miz miz :roflol: allah cezani vermesin :)))))))))
yapma kiz .. erken daha.
bende esimle 2002den beri beraberim..
2004 te evlendik 2008 de bebegim oldu.
ve baktimki basbasa bir yil daha olsaydi süper olurdu:))
simdi birbirimize cok az zaman ayirabiliyoruz
senin vaden dolmuş artık her yol mübahtır sana başka tavsiyeler veririz :roflol:
şaka biyana kaç yaşındasınız eşin ve sen CADIARZU
2006model, damla_06, erinona, kütahya, marul, mors, mız mız, Senemciq, Slinn, su35 iyi geceler kizlar.. ama geyige gecseniz iyi edersiniz :)) yarin hepiniz kapsama alani disina cikmayin soraa :))
hadi byby
2006model, damla_06, erinona, kütahya, marul, mors, mız mız, Senemciq, Slinn, su35 iyi geceler kizlar.. ama geyige gecseniz iyi edersiniz :)) yarin hepiniz kapsama alani disina cikmayin soraa :))
hadi byby
BEN 85 LIYIM
ESIM 81LI:hooray:
şimdi adamı uyandırıp şeetcen bacım o çocuk uykulu uykulu edilirse salak malak olmasın ayoll. sakin ayık kafayla edin ne etceeseniz. kaydirigubbakcemile3YA KORKUOM KOCAMDA UC AY SONRA GEL DERSE NE ETCEM SEDA GIBI OLMUYUM
BEN 85 LIYIM
ESIM 81LI:hooray:
olmazsın sen dedim ya boşa harca erkek olcak senin yoksa dinle bak:CüvCüv::CüvCüv:
şimdi adamı uyandırıp şeetcen bacım o çocuk uykulu uykulu edilirse salak malak olmasın ayoll. sakin ayık kafayla edin ne etceeseniz. kaydirigubbakcemile3
bence en az bir sene daha evliliğinizin ve birbirinizin tadını çıkarınŞeniz daha çok vaktiniz var :CüvCüv:
hadi byby
aSkiTo, damla_06, erinona, kütahya, marul, mız mız, su35, _AsO__ :asigim::1hug:a.s. byeee
şimdi adamı uyandırıp şeetcen bacım o çocuk uykulu uykulu edilirse salak malak olmasın ayoll. sakin ayık kafayla edin ne etceeseniz. kaydirigubbakcemile3
aadelikafadulden
aynen bizde cnm..
KAYINVALIDEM DIYOKI COK CIKTINIZ GEZDINIZ TOZDUNUZ BENIM OGLUM YASLANDI SEN KUCUK OLABILIRSIN AMA OGLUMU DUSUN hihoyyyt
kac senelık evlısın sız
ondan deil yauuKIZ HAMILE BELIRTILER VARDI BENDE ADET OLMADAN ONCE ADAM GOBEGIMI SEVIYORDU KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?