13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

ay uykum kaçtı napım o uyudu zaten..yarındamemleketine gidecez ay allahım ne balayı yarabbi..

lmaz: delu yaw bu kız valla sen bıze gelınlık fotolarını gondersene bır hele dugunun nasıl oldu anlatsana bunları yazman gerekırken yazdıklarına bak evının fotolarını koy ne bılıyım bızım kk kızlar genelde boyle yapar ya heycanlı heycanlı evıme gelın gelınlıgımı gorun dugunume gelın sen daha KK kızı olamamıssın

ay uykum kaçtı napım o uyudu zaten..yarındamemleketine gidecez ay allahım ne balayı yarabbi..

en güzel zamanlarınısen burda öldürüyorsun uyur tabi adam eşi nette olunca napsınkki?? Ilgilenenmi var adamla??ayrıca 13 gün sonra memlekete gidilir canım el öpmeye yani bak sende diyorsun balayı die bu ayları kendinizez iyan etmeyin çocuk diye tutturma ve eşinle beraber olurken eşine yaklaşırken çıkarsızca sadece sevdiğin için ol bebek için değil.. Nekadar bebek bebk dersen kafaya takarsan okadar olmaz at bebek düşüncesini kafandan belkide rabbim hiç ummadığınız anda göndericek meleğini??

:roflol::roflol: aynen canim ya ben ilk cocugumu 2 sene sonra dogum yapmistim ama kayin validemlerle oturuyorduk ozamanlar onlar turkiyeye izine gitmisti benimde henuz kirkim yeni cikmisti cocugumuda emziriyordum ama kendimi hic iyi hisetmiyordum, surekli bas donmeleri felan hamile ldugumu sandim olurya kirki cikar cikmaz bir kazaya kurban gidile bilirdi , ayyy ne korkmustum bu arada yasimda 18 di nasil soylerim hamileysem diye azdinizmi demezlermi diye kafayi yiyecektim kafamçokkarıştı meger asiri kilo kaybindan bakimsizliktan birde cocuk emzirdigim icin sorunlar yasiyormusum onlar sebeb olmus diye cok sevinmistim :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Sana da iyi geceler
bu kız bizim de uykularımızı kaçırdı:mymeka:
15 günlük gelinin çocuk yapma maceraları :CüvCüv:

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::roflol:a.s aynen ya gece gece tövbe ya neysem kızlar ii geceler çok istiyo aş ermiş kız demekki bebeğe:CüvCüv:yerimseniben hadi ii geceler

koydum daha önce gelinlik fotolarımı amaaan ev işte neyini koyim bebişimin resmini koyarım inşallah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

:CüvCüv: hamilemerde genelllikle öyle sorunlar çıkıyo sahi hiç sizi hamileyken korkuttularmı korkanlar oldumu CADIARZU

Seda bak neyap biliyomusuun.. büyük alışveriş merkezlerinde oyuncak bölümü reyonunda bebkler var amas ahici bebek gibi şöle etli butlu gazını çıkartıyorsun altını temizliyorsun ve ağlıyor emziğini takıyorsun gıdıkladığında gülücükler saçıyo sesli (kuzenime almıştım onu çok beğenmişti)
Bence onlardan bitane al hem sahicibebek gibi oyalanıyrsın hemde bi bak baklım nasıl olcak tutmasını biliyomusuun bebeği onunlada deneyimini atarsın ayy daha nedim sana ben seda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Seda sana yazılanlar söylenenler bi kulağında giriyo diğerinden çıkıyor dimi??
yaa offf bilmiyorum daha neler geçiyoda aklımdan burdan söylemiyim domates yağmuruna tutarsınız:tomato:ama geçermi bu düşüncem geçerse bi daha gelmezmi annemde sonra gönlün götürmez biran evvel yap diyo

belınaycım ya bosver ben anladım bu arkadası bızım dedıklerımı umursasaydı konu farklı yerlere gıderdı bız cırpınıyoruz o kendı halınde bu sadece konu olsun dıye acmıs olesıne gırgır olsun dıye valla ole bıllada ole:mymeka:

alkisalkisalkis :1closedeyes:

kızım senin kocayla annen mi evli sen mi?

cok istiyosa o yapsın sana bi kardes

o kadar da karıstırtma canım kendine

hadi de bakalım

baska neler geçio gönlünden de sözyleyemiyosun bize hadi söz kızmicam

canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)

karabasanda ne :))) benim eltime kocasının hayali görünmüş,kanepenin altından çıkmış yavaşça :))))
hemde kanepenin altı sadece 3 santim yukarda
seda oku :))))

kız bebıs sen kesın evde oturuyorsundur en ıyısı sen bır gun bır bebekle kalda o zaman dunya kac bucak o zaman anlarsınnnnnnn yaw ben bıle bazen acaba dogum kontrol hapı alsammı dıye dusunmuyo degılım cunku zor seyler bu ne kadarda baksamda cocuk okulda gorsende olmuo ya sorumluluk baska sey yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım genelde hamilelere karabasan geliyomuş yengeme falan gelmiş de sizede oluyomu yoksa onların abartmasımı merak ettimde :)

ohhhhhhhhhh konu baska yere gıttı ıyı oldu bu delu kızın konusunu bastırır ınsallah oda tepınsın orda opuyorumnanaktan kız yenı evlılerıde basarmıs benı bastıııııııııııı :sinifsinif: ılk evımde korkudan oluyordum delı sanmaya baslamıstı annemler kocam herkes bende kalıyordu kotu olmuyum dıye baktık olmuo gecmıyo tasınduk ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…