karabasanda ne :))) benim eltime kocasının hayali görünmüş,kanepenin altından çıkmış yavaşça :))))
hemde kanepenin altı sadece 3 santim yukarda
seda oku :))))
aşk olsun ya kafamdan bu düşünceyi atmaya çalışıyorum kendimi tanıyamıyorum çok farklı bi psikolojideyim nerdeyim burda ne işim var gibi sorular geçiyo aklımdan ve uykum kaçtı sizle dertleşiyorum senin dediğine bak aşk olsun yani...belınaycım ya bosver ben anladım bu arkadası bızım dedıklerımı umursasaydı konu farklı yerlere gıderdı bız cırpınıyoruz o kendı halınde bu sadece konu olsun dıye acmıs olesıne gırgır olsun dıye valla ole bıllada ole:mymeka:
canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)
ay yok sevmem ben öyle yapmacık şeyleri korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi...Seda bak neyap biliyomusuun.. büyük alışveriş merkezlerinde oyuncak bölümü reyonunda bebkler var amas ahici bebek gibi şöle etli butlu gazını çıkartıyorsun altını temizliyorsun ve ağlıyor emziğini takıyorsun gıdıkladığında gülücükler saçıyo sesli (kuzenime almıştım onu çok beğenmişti)
Bence onlardan bitane al hem sahicibebek gibi oyalanıyrsın hemde bi bak baklım nasıl olcak tutmasını biliyomusuun bebeği onunlada deneyimini atarsın ayy daha nedim sana ben seda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aşk olsun ya kafamdan bu düşünceyi atmaya çalışıyorum kendimi tanıyamıyorum çok farklı bi psikolojideyim nerdeyim burda ne işim var gibi sorular geçiyo aklımdan ve uykum kaçtı sizle dertleşiyorum senin dediğine bak aşk olsun yani...
ay yok sevmem ben öyle yapmacık şeyleri korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi...
yok ben inanmam öyle şeylere :)hadiyayengemede gelmişler anlatmıştı ürkmüştüm fena hikayeler anlatıyolardı bi ondan korkarım ben ya hele bide evde yalnızsan eşin yanında yoksa ozaman daha beter:S:sinifsinif:mafoldumben
onu bun bilmem ama bu adam seni çocuk istiyon die değilde bu satte hala nettesin die bence boşarrrrr.. cicim ayındasın 15 günlük evlisin ve eşinin yanında değilsin.. ee gönlün götürmezz doğru diosun, Benim bildiğim anneler kızlarına acele etme evliliğinbi rayına otursunbi biribinizi daha iyi tanıyın ondan sonra bebeğe karar verinder kızlarına neyse yaa benim kocam yok ama ben yatağıma gidim bariii geç oldu artık sedaaaaaaaaaaaaa..
yelizim sende erdeminyanına hadi bakimm:)))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne lütfen böyle şeyler yazmayın ya yemin ederim çok korkarım ben bu tür konuları konuşmaktankarabasanda ne :))) benim eltime kocasının hayali görünmüş,kanepenin altından çıkmış yavaşça :))))
hemde kanepenin altı sadece 3 santim yukarda
seda oku :))))
seda ama valla vurucam heee :mymeka: kızım azönce bebk istiyorum diydun şimdi ise korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi diyorsunn..seda gece gece piyaangodanmı çıktın annem sen ??
ne karabasanı.. kim kime basıyoo burda noluyoodelikafadulden:bbo:
23 sayfayı tek tek okumadın,anladığım kadarı ile arkadaş çocuk istiyor ve arkasını dönüp uyumuş,ee hali ile bu şekilde çocuk yapılmaz..bunamı kızgın:1ninca:
canıskom erdem yokkkkkkkkk kıııııııııı ben annemde kalıyorummmmmmmm nısan yaptıkda temızlıkkkkk var anneme bıraktı:dance:
eee şey arkadaşım kondomun ucunu del dedi:kedi:ay inşallah konu kilitlenmez valla cinsel amaçlı söylemedim şimdiden özür bide şey neyse onu söylemiyim...kızım senin kocayla annen mi evli sen mi?
cok istiyosa o yapsın sana bi kardes
o kadar da karıstırtma canım kendine
hadi de bakalım
baska neler geçio gönlünden de sözyleyemiyosun bize hadi söz kızmicam
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne lütfen böyle şeyler yazmayın ya yemin ederim çok korkarım ben bu tür konuları konuşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?