13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

karabasanda ne :))) benim eltime kocasının hayali görünmüş,kanepenin altından çıkmış yavaşça :))))
hemde kanepenin altı sadece 3 santim yukarda
seda oku :))))

hadiya yengemede gelmişler anlatmıştı ürkmüştüm fena hikayeler anlatıyolardı bi ondan korkarım ben ya hele bide evde yalnızsan eşin yanında yoksa ozaman daha beter:S:sinifsinif:mafoldumben

aşk olsun ya kafamdan bu düşünceyi atmaya çalışıyorum kendimi tanıyamıyorum çok farklı bi psikolojideyim nerdeyim burda ne işim var gibi sorular geçiyo aklımdan ve uykum kaçtı sizle dertleşiyorum senin dediğine bak aşk olsun yani...

of ben ne cektım ya basımda dua kıtaplarıyla uyuyo kalıyordum sızıyordum resmen dua okuya okuyaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)

haa canim karabasan diye birsey varmi yokmu bilemem ama dogum yapan kadin cok kan kaybetdiginden sanirim gercektende oyle hayaller sikintilar yasaya biliyor , bende yasadim 3 cocugumdada yasadim ama ilk dogum yaptigim gun degil ucundede 3 gun sonra bayginlik gecirdim tavsiyon dusmesi yasadim Allahtan buralarda normal dogumda bile bir hafta hastaneden cikamazdin, o kotu gunleri hastanede gecirmistim aksi takdirde burda kendi ailemden hic kimsede yoktu bakanim cekenimde yoktu dolayisiyla :sinifsinif:

valla acıkcası ben bile bazen adet günüm yaklaştıgında korkuyorum hadi gel hadi gel die döret gözle bekliyorum
malum oğlum daha 2 yasında herseyi tam anlamıyla öğrendim çünkü
ayrıca karabasan bana da oldu rüyamda uykudayım yanımda bi kadın ve beni boğmaya kalktı
Kısss seda oku kıs oku bunları..

onu bun bilmem ama bu adam seni çocuk istiyon die değilde bu satte hala nettesin die bence boşarrrrr.. cicim ayındasın 15 günlük evlisin ve eşinin yanında değilsin.. ee gönlün götürmezz doğru diosun, Benim bildiğim anneler kızlarına acele etme evliliğinbi rayına otursunbi biribinizi daha iyi tanıyın ondan sonra bebeğe karar verinder kızlarına neyse yaa benim kocam yok ama ben yatağıma gidim bariii geç oldu artık sedaaaaaaaaaaaaa..
yelizim sende erdeminyanına hadi bakimm:)))

ay yok sevmem ben öyle yapmacık şeyleri korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi...

ne karabasanı.. kim kime basıyoo burda noluyoodelikafadulden:bbo:
23 sayfayı tek tek okumadın,anladığım kadarı ile arkadaş çocuk istiyor ve arkasını dönüp uyumuş,ee hali ile bu şekilde çocuk yapılmaz..bunamı kızgın:1ninca:

oyle olsa dedıklerımıze bır kulak verırdın be cnmmmmmmm sen evlendın 13 gun olmus ama ne heycan ne merak hıc bırsey yok haaaaaaaaaaaaa kız ben evlendıgımde donup dolasıp gelınlıgıme bakardım esyalarıma bakardım bunlar benımmı derdım kocama yemekler hazırlardım delı gıbı yenı seyler ogrenırdım yaaaaaa daha neler nelerrrrrrrr yenı gelınlıgının kıymetını bıl dur daha kaynana kayın baba olayların olacak amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :bbo:

ay yok sevmem ben öyle yapmacık şeyleri korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi...

seda ama valla vurucam heee :mymeka: kızım azönce bebk istiyorum diydun şimdi ise korkarımda ıyyyyyyy gerçek bebek gibi diyorsunn..seda gece gece piyaangodanmı çıktın annem sen ??

hadiya yengemede gelmişler anlatmıştı ürkmüştüm fena hikayeler anlatıyolardı bi ondan korkarım ben ya hele bide evde yalnızsan eşin yanında yoksa ozaman daha beter:S:sinifsinif:mafoldumben
yok ben inanmam öyle şeylere :)
hatta küçükken enkepit denen bir karabasanın hikayesini anlatırlardı bize
fesi varmış düşürürsen zengin oluyormuşsun falan :)) millet ne parasını isterim nede kendisini derdi bende gelsinde fesini düşürcem derdim :)))
daha o yaşlarda belliymiş sorunlu olacağım
eltimin anlattığını yazdım çünkü bazıları korkupta aklını başına alır belki dedim ama bakıyorumki akıllar beş karış havada
hakkaten enkepit diye bir şey varsa bu gece beklerim yanlızım :)))))))

canıskom erdem yokkkkkkkkk kıııııııııı ben annemde kalıyorummmmmmmm nısan yaptıkda temızlıkkkkk var anneme bıraktı:dance:

karabasanda ne :))) benim eltime kocasının hayali görünmüş,kanepenin altından çıkmış yavaşça :))))
hemde kanepenin altı sadece 3 santim yukarda
seda oku :))))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne lütfen böyle şeyler yazmayın ya yemin ederim çok korkarım ben bu tür konuları konuşmaktan

Şiişşt.... cokacimcoook
kıs sen bu topicte aranan üyelerdensin yanaş burayakaydirigubbakcemile
aynen doğru anlamışsın
hade şimdi yorum yap çocuk yapmanın tüyolarını ögrenmek istiyo:CüvCüv:

Ah Seda..Anam..Benim koca beni doğramalıymış...
7 sene yapmadım...
Eşin 2-3 ay demiş,abartma annem abartma..

Karabasan konusuna gelince,bana olmadı..Ama şöyle bişey yaşadım..Loğusa iken duştaydım..banyonun camında bişeyler patırdamaya başladı,tamam dedim bana da oluyo..
Tırstım tabiii...Eşime söyledim banyo camını açtı baktı..Hava boşluğuna bir güvercin girmiş meğer...
Fakat kuzenim böyle bişey yaşamış..Küçücük bir cüce..çatılardan zıplayarak gelmiş..sen uyu bebeği bana ver demiş.Kuzenimde bebeğiini sımsıkı tumuş artık yatak sarsılmış,eşi de odada yerde yatıyormuş yatağın sarsıntısına uyanmış tam o sırada sabah ezanı okunmaya başlamış cüce kaybolmuş..
Ama herkese olacak diye bişey yok herhalde...

kızım senin kocayla annen mi evli sen mi?

cok istiyosa o yapsın sana bi kardes

o kadar da karıstırtma canım kendine

hadi de bakalım

baska neler geçio gönlünden de sözyleyemiyosun bize hadi söz kızmicam
eee şey arkadaşım kondomun ucunu del dedi:kedi:ay inşallah konu kilitlenmez valla cinsel amaçlı söylemedim şimdiden özür bide şey neyse onu söylemiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…