13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

ay zaten gezip tozmuyoruzki 6kardeşler bi biri geliyo bi biri bunaldım valla yoksa ben bu yüzdenmi istiyorum çocuğu söyledikleriniz gerçekten güzel başbaşa kalmak ama biz onu bile yapamadık dahakafamçokkarıştı

Hakkınızda tabıkı kayırlısı olsun cnm ama dıyelım hamiş kaldın...

Bu seferde şöle bır konu acma sakın... "Hamıleyım ve eşim kardeslerı gıbı ılgılenmıyor benımle" dıye...

ay ne dedimki patlatmasınlar ya canım çok sıkılıyo dertleşiyorum şurdaÇok üzgünüm çoook

hamileyim ama esimin ablaları kardesleri bizden çıkmıyor
yada cocugumla yalnız kalıp dinlenemiyorum
çocuk bişi yemiyo uyumuyo
kendime bakamıyorum eşim ilgi göstermiyo mu acaba.diye konularda olabilir
vss... uzar gider...

ayyyhhhhhh... okurken bile bunaldım ama eltimin çocugu öyle değil çok uysal daha 6 aylık ama çok akıllı çocuk hiç mızmız değil eltimde özendiripduruyo zaten:çok üzgünüm: yok ablaları gidecek yıllık izindeler şuanda farklı şehirdeler..

Bi evliliği evlilik yapan çocukmudur sence?
Ne kadar bu konuyu abartarak eşini boğuyosundur farkında bile değilsin...
Ya bi insan istemeden zorla ne anne olabilir ne de baba...
Hem daha evleneli kaç hafta olmuş adamı sık boğaz ederek çocuk konusundan iyice uzaklaştırıcan.. ..
Onu bırak her birlikte olduğunuzda eşin sadece çocuk için benle oluyor beni sevdiği yada istediği için değil diye düşünebilir ve bu düşüncede onu senden uzaklaştırabilir... Bu arada söylemeden geçemicem bu kadar çabuk çocuk isteyenini ilk defa görüyorum insanlar gençken evliliğini doya doya yaşamak isterr gezip eğlenmek görmek dolaşmak ister.. Çocuk oldumu bir çok şey kısıtlanır... Ve ben evlilikte mutluluğun, huzurun sırrının çocuktan geçtiğine ıNANMIYORUM.Çocuk olmasa da olur bence.. bu arada eltini kıskanıyormuşssun hissine kapıldım ben.. ?

seda sen çocuk için evlenmişssin.. sen sanıyıormusunki çocuk olduktan sonraa misafirlerim gelemz die?? bu sefer dahada çok gelirler bebek sevmeye die kaynana kayınperde kayınbirader görümce elti uzaar giderrrrr

yaaaaa hayır ne kıskanması asla Allah daha çok mutluluk versin ona gerçekten kırıldım bu sözünüze...

seda sana bi soru sorucam..
Bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisin??şuan yeni evlisiniz borcunuz mutlaka vardır bir bebeğe bakabilmeye hazırmısınız hem madi hem manevi olarak??
Bence eltinin bebeğini gördükçe sende hevesediyorsun bu tam olarak ciddi manada düşünülüp verilmiş bir karar değil sadece heves seninki benimde olsun evde ses olsun istiyorsun ama bence cidden ciddi manada düşünmen lazım "Hazırmıyım bakabilirmiyim yapabilirmiyiz bu surumluluğu kaldırabilirmiyim ona hem maddi hemde manevi olarak yetebilirmiyiz die düşünmelisin"

mıssssssssssssssssssssssssssssssssssbıllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm yaaaaaaaaa ben bıle nerdeyse bır senelık evlıyım bana yapma dıolar senın bu acelen ne cnm yaaaaaaaaaaa barı evlenelı bır kac ayın dolsun kocanın boyle dusunmesı bence cok cok normal azıcık evlılıgın tadını cıkartın

suna emın olkı sımdı cocugun olsa ahhhhhhhhhhhhh keske hemen yapmasaymısım azıcık evlılıgın tadını cıkartsaymısım dıyeceksın haaaaaaaaaaaa

bır kocana doyyyyyyyy sımdı dıyeceksın kı ooooooo bız cokdan berı cıkıoduk fılan bılmıom ama nıyese ıcıme ole dogdu bır kocana doy ondan sonra cocuk olsun

yani borçlarımız var ama bi bebeğin ne masrafı olurki en azından şimdilik zaten 1,2 yaşına girene kadar borçlarımız biter eşim seneye askere gidecek birazda o yüzden istiyorum can yoldaşı yaniyerimseniben

nasıl ne olurkı bebek bezı yok pısık kremı sen bebek bezlerının fıyatlarını bılmıyorsun galıba cnmmmmmmmmmmmmmmmm

eşinin isteğine saygı göstermelisin.evlilikte eşlerin ikiside hazır olmalı bebek için.belki eşin kendini tam olarak hazır hissetmemiş olabilir.hemen git eşinin yanına ve gönlünü al.böyle saçma nedenlerle eşini kırma.daha evliliğin çok başındasınız.sizin kavga değil,koklaşma zamanınız

kız daha bir de askere mi gidecek kocannnn
asla o gidsip gelene kadar çocuk yapma
hamileliğini de o ilk zor aylarıda yalnız gecirmek zorunda kalacaksın
oysa en çok ona ihtiyacın varken
ama sen kafaya koymuşsun anacım
doğur gitsin..

bir bebeğin ne msrafı olurki öylemii?? güzelim en yakın candostumun bebeği oldu henüz 4 aylık ve inan bana beziydi mamasayıdı heleki hastalandımı doktoru tahlili derken inan bana tahmininden çok gidiyor ahh keşke bebeği olanbiri gelsede azsa buraya.. bak birde eşin henüz askere bile gitmemiş belki eşin bunuda düşünüyor olabilir askere gidicem ne olucağı belli değil döndükten sonra artık sıkıntı kalmdığı zaman tamamen engel olmadığı zaman bebeği düşünüyor olabilir Biraz eşin kadar mantıklı baksana olaya biraz mantığınla düşünsene seda çokmu zor??

benim ablam henüz evleneli 1.5 sene olucak ablam 29 eniştem 36 yaşında onlar bile henüz hazır değiller hem manevi hem maddi yönden canım gerisini sen düşün çocukta değilsinki evlenmişsin kadın olmuşssun artık​

eh be seda sen daha çocuksun...Biraz sen büyü çocukta olur elbet....Ve bi çocuğu olgun aklı başında bi anne güzel yetiştirebilir.. Ne diyeyim allah eşine sabır versin

ama senin profilindede anneolmak istiyorum yazıyo:lepi:

evet ıstıyorum cunku benım guvendıgım seyler var bır ben anne olmaya hazırım cunku okulu okudum ayrıca psıkolojık yondenden ıkı borclarımız bıttı uc kocamda hazır dort esım askere gıtmıyo yaslanmaya basladı dorttttttttttttt bes altı yedı yapıyımmı cnm

o zaman bence eşin gelene kadar çocuk düşünme, yazık eşinin gözü arkada kalcak, bebekler çok hızlı büyür, eşin bu büyümeye şahit olmasınmı, ayrıca bebek büyürken geceleri falan yardıma ihtiyacın olcak, kim yardım etcek sana, valla ne annane ne babane, babasından başka kimse gece tatlı uykusunu bölmez bebiş için, ayrıca bebeğin açtığı masrafı görünce şok geçirceksin sanırım, hiç öyle evde ki hesap çarşıya uymuyo malesef çok masraflı oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…