13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

e canım ne bu acele,az dur,kaçıyomu...Şeniz
tadını çıkarın biraz,adam haklı,bende olsam şaşırırdım :1shok:

eh be seda sen daha çocuksun...Biraz sen büyü çocukta olur elbet....Ve bi çocuğu olgun aklı başında bi anne güzel yetiştirebilir.. Ne diyeyim allah eşine sabır versin
26 yaşındayım:kedi:eşim yattı yine küstük amaaaan sabah barışırız nasıl olsa...bi arkadaşım bugün bi akıl verdi bana biraz hileli bişey eşim korunuyo ya yapsammıkikaydirigubbakcemile3ay Allahım kendime gelmem lazım:mymeka:

seda varya ALLAH sana akıl fikir ihsan eylesin diyorum

tmm tmm yapma:tomato:

yok yok yok bu kesın bızımle dalga gecıyo cunku arkadaslar o kadar mantıklı seyler soyluyor ve bu arkadasımız hıc bır tarafından cekmıo kendıne o sankı bız hıc konusmuyoruz gıbı davranıyo baksanıza

en kotu seyde arkadasımız yazmıs tamam sen cocuk ıstıyorsun esın askere gıtcek ya dusun esın olmasın mı yanında ılk dogudugunda gormesın mı ılk buyume asamaların en guzeel oldugu anı gormesın mı bu kadarmı bencılce dusunuyorsun hemde askerlık psıkolojısı offffffffffffffffffffff dusunemıyorum sen doguruyorsun o askerde delı olur adam be

Çocuklaşma bence esinden gizli ne iş çevireceksin
hem de o henüz cocuk için tek bir EVET bile dememişken
ayy becereilssen tek basına da yapıcan sen ama..
kocandan gizli bişi yapma bence cocuk önemli bir karar
sen anne olacaksan o da baba olcak ama suan henüğz istemiyor
bi düşün ya o sana baskı yapsa
sen henüz hazır degilken??
iyi olur mu cnm kız utanmasan adama tecavüz edicen deee...

açıkçası son sayfayı okudum sadece
ama konu hakkında bilgi sahibi olmama yetti
şimdi eşin çocuk istemiyor ya,sende istiyorsun şimdi olmasa bile 1yıl 2 yıl sonra
şimdi yaparsan noluyor biliyormusun
eşin kendini hazır hissetmediği için,bebeğin doğumunu beklemek ona yaklaşan kıyamet gibi geliyor
istediği gibi gezip tozamıyacağını ve vücudunun bozulacağını düşünüyor
maddi açıdan ne kadar hazırsınız diye düşünüyor
hamileliğin sorunlu geçerse ki bu büyük olasılık,işten eve geldiğinde oflayan bir kadın bunaltıyor
sen herşeyi tek taraflı yaşıyorsun,birlikte yaşamanın güzelliğini yada baba olmayı isteyen bir erkeğin yapacağı davranışları onda görememenin üzüntüsünü yaşıyorsun
bu daha uzar gider
bir abla de tecrübesi var heralde de,ne dersen de,daha çok yeni evlisin başlıkta gördüm,sen sen ol eşin istemeden yapma o güzelliği birlikte tadını çıkarta çıkarta yaşayın,her erkek çocuk sahibi olmayı ister diye bir kaide yok ne yazıkki istemeyen azınlıkta yokolası bir topluluk var kahretsinki
evliliğini yaşa,daha dur ne günler yaşıyacaksın ne sorunlarla boğuşacaksın daha şimdiden bu sorun edilmez hayat sana daha neler getirecek
iyi düşün.......

allah senin iyiligini versin emii :roflol::roflol:

Seda senin şuan gidip eşinin yanında olup yanına uzanıp gönlünü alman lazım henüz 13 günlüük gelinin bu saatte nette ne işi varrr?? eşinde ilgi alaka bekliyo sen nasıl ilgi alaka sevgi bekliyorsann...

kız ne bıleyım bende cocukları severım kız bızlerde ayıp olur ya ole evlenır evlenmez hamıle kalcaz hıc mı sabrınız yoktu fılan derler guler ya ılk basta ne bılıyım ben cok utanırdım

evlendıkden sonra bıle eve gıderken utana sıkıla gıttım ılk hamıs deneyımımızde ahhhhhhhhhhh nasıl soyluyum dıye kıvranıyordum

ay niye dalga geçim estf. eşim 15 ay sonra askere gidecek 5 ay yapıp gelecek ay benim kafam durdu valla hiç bişey düşünemiyorum bu düşünceyi atmam lazım kafamdan gelenden gidendende okadar sıkıldımki bunalımdamıyım neyim hiç bişey düşünemiyorum ya...

Ayrıca eşin kalabalık bir aile sanırım
gelenden gidenden suan sıkılıyorsun ya
cocuk olunca daha sık gelecekler kurtulayım derken sen....
cocuk sewmeye geldik bahanesiyle gör sen o zaman
valla sen bizi hiç ti ye almıyorsun
eh ne diyelim yap da gör zorluklarını sıkıntılarını
o zaman evlendiğini daha iyi anlayacaksın

elindeki merdaneyi bırak bence eşine karşıkaydirigubbakcemile3
bak bu kadar evli kadın yapma diyosa bi hikmeti vardırbuyrunnnnnnnnn

yeltendim zaten imdaaat diye bağırdı çok komikti :roflol:ama seviyorum ben bu adamı ya:asigim:

alah bağışlasın kızını canım umarım hep mutlu olursunuz :) zaten canım ben daha çocğuğum:ecrin_bebek: ama dedğim gibi zamanı gelince bende istiyorum anne olmayı hemde herşeyden daha çok:) rabbim banada gösterir inşlh 2 sene sona anne olmayı :)

Seda senin şuan gidip eşinin yanında olup yanına uzanıp gönlünü alman lazım henüz 13 günlüük gelinin bu saatte nette ne işi varrr?? eşinde ilgi alaka bekliyo sen nasıl ilgi alaka sevgi bekliyorsann...

CADIARZU valla cnm bılmıyorum o kadar kafam karısıksa kendıne oylanacak bırseyler bul kız valla kusura bakma ama yasım 26 dedın konusmalarına bakınca ben 15-16 sandım yanı bana o ızlenımı verdın ne bılıyım gecıcı bır heves ıcın neden bu kadar stres yapıyorsun ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN GENEDE SENIN ICIN ama bu kadar acele etme ya kendını dusun kocan bak kendını dusunuyor demekkı dusundugu seyler var bır sor neden ıstemıyorsun kocacım bır planın mı var belkı sanada mantıklı gelecek bak bızde ıstıoz ama olmadı bırı dustu bu ay denedık olmadı hayırlısı ıste ole aaaaaaaaaaaaaayyyyyyy ben ıstıyorum dıyıncede ole sak dıye olmuo cnm bunlar

evet yapda gel bakalım gorelım bu seferde yazarsın cokkkkkkk bunaldım ben boyle hayal etmemıstım kocam benle ılgılenmıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…