13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

kaydirigubbakcemile3 neyse ya bize laf düşmez zaten kızlar :) kendi çekicek zorluğunu eşi askere gidince yalnız kalınca hamileyken bide:S hasret asker yolu beklemek kolay olmıcak bence kendi bilir yaşı zaten baya var olgunlaşmışda kendi hür kararı bebiş onun bebiş ama umarım eşini fazla sık boğaz etmezkaydirigubbakcemile

valla o bahsettiğiniz korkunç konuyla ilgili mesajları okumadan geçiyorum okumamda.. bismillahirrahmanirrahim..

kım olgunlasmıs bu gacımı olgunlasmıssssss kız bunun kafasında bın turlu cınlık dolanıyo

Şiişşt.... cokacimcoook
kıs sen bu topicte aranan üyelerdensin yanaş burayakaydirigubbakcemile
aynen doğru anlamışsın
hade şimdi yorum yap çocuk yapmanın tüyolarını ögrenmek istiyo:CüvCüv:

madem tüyo istiyoda karabasanları anlatıp ne diyo korkutuyosunuz hatunulülülülülülütüyoyu kendi daha iyi bilir sanırım yeni evli olan o:jeyyar:ama en büyük tüyo burda vakit öldürüceğine kocasının koynuna girsede accuk evcilik oynasalargamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

sedaaa tüyolar sendeymiş:lepi:şakkıdı
evet seni dinliyoruz evcilik nasıl oynanıyoo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sayenizde çocuk doğurmucam allamaa:1shok::gitme:ya susssdelikafadulden

Ayyyyyyyyyyyy bende anlatacam bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sımdı yenı evlıyım tas catlasa uc dort ay oldu erdem ıse gıdıyor tam yastıga kafamı koycam ya bır erkek nefesııııı offfff saga don olmuo nefer bellı ve uyumuyorum hır hır nefes sankı kosmussunda nefessız kalmıssın gıbı hergun oldu bu delırtmek uzereydım

sedaaa tüyolar sendeymiş:lepi:şakkıdı
evet seni dinliyoruz evcilik nasıl oynanıyoo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beni evlendiğimiz ilk gün kandırdı evcilik oynıcaz diye hiç sevmedim ben bu oyunu o yüzden burdayım şuandakaydirigubbakcemile3

ayyyy ben de tırstım şimdi o cücedenn..
karabasana kesin ve etkili çözüm sıkı durun
yatmadan önce ayetel kürsi okuyup yatın yatağın üzerindeyken. karabasan marabasan gelmiyo. denenmiş kesin sonuç alınmıştır.

seda hanımcım sizin ne işiniz var burda ben anlamadım yani. ben yeni evli olcam ohooo -tatlicadiarzu-

citdimisin sonra nasil kurtuldun ve neymis o nefes anlaya bildinmi? ay ben zaten korkak biriyim butun gece gozumu kirpamam sonra yaaaadelikafadulden

Napiim ama bilgi aktarımı şeyttiriyom..Walla yeni gelinlere de oluyomuş..
Korkutmak için söylemiyorum.bana söylenilenleri söylüyorum.bana yeni gelinken de olmadı,loğusayken de..Pek hurafelere inanmam ondan mı acaba?..
Yine bir tanıdığım yeni geline de uyurken boğuyorlar gibi olmuş...

destur bismillah yaaa:Saruboceq::1shok:
neyse karabasan ona basan buna basanı geç sen,15 günlük evlisin zorun ne hemen çocuk istiyosuntadını çıkar accukzemuszemus

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Senemciq, 2006model, Belinay_merve, celinecnn, damla_06, KK Pro Üyeincitanemtuana, Karamel, kütahya, mors, mız mız+, sedaantalya+, Slinn, _AsO__, KK Pro Üye¤ decemBer

yok mu arttıran gel anam gellllll.......

şenlik var

yalnız biri eşantiyon misafirmiş

anam anlıyorumda ben burda 3.5 atıp yusuf yusuf oluyorum:gitme:hamile biri okumasa çocuğunu düşürür allah korusun...bu konularda tırsak biri olarak düşürmüştüm sanırım:bbo::CüvCüv::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…