korktukca kasarsin kastikca acir...:gitme:
once zor gelir sonra cok kolayyyyykaydirigubbakcemile3
canım dediklerini bende duydum,örneğin ben evlenince eşimle çıplak uyumak isterim,ne biliyim oturarak giyinmek,iç çamaşırı ile ykanmak vs..bunlar gözümde çok büyüyo ve şöyle düşünüyorum..ömür boyu bu şekilde kısıtlanarak hayat geçermi?örneğin yabancılar abdest dahi almıyo,paso cenabaetler,nie bu tarz şeyler bizleri buluyo..işte bunu sorguluyorum:gitme:
valla inanmam hıhhhkaydirigubbakcemile3
video cekip yayınlasın anca o zaman kanarız dimi asocokacimcoook
canım dediklerini bende duydum,örneğin ben evlenince eşimle çıplak uyumak isterim,ne biliyim oturarak giyinmek,iç çamaşırı ile ykanmak vs..bunlar gözümde çok büyüyo ve şöyle düşünüyorum..ömür boyu bu şekilde kısıtlanarak hayat geçermi?örneğin yabancılar abdest dahi almıyo,paso cenabaetler,nie bu tarz şeyler bizleri buluyo..işte bunu sorguluyorum:gitme:
bacım vajinismus olduunda bacakları bile zor açıyolar deil ki olay vuku bulsun. yok vajinismus deil, bi doktorluk işi var kanımca. belki de azıcık pskilojik desteğin.. ne kdr eğitimli olursak olalım bizde var korku, o korku yüzünden de ister istemez kasılıyoruz canımız yanıyo.. ben de çok korkarım, korkmaktan ziyade tiksinirim evlenince napcam hiç bilmem.
hadi kizlar bende kactim iyi geceler herkeze aSkiTo, damla_06, erinona, mors, mız mız, sedaantalya, _AsO__, ¤ decemBer ¤ a.s.
korktukca kasarsin kastikca acir...:gitme:
once zor gelir sonra cok kolayyyyykaydirigubbakcemile3
yavru kuşum bu üç harflilerin kötüleri hep bu karabasan zart zurt. Amaan üç harfli ne be, cin işte. Kötü olanları da nie yabancılarla uğraşsın? şeytan bile iyilerle daha çok uğraşmıyomu? çıplak fşn dolaşmakla alakası yok, bakın bu işin çözümü ayetel kürsidir, deneyin olmazsa adres veririm gelin dövün beni yahuuuuu bu kdr da kesin konuşuyorum
ya kızlar konu çok taşmış okuyamadm hepsini ama merak ettim dün gece napmış bu seda üyesi şimdi barışmışlar mı? kaydirigubbakcemile3
bize de malzeme lazımmmış bu saatte uykusu kaçmışlara:roflol:
hadi kizlar bende kactim iyi geceler herkeze aSkiTo, damla_06, erinona, mors, mız mız, sedaantalya, _AsO__, ¤ decemBer ¤ a.s.
kop kop :roflol::roflol::roflol:
valla neler oldugunu dün gece o anlatsın:1ninca::1ninca:
anlatsana kardeşim hepimizin meselesi bu artık HEPİMİZ SEDAYIZ :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?