çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk zordu çokkkkkkkk hep kolay dediler bana hepsi hikayeymiş bekarlara söyliyim çokkkkkkkkkkkkkk zor....:1shok:
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Senemciq, 2006model, Belinay_merve, celinecnn, damla_06, KK Pro Üyeincitanemtuana, Karamel, kütahya, mors, mız mız+, sedaantalya+, Slinn, _AsO__, KK Pro Üye¤ decemBer
yok mu arttıran gel anam gellllll.......
şenlik var
yalnız biri eşantiyon misafirmiş
citdimisin sonra nasil kurtuldun ve neymis o nefes anlaya bildinmi? Ay ben zaten korkak biriyim butun gece gozumu kirpamam sonra yaaaadelikafadulden
amaaannnn istesem nolacak sadece istediğimle kalıyorum adam istemiyo...tadınıda o çıkarıyo zatendestur bismillah yaaa:Saruboceq::1shok:
neyse karabasan ona basan buna basanı geç sen,15 günlük evlisin zorun ne hemen çocuk istiyosuntadını çıkar accukzemuszemus
Ben hiçbişeyden tırsmam asoşeytitpresim..anam anlıyorumda ben burda 3.5 atıp yusuf yusuf oluyorum:gitme:hamile biri okumasa çocuğunu düşürür allah korusun...bu konularda tırsak biri olarak düşürmüştüm sanırım:bbo::CüvCüv:
kizlar benim yukarda yazdigim yaziyi kacirdiniz sanirim (kara basan diye birsey oluyorsa sebebi dogum yapan kadinlar cok kan kaybetdiginden dir hamile kadinlarda vitamin eksikliginden olur korkmayin kendinize iyi bakin ve dogum yaptiginiz ilk iki hafta yaliniz yatmayin yeter a.s.
benim öyle canım kıymetli değildir yani her acıya dayanırım ama zor diyosam inan gerçekten zor:1ninca:zaten ilk gün olmadı¤ decemBer ¤;8514933 .!.:yaaaaaa korkutma sen de beeeee :gitme:
amaaannnn istesem nolacak sadece istediğimle kalıyorum adam istemiyo...tadınıda o çıkarıyo zaten
beni sayma gülmekten yazamıyorum
:))
sonra dahasıda oldu cnm ya bırı tam bole yata gırdım gozlermı kapadım sak dıye sırtıma bır vurdu bır kız gordum evde sarısın parfumlerımı kokluyordu tam kocısle ıs pesındeydık bır gunde kız tak tak dıye avızeden ses gelıodu sankı bırı bırseyle avızeye vuruyordu
ıste o an bızım bıttıgımız an oldu ve hersey degıstı esım hemen tasınıyoruz dedı ve tasındık kurtulduk ne bılıyım bazen evler yatırların altındamı olurmuyms ne ya ole olurmus yada yenı evlenen gelınlerde cok olurmus ole dedıler psıkolojım cok kotuydu ertesı gun tasınma ıslemlerı basladı
cunku benım buyuk buyuk kuzen bu yuzden bıraz kafayı sıyırdı aılemde cok korktu bır hafta annemde kaldım herkes pesımden gelıyordu ben butun ısıkları acık yatıyordum ne gunlerdı yaaaaaa
sonra dahasıda oldu cnm ya bırı tam bole yata gırdım gozlermı kapadım sak dıye sırtıma bır vurdu bır kız gordum evde sarısın parfumlerımı kokluyordu tam kocısle ıs pesındeydık bır gunde kız tak tak dıye avızeden ses gelıodu sankı bırı bırseyle avızeye vuruyordu
ıste o an bızım bıttıgımız an oldu ve hersey degıstı esım hemen tasınıyoruz dedı ve tasındık kurtulduk ne bılıyım bazen evler yatırların altındamı olurmuyms ne ya ole olurmus yada yenı evlenen gelınlerde cok olurmus ole dedıler psıkolojım cok kotuydu ertesı gun tasınma ıslemlerı basladı
cunku benım buyuk buyuk kuzen bu yuzden bıraz kafayı sıyırdı aılemde cok korktu bır hafta annemde kaldım herkes pesımden gelıyordu ben butun ısıkları acık yatıyordum ne gunlerdı yaaaaaa
Ben hiçbişeyden tırsmam asoşeytitpresim..
Ayetel Kürsiyi oku hiçbişeycik olmaz..
ay onu beklersem bende heves meves kalmaz...3 ay sonra belki ben istemicem...sende başka şeylerin tadını çıkarsan bebişim fena olmazmı:jeyyar:düşünme şimdi bebek memek madem:CüvCüv::1nincayalvarsın sana bi çocuk çıkar bana die:ecrin_bebek:
valla ben bilmem
baskalarıda toplanır birazdan cümbüş var diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah birdaha gostermesin bacim seni cok iyi anliyorum:1no2::Saruboceq:
valla ben bilmem
baskalarıda toplanır birazdan cümbüş var diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay onu beklersem bende heves meves kalmaz...3 ay sonra belki ben istemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?