13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

2006model, damla_06, erinona, kütahya, marul, mors, mız mız, Senemciq, Slinn, su35 iyi geceler kizlar.. ama geyige gecseniz iyi edersiniz :)) yarin hepiniz kapsama alani disina cikmayin soraa :))
hadi byby

gönülden alkışlıyorum canım :) kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

2006model, damla_06, erinona, kütahya, marul, mors, mız mız, Senemciq, Slinn, su35 iyi geceler kizlar.. ama geyige gecseniz iyi edersiniz :)) yarin hepiniz kapsama alani disina cikmayin soraa :))
hadi byby

IYI GECELER SEKERCIM TATLI RUYALARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan

cocuk konusunu unutmustum cocuk istegim depresti sedaaaa:ecrin_bebek:
aceleye gerek yokk...kocan hakliii..
zamani gelince cocuk olurr...
bende uyuyorum kizlarr iyi gecelerrrrropuyorumnanaktan

YA KORKUOM KOCAMDA UC AY SONRA GEL DERSE NE ETCEM SEDA GIBI OLMUYUM
şimdi adamı uyandırıp şeetcen bacım o çocuk uykulu uykulu edilirse salak malak olmasın ayoll. sakin ayık kafayla edin ne etceeseniz. kaydirigubbakcemile3

KAYINVALIDEM DIYOKI COK CIKTINIZ GEZDINIZ TOZDUNUZ BENIM OGLUM YASLANDI SEN KUCUK OLABILIRSIN AMA OGLUMU DUSUN hihoyyyt

ona ne be :umursamaz: 29 yaşında insan yaşlanmış mı oluyomuş? aynı yaşta kız alaydı o zaman oğluna ay sinirlendim şimdi bakklava:

KIZ HAMILE BELIRTILER VARDI BENDE ADET OLMADAN ONCE ADAM GOBEGIMI SEVIYORDU KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE :CüvCüv:
ondan deil yauu
benim terbiye yoksunu babannem bana kızdımı öle derdi deklava:
dielim bişiyi anlamadım veya yapamadım
anan uyurken mi baban yapmış seni nie anlamıon dieeklava:
ondan beri aklımdadır öle yapılınca çocuk salak mı oluyo acep..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…