ay zaten gezip tozmuyoruzki 6kardeşler bi biri geliyo bi biri bunaldım valla yoksa ben bu yüzdenmi istiyorum çocuğu söyledikleriniz gerçekten güzel başbaşa kalmak ama biz onu bile yapamadık dahakafamçokkarıştıKıs sen ne fenasın kıs.. Gözlerım pörtüdü okurken konunu...:1shok:
Bende 26 yasındayım,1 yıllık evlıyım ve 1-2yıl daha düşünmüyoruz...Üstelık eşimde bende cocuk hastasıyız...
Azcık evlılıgın otursun,yalnız kalın,gezin,tozun...Benım yasımda cocugu olan arkadaslarım ınan varya hııc acele etme tadını cıkar dıyorlar...
Çünkü bebek olunca hayata sıfırdan baslıyorsun,ne eşinle basbasa kalabıleceksın,ne aklınıza estiğinde bı sınemaya ya da dısarda yemege gıdebıleceksın... Bıraz beraberlıgın,yalnız olmanızın tadını cıkarın,özlemlerınızı gıderın...
Allah nasıp ederse zaten olur,Allah korusun bırsey olsa bu sefer esın senden bılecek,bak nıye acele ettın,hemen ıstedın dıyecek... Bu konularda ısrarcı olma...yerimseniben
ay zaten gezip tozmuyoruzki 6kardeşler bi biri geliyo bi biri bunaldım valla yoksa ben bu yüzdenmi istiyorum çocuğu söyledikleriniz gerçekten güzel başbaşa kalmak ama biz onu bile yapamadık dahakafamçokkarıştı
ay ne dedimki patlatmasınlar ya canım çok sıkılıyo dertleşiyorum şurdaÇok üzgünüm çoookKız sedaa....:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum valla gece neleri nasıl yaptıgını bari anlatma topik patlayacak birazdan :lepi:
bak kac kişi olmuş delikafaduldendelikafadulden
cinselliğe tasıyacaklar sonunda konunu ehehe
ayyyhhhhhh... okurken bile bunaldım ama eltimin çocugu öyle değil çok uysal daha 6 aylık ama çok akıllı çocuk hiç mızmız değil eltimde özendiripduruyo zaten:çok üzgünüm: yok ablaları gidecek yıllık izindeler şuanda farklı şehirdeler..hamileyim ama esimin ablaları kardesleri bizden çıkmıyor
yada cocugumla yalnız kalıp dinlenemiyorum
çocuk bişi yemiyo uyumuyo
kendime bakamıyorum eşim ilgi göstermiyo mu acaba.diye konularda olabilir
vss... uzar gider...
yaaaaa hayır ne kıskanması asla Allah daha çok mutluluk versin ona gerçekten kırıldım bu sözünüze...Bi evliliği evlilik yapan çocukmudur sence?
Ne kadar bu konuyu abartarak eşini boğuyosundur farkında bile değilsin...
Ya bi insan istemeden zorla ne anne olabilir ne de baba...
Hem daha evleneli kaç hafta olmuş adamı sık boğaz ederek çocuk konusundan iyice uzaklaştırıcan.. ..
Onu bırak her birlikte olduğunuzda eşin sadece çocuk için benle oluyor beni sevdiği yada istediği için değil diye düşünebilir ve bu düşüncede onu senden uzaklaştırabilir... Bu arada söylemeden geçemicem bu kadar çabuk çocuk isteyenini ilk defa görüyorum insanlar gençken evliliğini doya doya yaşamak isterr gezip eğlenmek görmek dolaşmak ister.. Çocuk oldumu bir çok şey kısıtlanır... Ve ben evlilikte mutluluğun, huzurun sırrının çocuktan geçtiğine İNANMIYORUM.Çocuk olmasa da olur bence.. bu arada eltini kıskanıyormuşssun hissine kapıldım ben.. ?
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
yani borçlarımız var ama bi bebeğin ne masrafı olurki en azından şimdilik zaten 1,2 yaşına girene kadar borçlarımız biter eşim seneye askere gidecek birazda o yüzden istiyorum can yoldaşı yaniyerimsenibenseda sana bi soru sorucam..
Bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisin??şuan yeni evlisiniz borcunuz mutlaka vardır bir bebeğe bakabilmeye hazırmısınız hem madi hem manevi olarak??
Bence eltinin bebeğini gördükçe sende hevesediyorsun bu tam olarak ciddi manada düşünülüp verilmiş bir karar değil sadece heves seninki benimde olsun evde ses olsun istiyorsun ama bence cidden ciddi manada düşünmen lazım "Hazırmıyım bakabilirmiyim yapabilirmiyiz bu surumluluğu kaldırabilirmiyim ona hem maddi hemde manevi olarak yetebilirmiyiz die düşünmelisin"
yani borçlarımız var ama bi bebeğin ne masrafı olurki en azından şimdilik zaten 1,2 yaşına girene kadar borçlarımız biter eşim seneye askere gidecek birazda o yüzden istiyorum can yoldaşı yaniyerimseniben
yani borçlarımız var ama bi bebeğin ne masrafı olurki en azından şimdilik zaten 1,2 yaşına girene kadar borçlarımız biter eşim seneye askere gidecek birazda o yüzden istiyorum can yoldaşı yaniyerimseniben
ama senin profilindede anneolmak istiyorum yazıyo:lepi:nasıl ne olurkı bebek bezı yok pısık kremı sen bebek bezlerının fıyatlarını bılmıyorsun galıba cnmmmmmmmmmmmmmmmm
ama senin profilindede anneolmak istiyorum yazıyo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?