hehehe :) allah sizi emii..
bende 3 harfli kelimesini okurken arkamdan cit diye bir ses geldi .. altima etcem simdi :) size takilayim bari kafami dagitin :)
yavru kuşum bu üç harflilerin kötüleri hep bu karabasan zart zurt. amaan üç harfli ne be, cin işte. kötü olanları da nie yabancılarla uğraşsın? şeytan bile iyilerle daha çok uğraşmıyomu? çıplak fşn dolaşmakla alakası yok, bakın bu işin çözümü ayetel kürsidir, deneyin olmazsa adres veririm gelin dövün beni yahuuuuu bu kdr da kesin konuşuyorum
cikiyordum ama guzel soru canim istersen elimden geldigince aydinlatayim , bak soyle dusun onlarin Allahi bizim Allahimiz ayrimi (hasa) hayir tabiki degil Allah c.c onlara dini bildirirken bize verdigi kurallari onlarada vermis ama onlar degistirerek saptirmislar bir cok seyi, namaz oruc abdest onlarin dinindede olmasina ragmen degisik degisik seyler sokmuslar o ayri bir konu konusulur tartisilir benim demek istedigim onlarda ayni seylerden sikayetciler , onlarda papazlarina gidip 3 hafliler icin yardim dileniyorlar dualarini okuyorlar(buyuyu yaptiriyorlar ) ben bire bir iclerinde yasiyorum ve sohbetlerimiz esnasinda yaptiklari seyleri anlatiyorlar yani onlardada degisen pek birsey yok:jeyyar:
ON AY 12 GUNLU EVLIYIM ESIMI 2003 DEN BERI YAKINEN TANIYORUM HEP YANIMDAYDI SIMDI BEN COCUK YAPMAK ISTIYORUM NE DIYORSUNUZ KIZLARRRRRRRRRRR YAP DERSENIZ SIMDI GITCEM:ecrin_bebek:
ON AY 12 GUNLU EVLIYIM ESIMI 2003 DEN BERI YAKINEN TANIYORUM HEP YANIMDAYDI SIMDI BEN COCUK YAPMAK ISTIYORUM NE DIYORSUNUZ KIZLARRRRRRRRRRR YAP DERSENIZ SIMDI GITCEM:ecrin_bebek:
yavru kuşum bu üç harflilerin kötüleri hep bu karabasan zart zurt. amaan üç harfli ne be, cin işte. kötü olanları da nie yabancılarla uğraşsın? şeytan bile iyilerle daha çok uğraşmıyomu? çıplak fşn dolaşmakla alakası yok, bakın bu işin çözümü ayetel kürsidir, deneyin olmazsa adres veririm gelin dövün beni yahuuuuu bu kdr da kesin konuşuyorum
koş!delikafadulden
:roflol::roflol:
seda nın yaptığı ayıp deil mi ama merak ettik o kadar gece gece :umursamaz: nası uyicaz şimdi :roflol:
YA KORKUOM KOCAMDA UC AY SONRA GEL DERSE NE ETCEM SEDA GIBI OLMUYUM
senin vaden dolmuş artık her yol mübahtır sana başka tavsiyeler veririz :roflol:YA KORKUOM KOCAMDA UC AY SONRA GEL DERSE NE ETCEM SEDA GIBI OLMUYUM
hihoyyythihoyyytisterizz isterizzz bebek isterizzzzz hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?