13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

hehehe :) allah sizi emii..
bende 3 harfli kelimesini okurken arkamdan cit diye bir ses geldi .. altima etcem simdi :) size takilayim bari kafami dagitin :)

aynen şimdi bana da oldu,mufaktan mı,banyodan mı anlamadım bişey düştü gibi..kalktımbaktım tırsarak..bişey yoktu...

Hangi dürzü hatun böööle korkutucu şeyler anlatıyo yaaaa.bende tırstım artıkkkkk..

allahıma şükürler olsun başıma gelmedi böyle bir olay,görmedim yani kimseyi:)ama takıldığım noktalar çıplak yatmak,çıplak duş almak ayakta giyinmek vs..bunlara uymak bana fenalık getiriyo düşündükçe...evlenince bunları uygulamıycağım içinde tırsıyorum doğal olarak..zaten ayetel kürsi ezbere biliyorum,ama sence korumaya yeterlimi allahın izniyle..çünkü bu konudan muzdarip binlece insan var ve onlara ayetel kürsi okunmuştur neden işemiyo peki?offf kafam karıştııı:gitme:gece gece nerden bastırdınız şu karaları topiğe:tomato:

ON AY 12 GUNLU EVLIYIM ESIMI 2003 DEN BERI YAKINEN TANIYORUM HEP YANIMDAYDI SIMDI BEN COCUK YAPMAK ISTIYORUM NE DIYORSUNUZ KIZLARRRRRRRRRRR YAP DERSENIZ SIMDI GITCEM:ecrin_bebek:

ay bu 3 harfli konusunu kapatin kizlar yahu gecee gece.. zaten banada ugramislardi yeni evliyken..püf cok kötü bise..allah korusun.

simdi sedacik senin konuna geleyim.. canim benden sana abla tavsiyesi.. ben 4 yil bebek yapmadim .. 4ncü yil oglum dünyaya geldi.. keske 1 yil daha bekleseydim diyorum simdi..
bebegimi cok seviyorum.. dünyalara degismem ..
ama kimse anne olmayi senin elinden almiyorki.. tadini cikar evliliginin.. gezin tozun.

cocuk olunca esinle oturup bir film izlemek bile lüksss

bu konuyu özelden konuşuruz tatlım..teşekkürler yinede çıkıyordun geri geldin:1hug:malum bam teli konular:)

Ayetel kursunun buyuklugu tartisilmaz canim ama boyle genclikde cahilikde sex den sonra ciplak yatakta yatildimi yada aleni dusa banyoya girildimi bu seyler ben isimlerini yazamiyorum asik oluyor ve bulasiyorlarmis ve cokda yasanmis gorusmus seyler dunlar bu teori degil bende cikarmadim senelerdir annanelerimizin tembehleri bunlar , ben sadece yazarim buraya inanip inanmamak size kalmis..

kalpten inanarak okuyun ALLAHa guvenin birsey olmaz olsada en az etkiyle kurtulursunuz..
korkmayin birsey olmaz...

KOCAM AHHHHHH BIR KIZIM OLSADA GOGSUMDE UYUSA DIO HA GONULDEN ISTEKLI NE DIYORSUNUZ SON KARARINIZMIIIIIIIIIIII

seda nın yaptığı ayıp deil mi ama merak ettik o kadar gece gece :umursamaz: nası uyicaz şimdi :roflol:

miz miz :roflol: allah cezani vermesin :)))))))))
yapma kiz .. erken daha.
bende esimle 2002den beri beraberim..
2004 te evlendik 2008 de bebegim oldu.
ve baktimki basbasa bir yil daha olsaydi süper olurdu:))
simdi birbirimize cok az zaman ayirabiliyoruz

Kız keske ıstemekle olsa bu ısler ıstıyoruzda ne oluyor cok calıstık cok ter doktuk sonuc kırmızı bayrak yaaaaaaaaaaaaaa

yanı seda ne oluyormussssssss ıstemek yetmıyormussssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…