslanmaya basladı dorttttttttttttt bes altı yedı yapıyımmı cnm
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
ay niye dalga geçim estf. eşim 15 ay sonra askere gidecek 5 ay yapıp gelecek ay benim kafam durdu valla hiç bişey düşünemiyorum bu düşünceyi atmam lazım kafamdan gelenden gidendende okadar sıkıldımki bunalımdamıyım neyim hiç bişey düşünemiyorum ya...yok yok yok bu kesın bızımle dalga gecıyo cunku arkadaslar o kadar mantıklı seyler soyluyor ve bu arkadasımız hıc bır tarafından cekmıo kendıne o sankı bız hıc konusmuyoruz gıbı davranıyo baksanıza
en kotu seyde arkadasımız yazmıs tamam sen cocuk ıstıyorsun esın askere gıtcek ya dusun esın olmasın mı yanında ılk dogudugunda gormesın mı ılk buyume asamaların en guzeel oldugu anı gormesın mı bu kadarmı bencılce dusunuyorsun hemde askerlık psıkolojısı offffffffffffffffffffff dusunemıyorum sen doguruyorsun o askerde delı olur adam be
Çocuklaşma bence esinden gizli ne iş çevireceksin
hem de o henüz cocuk için tek bir EVET bile dememişken
ayy becereilssen tek basına da yapıcan sen ama..
kocandan gizli bişi yapma bence cocuk önemli bir karar
sen anne olacaksan o da baba olcak ama suan henüğz istemiyor
bi düşün ya o sana baskı yapsa
sen henüz hazır degilken??
iyi olur mu cnm kız utanmasan adama tecavüz edicen deee...
arkadasım sadece bu kısmı okudum yorumları okuyamadım benı eşımde velndık hemen cocuk demeye basladı ben ıstemıyodum hemn gencım gezeecm evlılıgımın tadını cıkartacam ama oyle bır duygu somurusu yapıyordukı anlatamam bak bak pencerden babasıyla cocugu ne guzel oynuyo ahh ahh gecenın bı vaktı ne guzel fılım seyrederken baslar ah surda yerde bı bebiş olsada oynassak ama daha neler neler ıcımı kemırdı 6 ay dayandım artık dayanamadım bıraktım korunmayı evlılıgımızın 2. yılı bıttıgınde ben hamıleydım o anda gercekten cok ıstıyordum Allahıma Şükürler olsun fazla aramadık bize dünylar güzeli saglık bı evlat verdı ama şimdi kızım 1 yasında eşim beni ben eşim onunla baş başa bişeyler yapmayı cok özledık şimdi eşimhiç olmazsa haftada bir birbirimize vakıt ayırmadgımız başa başa olmak ıstedıgını söylüyor ha bu bebegımızden bıktıgımız ıcın falan degıl kesınlıkle yanlıs anlasılmasın ama eşlerin başabaşa vakıt gecırmeye ıhtıyacalrı var bence özellıkle evlılıgın ılk yıllarında bence doya doya yasa eşin yanlı bişey söylemıyor ısrar edıpde adamı bunaltama ıkınızınde geerckten ıstedıgı anda nasıp etsın mevla Yavrunuzu size ..
gıt gez arkadsım benım yerımede gezzz...
[/COLOR][/B]
yeltendim zaten imdaaat diye bağırdı çok komikti :roflol:ama seviyorum ben bu adamı ya:asigim:
ay niye dalga geçim estf. eşim 15 ay sonra askere gidecek 5 ay yapıp gelecek ay benim kafam durdu valla hiç bişey düşünemiyorum bu düşünceyi atmam lazım kafamdan gelenden gidendende okadar sıkıldımki bunalımdamıyım neyim hiç bişey düşünemiyorum ya...
Ayrıca eşin kalabalık bir aile sanırım
gelenden gidenden suan sıkılıyorsun ya
cocuk olunca daha sık gelecekler kurtulayım derken sen....
cocuk sewmeye geldik bahanesiyle gör sen o zaman
valla sen bizi hiç ti ye almıyorsun
eh ne diyelim yap da gör zorluklarını sıkıntılarını
o zaman evlendiğini daha iyi anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?