13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

ama şuanda o konulardan tiksinme gibibişeyi yok hiç konusu bile açılmadı konu farklı bi boyuta döndü zamanı var diyo...

sedoş neler duyuyorum.öle mi cidden.senin çocuk konusuna neden bu kadar takık olduğun şimdi belli oldu:)

canım bismillah bencede yani biz nişanlıyız ve konuştuk en az 1 sene düşünmyoruz gençliğimizin tadını çıkartıcağız gezcez başbaşa kalıcaz erkekler çocuk olunca ilginin azalıcağını sanıyoki haklı da bi bakıma tüm sevgi tüm iletişim çocuğa kayıyo doğal olarak erkek 2nci planda kalıyo ondan zamanı var diyo

sedoş neler duyuyorum.öle mi cidden.senin bu çocuk konusuna ne kadar takık olduğun şimdi belli oldu:)
evetnişanlıyken regl hamilelik falan kadınların bu özellikleriyle ilgili konuşmayı sevmiyodu şimdi onu geçtik günlerimi kendi sayıyo herşeyimle ilgileniyo ama çocuk istemiyo niye benim kadar hevesli değil..:çok üzgünüm:

ya olsa nolur sanki omu bakacak eltimin 6 aylık kızı var bir tatlı evi o neşelendiriyo bizim evde sessiz sedasız....gerçi seda var da ses yok..kaydirigubbakcemile3

o ev SİZİN ev olalı daha 2 hafta oldu sedaaaaaaaaaaaaklava:abartma istersen yıllar geçmiş gibikaydirigubbakcemile3

eşimin bir tanıdığı 30 yaşında evlenip çocuk yapıp boşanmıştı meğer sırf çocuk doğursun diye evlenmiş..
eşi öyle çok seviyordu halbuki...adam aşık olup evlenmişti ama kadından böyle bir tekme yedi..
yani anlayacağın eşinin kendini makine gibi hssetmesi çok normal...çocuktan başka muhabet yapmıyorsun daha 2 hafta olmuş...bizim annelerimiz bile en azından 3-4 ay beklemiş..

canım istememesi normal zaten hevesli olmamasıda herşeyin zamanı sırası var seninle belliki baş başa kalmak istiyo hayatın tadını çıkarmak istiyo evliliğiniz yeni olmuş alışamamış bile benim 1 senelik arkadaşım evli hala evli olduğumu anlıyamadım çıkaramadım doya doya gezemedim diye yetinenler var erkek sonuçta yazdığım gibi ilgi ister ilgi odağı olmak ister çocuklarıda hemen istemez heleki 13 günlükse yani daha doyamamış sana hemen çocuk olsun onunla uyraşsın olmazki en az 4ay desen neyse yani:S sen bilirsin ama ısrarların artmasın aile içi dengeyi koru bence

offf.. ben neden bu kadar çok istiyorum ya kendimi tanıyamıyorum bende bu kadar hevesli değildim şimdi noldu anlayamıyorum önceden derdimki iyice tanıyıp geleceğimiz ne olacak anlamadan asla çocuk yapmam derdim şimdi ise kafamda sadece anne olmak var:1rolleyes::ecrin_bebek::CüvCüv:

Son düzenleme:
Sedacıım yine söylüyorum çok geç istemişsin 13 gün çok geç bence, sen evlendiğin günün gecesi çocuk istiyorum hadi yapalım demeliydin eşine BENCE geç kalmışssın 13 gün beklemekle...

