13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

eşin de gördümü?sengözlerimebaksanab

yaw tırsıyom mu ne?:kedi:dikenlerimden tüy tüy oldumkaydirigubbakcemile3

esımde sesı duydu ve evı tasıdıkdan sonra ylz senı korkutmak ıstemıyordum ama bende korkuyordum sımdı bende hıssettım solle bole desem sen ıyıce delılırdın o yuzden solemedım demıstı

kız sekerım o sadece dogum yapanlar ıcınse ben ne oldum dogumda yapmadım evlılıgım tadını cıkartmadan yepyenı evımı terk etmek zorunda kaldım bu kulustur eve tasınmak zorunda kaldım

senin olayin kara basan degil canim seninki 3 harfliler maglesef :çok üzgünüm::Saruboceq:Allah hic kimsenin basina vermsin insallahh:Saruboceq:

yeni evlenen civtlerede tavsiyem sakin iliskiden sonra uzeriniz acik uyumayin hatda ustunuz acik hic yatmamaya calisin yataginizda !! banyonuza girerken mutlaka telkinli girin ic camasirinizla yikanmamanizi tavsiye ederim!! besmeleyi asla agzinizdan eksik etmeyin lutfeennn!!!ve soyunup giyinirkende ayakta degil oturarak comelerek giyinmeye calisin derim!!!!

valla hala zorlanıyorum artık işkence gelmeye başladı ben hiç bişey anlamadım bu işten acıdan başka:kedi:krem var ama pek bişey farketmiyo

esımde sesı duydu ve evı tasıdıkdan sonra ylz senı korkutmak ıstemıyordum ama bende korkuyordum sımdı bende hıssettım solle bole desem sen ıyıce delılırdın o yuzden solemedım demıstı

Waşşşş...Hakkaten tırsıyom artık itiraf ediiim bariii...delikafadulden

ay öbürünün sürdüğü kadar sürmez heralde dile kolay 5 saat:kedi:

kızzz nazar değer anlatmaa.. burda evliler 3 dk sürüyo die hayıflanıyodu seni asarlar valaa :kedi: anovvv yemini azalt beş saat abovvvvvvvv

valla hala zorlanıyorum artık işkence gelmeye başladı ben hiç bişey anlamadım bu işten acıdan başka:kedi:krem var ama pek bişey farketmiyo

bak sen bi git doktora, başına iş açma sonra.

OLABILIR CNM SOLEDE BIR DURUM VARDI BIZIM ILK EV TUTTUGUMUZ YERDE BIZDEN ONCEKILER TAM 7 AY OTURMUSLAR BIZDE TAM YEDI AY OTURUDUK CIKTIK SIMDI GELENLER ACABA NE YAPTIIIIIIIII:lepi:

korktukca kasarsin kastikca acir...:gitme:
once zor gelir sonra cok kolayyyyykaydirigubbakcemile3

canım dediklerini bende duydum,örneğin ben evlenince eşimle çıplak uyumak isterim,ne biliyim oturarak giyinmek,iç çamaşırı ile ykanmak vs..bunlar gözümde çok büyüyo ve şöyle düşünüyorum..ömür boyu bu şekilde kısıtlanarak hayat geçermi?örneğin yabancılar abdest dahi almıyo,paso cenabaetler,nie bu tarz şeyler bizleri buluyo..işte bunu sorguluyorum:gitme:

Yaaa..pardon ama vaşinismus falan olmayasın...

bacım vajinismus olduunda bacakları bile zor açıyolar deil ki olay vuku bulsun. yok vajinismus deil, bi doktorluk işi var kanımca. belki de azıcık pskilojik desteğin.. ne kdr eğitimli olursak olalım bizde var korku, o korku yüzünden de ister istemez kasılıyoruz canımız yanıyo.. ben de çok korkarım, korkmaktan ziyade tiksinirim evlenince napcam hiç bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…