13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

hadi kizlar bende kactim iyi geceler herkeze aSkiTo, damla_06, erinona, mors, mız mız, sedaantalya, _AsO__, ¤ decemBer ¤ a.s.

anaaaaaaaa ıc camasırlamı banyo yapılır ben hıc duymadım ya ayrıca benım esım hıc daralmaya gelmez hep ıc camasırıyla yatar ona bırsey olmuo bende lahana gıbı sevmem

yavru kuşum bu üç harflilerin kötüleri hep bu karabasan zart zurt. amaan üç harfli ne be, cin işte. kötü olanları da nie yabancılarla uğraşsın? şeytan bile iyilerle daha çok uğraşmıyomu? çıplak fşn dolaşmakla alakası yok, bakın bu işin çözümü ayetel kürsidir, deneyin olmazsa adres veririm gelin dövün beni yahuuuuu bu kdr da kesin konuşuyorum

çok aydınlattın cnm sedayıııı

bide cocuk istiyo daha o işe bile alışamamışş ay kıyamam

ya kızlar konu çok taşmış okuyamadm hepsini ama merak ettim dün gece napmış bu seda üyesi şimdi barışmışlar mı? kaydirigubbakcemile3
bize de malzeme lazımmmış bu saatte uykusu kaçmışlara:roflol:

evet cnm dua okurdum bende allaha cok sukur gectı

kop kop :roflol::roflol::roflol:

valla neler oldugunu dün gece o anlatsın:1ninca::1ninca:

hehehe :) allah sizi emii..
bende 3 harfli kelimesini okurken arkamdan cit diye bir ses geldi .. altima etcem simdi :) size takilayim bari kafami dagitin :)

anlatsana kardeşim hepimizin meselesi bu artık HEPİMİZ SEDAYIZ :roflol::roflol::roflol:

Sedaaaaaaaaaa

nerdesin kız çatlak gacu

valla ben tatildeyim kıslar anlatacak birsey yok hep tuvaletteyim

sıra sende seda sen anlat dün geceyi

:roflol::roflol::roflol::roflol:

cikiyordum ama guzel soru canim istersen elimden geldigince aydinlatayim , bak soyle dusun onlarin Allahi bizim Allahimiz ayrimi (hasa) hayir tabiki degil Allah c.c onlara dini bildirirken bize verdigi kurallari onlarada vermis ama onlar degistirerek saptirmislar bir cok seyi, namaz oruc abdest onlarin dinindede olmasina ragmen degisik degisik seyler sokmuslar o ayri bir konu konusulur tartisilir benim demek istedigim onlarda ayni seylerden sikayetciler , onlarda papazlarina gidip 3 hafliler icin yardim dileniyorlar dualarini okuyorlar(buyuyu yaptiriyorlar ) ben bire bir iclerinde yasiyorum ve sohbetlerimiz esnasinda yaptiklari seyleri anlatiyorlar yani onlardada degisen pek birsey yok:jeyyar:

oyy oyy şaşı oldum pes uyumaya giderim ben

çok güldüm yaaa süperdi konu açanlarımız bol olsun hayırlı geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…