arkadasım sadece bu kısmı okudum yorumları okuyamadım benı eşımde velndık hemen cocuk demeye basladı ben ıstemıyodum hemn gencım gezeecm evlılıgımın tadını cıkartacam ama oyle bır duygu somurusu yapıyordukı anlatamam bak bak pencerden babasıyla cocugu ne guzel oynuyo ahh ahh gecenın bı vaktı ne guzel fılım seyrederken baslar ah surda yerde bı bebiş olsada oynassak ama daha neler neler ıcımı kemırdı 6 ay dayandım artık dayanamadım bıraktım korunmayı evlılıgımızın 2. yılı bıttıgınde ben hamıleydım o anda gercekten cok ıstıyordum Allahıma Şükürler olsun fazla aramadık bize dünylar güzeli saglık bı evlat verdı ama şimdi kızım 1 yasında eşim beni ben eşim onunla baş başa bişeyler yapmayı cok özledık şimdi eşimhiç olmazsa haftada bir birbirimize vakıt ayırmadgımız başa başa olmak ıstedıgını söylüyor ha bu bebegımızden bıktıgımız ıcın falan degıl kesınlıkle yanlıs anlasılmasın ama eşlerin başabaşa vakıt gecırmeye ıhtıyacalrı var bence özellıkle evlılıgın ılk yıllarında bence doya doya yasa eşin yanlı bişey söylemıyor ısrar edıpde adamı bunaltama ıkınızınde geerckten ıstedıgı anda nasıp etsın mevla Yavrunuzu size ..
gıt gez arkadsım benım yerımede gezzz...

ilk gün korunmadık belkide olurzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Ozaman dur bakalım biraz bekle adamıda sıkıştırma bu zaman zarfındaa unutma şekerim kaçan kovalanırmışşş yerimseniben şuan sen kovalıyorsun eşin kaçıyo..kaydirigubbakcemile merak etme eş senin eşin kimse almıyo elinden az daha sabret biraz tadını çıkar evliliğinde evininde eşininde :lepi:

14 günlük evli oldun:1ninca: ve eşin hala çocuk istemiyor:bbo:dünkünden daha büyük derdin-tatlicadiarzu-

3 kişi çıkarsak tadını:kedi: burdan birinden duymuştum eşi çocuk istemiyomuş kasıkları ağrıyıp doktora gitmiş doktor senin hemen hamile kalman lazım hormanların yükselmiş demiş yoksa daha sonra olmayabilir demiş ya benimde öyleysedelikafadulden

14 günlük evli oldun:1ninca: ve eşin hala çocuk istemiyor:bbo:dünkünden daha büyük derdin-tatlicadiarzu-
:roflol:valla ya geçen pazar değil önceki pazar nasıl bi gündü aaaahhhhhhhhahhh zaman ne çabuk geçiyo ve benhala hamile değilimdelikafadulden

Kız sedaa....:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum valla gece neleri nasıl yaptıgını bari anlatma topik patlayacak birazdan :lepi:
bak kac kişi olmuş delikafaduldendelikafadulden
cinselliğe tasıyacaklar sonunda konunu ehehe

Kıs sen ne fenasın kıs.. Gözlerım pörtüdü okurken konunu...:1shok:

Bende 26 yasındayım,1 yıllık evlıyım ve 1-2yıl daha düşünmüyoruz...Üstelık eşimde bende cocuk hastasıyız...

Azcık evlılıgın otursun,yalnız kalın,gezin,tozun...Benım yasımda cocugu olan arkadaslarım ınan varya hııc acele etme tadını cıkar dıyorlar...

Çünkü bebek olunca hayata sıfırdan baslıyorsun,ne eşinle basbasa kalabıleceksın,ne aklınıza estiğinde bı sınemaya ya da dısarda yemege gıdebıleceksın... Bıraz beraberlıgın,yalnız olmanızın tadını cıkarın,özlemlerınızı gıderın...

Allah nasıp ederse zaten olur,Allah korusun bırsey olsa bu sefer esın senden bılecek,bak nıye acele ettın,hemen ıstedın dıyecek... Bu konularda ısrarcı olma...yerimseniben

seda sana bi soru sorucam..
Bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisin??şuan yeni evlisiniz borcunuz mutlaka vardır bir bebeğe bakabilmeye hazırmısınız hem madi hem manevi olarak??
Bence eltinin bebeğini gördükçe sende hevesediyorsun bu tam olarak ciddi manada düşünülüp verilmiş bir karar değil sadece heves seninki benimde olsun evde ses olsun istiyorsun ama bence cidden ciddi manada düşünmen lazım "Hazırmıyım bakabilirmiyim yapabilirmiyiz bu surumluluğu kaldırabilirmiyim ona hem maddi hemde manevi olarak yetebilirmiyiz die düşünmelisin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…