13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

hasbinallah

bu ne acele arkadaşımm biraz bekle evliliğini yaşa kocana alış snra nasılsa olur şimdiden sıkıp boğma adamı kendnide kötü etme

Şaka gibisin valla, biz 13 günlük evliyken çocuk muhabbeti bile geçmiyordu aramızda.Napacaksın çocuğu, bi evininin, kocanın, evliliğinin tadını çıkar.Zamanı gelince ikinizde hazır olunca düşünürsünüz bebişi.Yiyin, için, gezin valla çocuk olunca çok arasın bu günlerinizi.

ayy şoklardayımmm. . :bbo:
bu ne hız ya . çocuk iyi düşünülüp yapılmsı gerekn bişey
hele bi durun evliliğiniz rayına otursun . fisfisfis
birbirnize bi alışın .ondan sonra olur .hem eşin hiç istemiyorum dememişki
bi yaşıma daha grdim konunu okuyunca turkbayragi

Pes valla..

Bu kadar çocuk sevgisi de tuhaf geldi canım..

Ben 13 günlük evliyken daha ne olduğunu bile anlamamış durumdaydım..

Ben kimim, nerdeyim, burası neresi? durumlarındaydım..

Sen çocuk istiyorsun, herkesin fikri tabii ama anlamak da zor..

Kocanın üstüne gitme, onun düşüncesi normal, senin ki tuhaf bana göre kusurabakma..:)

10 yıllık evliyim, artık çocuk istemiyorum. Sizce bende bir sorunmu varCADIARZU:ecrin_bebek:

7 senelik evliyim... 6 aylık ta hamileyim....
Zamanlama kimisine göre geç olabilir ama bize göre tam zamanı :CüvCüv:
Acele etmenin anlamı yok bence evliliğinin tadını çıkar...

kusura bakmada adam sana 2-3 yıl istemiyorum demiyokii.. ki dese bile çok normal..
adam 2-3 ay demiş..
belki azcık evliliğin tadına varmak istiyo..
hemen acaba ilerisi için bişemi düşünüyo gibi kuruntular yapıyosun..
olacak şeymi...
tuhaf ...
ben şimdiden diyorum.. 5 sene çocuk yok iyi ozaman benimki beni evlenmeden boşasın :roflol:

Bıde konuya eŞım Çocuk ıstemıyo yazmıŞsın
sankı hıÇ olmucak demıŞ adam
konuyu aÇma amacınız nedır
13 gÜnde evlılıkten ne anladınızda bebek hasretı Çekıyosunuz bu kadar
yoksa bendemı bı sorun var anlamadım

Bence bunu kimseye anlatma millet sana güler kocan mantıklı biri sense bence vesveseli dur bee güzelim aglıyıp zırlıcak çok şeyler görüceksin hemen başlama evliliğinin tadını çıkarmaya çalış sonra bana küstü bana bagırdı amanda bana arkasını döndü diye aglıcak çokkkk yılların olacak delikafadulden

Şaka gibi.Ciddi olduğuna hala inanamıyorum.Aklına konu açacak bişey gelmedi herhalde yazdı bişeyler.40 sayfa da ilerlemiş.Maşallah.Ya adam 4 ay çocuk istemeseydi nolurdu?

Canım,
Bence evliliğinin tadını çıkar.Gezin,dolaşın birbirinize doyun iyice.

Konu sahıbı rkadaŞta yorum yapmıyo
bı yazsa
kaÇ gÜn olmuŞ tam evlenelı

Allah'ım ya rabbim, fe eyne tezhebün demekten kendimi alıkoyamadım?
Komik mi desem, dram mı desem çözemedim..
Eşinizle güzel vakitler geçireceğiniz yerden sorunlar çıkraıp huzuru bozuyorsunuz.. Evlilik bir sudur, o yolunu bilir, siz akışına bırakın hayatı..

Konu sahİbİ rkadaŞta yorum yapmıyo
bİ yazsa
kaÇ gÜn olmuŞ tam evlenelİ

konu açtıgında 13 günlükse bu gün 14 günlük evli anam biz o kadarlıkken ışıı açma utanıyorum diyodum bu çocuk istemiyo diye dert etmeye başlamışş kaydirigubbakcemile3

konu açtıgında 13 günlükse bu gün 14 günlük evli anam biz o kadarlıkken ışıı açma utanıyorum diyodum bu çocuk istemiyo diye dert etmeye başlamışş kaydirigubbakcemile3

AYY ALLAHIM GÜLDÜRDÜN BENİ kaydirigubbakcemile3
AYNEN BİZDEDE ÖYLEYDİ :asigim:
BAKMA AÇMA IŞIĞI VS VS :roflol: :jeyyar:
BİZ GERİDE KALMIŞIZ SANIRIM

Evlilik adamın başının etini yemek degildirrr güzel kardeşim buna tepki verme yanii adam mantıklı yapar daha kabahatlar o zaman sorun edersin sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…