ay uykum kaçtı napım o uyudu zaten..yarındamemleketine gidecez ay allahım ne balayı yarabbi..Seda senin şuan gidip eşinin yanında olup yanına uzanıp gönlünü alman lazım henüz 13 günlüük gelinin bu saatte nette ne işi varrr?? eşinde ilgi alaka bekliyo sen nasıl ilgi alaka sevgi bekliyorsann...
ay uykum kaçtı napım o uyudu zaten..yarındamemleketine gidecez ay allahım ne balayı yarabbi..
hakkaten şaka gibi
bu başlıkta hepinize iyi gecelerrr
kız ne bıleyım bende cocukları severım kız bızlerde ayıp olur ya ole evlenır evlenmez hamıle kalcaz hıc mı sabrınız yoktu fılan derler guler ya ılk basta ne bılıyım ben cok utanırdım
evlendıkden sonra bıle eve gıderken utana sıkıla gıttım ılk hamıs deneyımımızde ahhhhhhhhhhh nasıl soyluyum dıye kıvranıyordum
Sana da iyi geceler
bu kız bizim de uykularımızı kaçırdı:mymeka:
15 günlük gelinin çocuk yapma maceraları :CüvCüv:
koydum daha önce gelinlik fotolarımı amaaan ev işte neyini koyim bebişimin resmini koyarım inşallah:ecrin_bebek:lmaz: delu yaw bu kız valla sen bıze gelınlık fotolarını gondersene bır hele dugunun nasıl oldu anlatsana bunları yazman gerekırken yazdıklarına bak evının fotolarını koy ne bılıyım bızım kk kızlar genelde boyle yapar ya heycanlı heycanlı evıme gelın gelınlıgımı gorun dugunume gelın sen daha KK kızı olamamıssın
:roflol::roflol: aynen canim ya ben ilk cocugumu 2 sene sonra dogum yapmistim ama kayin validemlerle oturuyorduk ozamanlar onlar turkiyeye izine gitmisti benimde henuz kirkim yeni cikmisti cocugumuda emziriyordum ama kendimi hic iyi hisetmiyordum, surekli bas donmeleri felan hamile ldugumu sandim olurya kirki cikar cikmaz bir kazaya kurban gidile bilirdi , ayyy ne korkmustum nasil soylerim hamileysem azdinizmi demezlermi diye kafayi yiyecektim kafamçokkarıştı meger asiri kilo kaybindan bakimsizliktan birde cocuk emzirdigim icin sorunlar yasiyormusum onlar sebeb olmus diye cok sevinmistim :roflol::roflol:
koydum daha önce gelinlik fotolarımı amaaan ev işte neyini koyim bebişimin resmini koyarım inşallah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: hamilemerde genelllikle öyle sorunlar çıkıyo sahi hiç sizi hamileyken korkuttularmı korkanlar oldumu CADIARZU
yaa offf bilmiyorum daha neler geçiyoda aklımdan burdan söylemiyim domates yağmuruna tutarsınız:tomato:ama geçermi bu düşüncem geçerse bi daha gelmezmi annemde sonra gönlün götürmez biran evvel yap diyoSeda sana yazılanlar söylenenler bi kulağında giriyo diğerinden çıkıyor dimi??
Seda bak neyap biliyomusuun.. büyük alışveriş merkezlerinde oyuncak bölümü reyonunda bebkler var amas ahici bebek gibi şöle etli butlu gazını çıkartıyorsun altını temizliyorsun ve ağlıyor emziğini takıyorsun gıdıkladığında gülücükler saçıyo sesli (kuzenime almıştım onu çok beğenmişti)
Bence onlardan bitane al hem sahicibebek gibi oyalanıyrsın hemde bi bak baklım nasıl olcak tutmasını biliyomusuun bebeği onunlada deneyimini atarsın ayy daha nedim sana ben seda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sorunu tam anlayamadim canim?
Seda bak neyap biliyomusuun.. büyük alışveriş merkezlerinde oyuncak bölümü reyonunda bebkler var amas ahici bebek gibi şöle etli butlu gazını çıkartıyorsun altını temizliyorsun ve ağlıyor emziğini takıyorsun gıdıkladığında gülücükler saçıyo sesli (kuzenime almıştım onu çok beğenmişti)
Bence onlardan bitane al hem sahicibebek gibi oyalanıyrsın hemde bi bak baklım nasıl olcak tutmasını biliyomusuun bebeği onunlada deneyimini atarsın ayy daha nedim sana ben seda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)
canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?