13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

kizlar benim yukarda yazdigim yaziyi kacirdiniz sanirim (kara basan diye birsey oluyorsa sebebi dogum yapan kadinlar cok kan kaybetdiginden dir hamile kadinlarda vitamin eksikliginden olur korkmayin kendinize iyi bakin ve dogum yaptiginiz ilk iki hafta yaliniz yatmayin yeter a.s.

beni sayma gülmekten yazamıyorum

:))

citdimisin sonra nasil kurtuldun ve neymis o nefes anlaya bildinmi? Ay ben zaten korkak biriyim butun gece gozumu kirpamam sonra yaaaadelikafadulden

sonra dahasıda oldu cnm ya bırı tam bole yata gırdım gozlermı kapadım sak dıye sırtıma bır vurdu bır kız gordum evde sarısın parfumlerımı kokluyordu tam kocısle ıs pesındeydık bır gunde kız tak tak dıye avızeden ses gelıodu sankı bırı bırseyle avızeye vuruyordu

ıste o an bızım bıttıgımız an oldu ve hersey degıstı esım hemen tasınıyoruz dedı ve tasındık kurtulduk ne bılıyım bazen evler yatırların altındamı olurmuyms ne ya ole olurmus yada yenı evlenen gelınlerde cok olurmus ole dedıler psıkolojım cok kotuydu ertesı gun tasınma ıslemlerı basladı

cunku benım buyuk buyuk kuzen bu yuzden bıraz kafayı sıyırdı aılemde cok korktu bır hafta annemde kaldım herkes pesımden gelıyordu ben butun ısıkları acık yatıyordum ne gunlerdı yaaaaaa

destur bismillah yaaa:Saruboceq::1shok:
neyse karabasan ona basan buna basanı geç sen,15 günlük evlisin zorun ne hemen çocuk istiyosuntadını çıkar accukzemuszemus
amaaannnn istesem nolacak sadece istediğimle kalıyorum adam istemiyo...tadınıda o çıkarıyo zaten

anam anlıyorumda ben burda 3.5 atıp yusuf yusuf oluyorum:gitme:hamile biri okumasa çocuğunu düşürür allah korusun...bu konularda tırsak biri olarak düşürmüştüm sanırım:bbo::CüvCüv:
Ben hiçbişeyden tırsmam asoşeytitpresim..
Ayetel Kürsiyi oku hiçbişeycik olmaz..

kız sekerım o sadece dogum yapanlar ıcınse ben ne oldum dogumda yapmadım evlılıgım tadını cıkartmadan yepyenı evımı terk etmek zorunda kaldım bu kulustur eve tasınmak zorunda kaldım

amaaannnn istesem nolacak sadece istediğimle kalıyorum adam istemiyo...tadınıda o çıkarıyo zaten

sende başka şeylerin tadını çıkarsan bebişim fena olmazmı:jeyyar:düşünme şimdi bebek memek madem:CüvCüv::1ninca yalvarsın sana bi çocuk çıkar bana die:ecrin_bebek:

Allah birdaha gostermesin bacim seni cok iyi anliyorum:1no2::Saruboceq:

Eşin de gördümü?sengözlerimebaksanab

yaw tırsıyom mu ne?:kedi:dikenlerimden tüy tüy oldumkaydirigubbakcemile3

Sen ona zor dıon o kocaman cocuk ordan cıkacak bırde onu dusun hanfendıııııııııııııııııııııııııııııııı

sende başka şeylerin tadını çıkarsan bebişim fena olmazmı:jeyyar:düşünme şimdi bebek memek madem:CüvCüv::1ninca yalvarsın sana bi çocuk çıkar bana die:ecrin_bebek:
ay onu beklersem bende heves meves kalmaz...3 ay sonra belki ben istemicem...

Kızlarrrrrrrrrrr

konuyu sapıtmayalım

es son seda evcilik oyunlarını anlatacaktı bize yaaa

seda nerdesin kısss delii

ay onu beklersem bende heves meves kalmaz...3 ay sonra belki ben istemicem...

istersin ayol kadınlık içimizde var doğuştan beri. sen biranönce olsun bitsin uraşmıyım istiosun galba.. seda doktora gitsene o kdr zorlanıyosan, burda çok okudum senin gibi.. doktorlar yardımcı oluyolar krem mrem veriolarmış. hem soğumasın senden kocan ya en azından yanında bulun yani. ilk günlerden adamı tek başına yatırma öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…