13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

ona ne be :umursamaz: 29 yaşında insan yaşlanmış mı oluyomuş? aynı yaşta kız alaydı o zaman oğluna ay sinirlendim şimdi bakklava:

VALLA ESIMDE AYNI ANNESI ABIM CUMARTESI NISAN VARDI AY ADAM BENLE ILGILENMIO NERDE KIZ COCUGU VAR KUCUK ALMIS TUTMUS ELINDEN BAKKALA EN SONUNDA HALAMIN TORUNUNU EVE GETIRDI SEVIYO BIZDE KALSIN DIYE DAHA BUGUN GOTURDUK KIZI

gamyoncuiremsu

VALLA ESIMDE AYNI ANNESI ABIM CUMARTESI NISAN VARDI AY ADAM BENLE ILGILENMIO NERDE KIZ COCUGU VAR KUCUK ALMIS TUTMUS ELINDEN BAKKALA EN SONUNDA HALAMIN TORUNUNU EVE GETIRDI SEVIYO BIZDE KALSIN DIYE DAHA BUGUN GOTURDUK KIZI

gamyoncuiremsu

töbee insan çocuk sevebilir tamam da ev kedisi deil ki bu lmaz: sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman tamam de yaşın daha çok genç:umursamaz:

töbee insan çocuk sevebilir tamam da ev kedisi deil ki bu lmaz: Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman tamam de yaşın daha çok genç:umursamaz:

valla kıza dıom annen ozlemıstır yok gıtmem dıo zorla goturduk aglaya aglaya resmıde var durun gosterıyım

seda da gitti herkes kaçıyooo.......
bende gidiyorum kıslarrr
hepinize iyi gecelerr.........yine gelin :))

maşallah pek şirinmiş Allah sana da versin hayırlısındanopuyorumnanaktan

slmkızlar eşim uyandı aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın muhabette baya koyulaşmış neyse bugün eşimin memleketine gidiyoruz el öpmeye pöfffffffffffffffffffffffffffff 3 gün yokum hadi kendinize iyi davranın bysssssssssssssssss

E yavrukusum bısmıllah daha neyın tartısmasını yapıyorsunuz sız ayolcum. kaydirigubbakcemile3 Adam yıne ıyı demıs 2-3 ay ıstemıyorum demıs. Bız 14 aylık evlıyız hala cocuk yapmadık.Bazen bana esıyorlar ıstıyorum dıyorum ama sonra vazgecıyoruz.Sen yenı evlenmıssın dur bakalım.Bıraz tadını cıkar

Arkadaşın derdi çok büyükmüş. Dile kolayt am 13 günnnn. Vay be ne sabrınız varmış nasıl dayandınız 13 gün.
Kuzum sen iyimisin. Valla bana ruh sağlığın pek iyi değilmiş gibi geldi. Ama yok sen dert ne demek onu hiç tatmamışsın galiba ki bir derdim var a böyle saçma ve komik bi konuyu dert diye açmışsın.

yuh artık ne diim evlenir evlenmez çocuk yapmak istemiyo diye çok abartmışsınız...

ah be güzelim peşinizde atlılar mı var
13 günde ne ara yapacaksınız çocuk
du hele bikaç ay geçsin
1 sene oldu biz evleneli hala düşünmüyoruz
azıcık yaşayın hayatınızı eşinizle
bebek olur ne bu acele
evlilik sadece çocuk içinmi yapılır

ya evliliğiniz tadını çıkartın hemen çocuk yapmayın diye ehrkes bas bas bağırırken siz nerelerdeydiniz. durun bakalım evliliğiniz otursun alışın çocuk oyuncağımı bu evlilik. sonra pişman olursunuz. hem bu konuda bile kavga eden bir çift anne baba olmaya hazırmı acaba. 2,3 ay neki ilk 1 sene çocuk düşünmemeli çiftler.

yaşınız kaç arkadaşım bu arada
bu kadar ecele bebek istemenize neden çocuk sevgisi ise ben heralde aynı gün hamile kalmalıydım
yeğenime aşığımda o sebeplee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…