13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

kız dur daha bismillah biraz zaman ver be güzelim 13 gün nedir birbirinizin tadı çıkarın bir sonra çocuk olayını düşünürsünüz sanki 13 günlük değilde 13 yıllık gibi yazmışın adama bir zaman ver be güzelim şöyle bir süre geçsin acele etme bence

canım ne var ki bunda. eşin biraz evliliğin başbaşa olmanın tadını çıkarmak istiyordur, bu da çok normal. yeni evlisiniz hiç borç harç yok mu sizde kuzum. eminim ki birazcık da olsa vardır. önce biraz biraz onları temizlemeye bakın. sonra biraz tadını çıkarın başbaşa olmanın. sonra nasıl olsa zamanı gelir. çocuk çok büyük sorumluluk, bu sorumluluğun altına girmeden önce evliliğin getirdiği sorumluluklara alışın. birlikte yaşamayı öğrenin. inşallah en doğru zamanda gelir yavrunuz. sevgiler...

seda aklını başına al kendine gel:mymeka:seninki heves etkilenme başka bişey değilsüprizzzzzçocuğu görünce iyi hoş basit bişey sanıyosun.herkesin çocuğu uysal değillmaz:sen herşeyi tozpembe sanıyosun.ama hayat çocuk sorumluluğu hiçte öyle değil.

yoksa sen kocanla beraber vakit geçirmek istemio musunkaydirigubbakcemile3Ben olsam 2 yıl sevdiğim adamla çocuk sorumluluğu olmadan yaşamak isterim 2-3 ay ne ki....

yani bismillah bu ne hız..sen bu hızla bir futbol takımı kurarsın yakında....

2-3 ay dediğin nedirki hemen geçer adam sana yıllarca korunalım dememiş ki....evliliğinizin tadını çıkarın biraz...

13 günlük evlisin ve çocuk istiyorsun, istiyorsan yap. Eşine ne oluyorki, taşıyacak olan sensin. Haber verme hamile kal. Aldıracak hali yok ya.
(Valla böyle isteğe böyle cevap)

Arkadaşım Bismillah yani. 13 gün olmuş evleneli daha. Eşim çocuk istemiyormuş deyince bende hiç istemiyor sandım. Eşin gayet mantıklı bence. Başbaşa olmanın tadını çıkarın. Ben 2 yıllık evliyim hala bile çocuk konusunda tereddüt ediyoruz. Eşimde bende. Çocukları ne kadar seversen sev. Sonuçta bir ömür vereceksin çocuğa. Biraz hayatın, evliliğin tadını çıkar arkadaşım. Bence eşin sonuna kadar haklı.

öncelikle tebrik ederim canım. bu acelen niye eşin fena bişey söylememiş ki. ben de 1,5 ay oldu biliyosun evleneli. çocuklara da hastalık derecesinde bayılıyorum ve hayatta en büyük arzum anne olmak. bana kalsa ben bugün hamile kalayım o derece ama eşimde 24 ay böyle bişey düşünmeyelim dedi malum ev kredimiz falan var borç harç çok sarsar bi de bebek sağlıklı şartlar sağlayamayız dedi. doğru söze ne denir aklın yolu birdir haklısın dedim. bu arada bizde evliliğin keyfine varmaya çalışıyoruz daha 2 kişi olmaya alışamadık 3 olmak daha zaman isteyen bişey canım sıkma canını.

dur bakalım bu ne acele bi kendinize gelin :) daha kaç günlük evlisiniz ki
evlilik nedir ne değildir bunu bi anlayın önce
benim eşimde 3-4 yıl istemem diyordu hep zıtlaşıyorduk ki senin ki 2-3 ay demiş:)
ama 1.yılımızın sonunda hamile olduğumu duyunca sevinçten sapıtmıştı
işi akışına bırakıp kocanı sıkma çokta düşünme
herseyin bi vakti saati vardır nasılsa
ve ömür boyu mutluluklara.s.

kuşum sen bi hamilelik bulantılarını görde
ondan sonra artık vah mı dersin tüh mü dersin
bence bak keyfine bu günleri ararsın
çocuk nasılsa olur ama oluncada bu rahat günlerini özlersindelikafadulden

:roflol:bismillahhh diyorum... Daha 13 günlük evlisin bu işler ha diyince olmuyorki canım. Evliliğinin bi tanını çıkar yaşın daha çok genç. Gez dolaş tatillerini yap valla eşin çok olgun davranmış ilk günden ne öyle hemen hangi çağdasın bacımmmklava: çocuk diye tuttrudun bi önce kendinizi tanıyın bakın evlilik nasıl gidiyor erken davranma sonra üzülürsün Allah korusun sonra pişman olma en mantıklısı 1 yıl beklemek zaten o zmanda hemen olacakmı bakalım (inşallah istediğiniz zaman olur) benim eşimde ben çocuk olsa da olur olmasada diyordu denemeye başladık 2 yıl geçti bir sorun yok ama olmuyor ne tedaviler ooo saymakla bitmez Rabbim hayırlısını versin tabi, ben şimdi kaçıyorum ara verdim koçiş istiyor ya artık hayırlısı diyorum.

sen pek bi dertlisin galiba arada bebek yatmasından :roflol: çok içten yazmışsın yaa

canım ben nişanlıyım daha :)

yani empati kurdum bi rahat rahat birlikte yatsınlar işte çocukta neymiş bi kaç yıl sonra gelsin meret :)

az keyif her çiftin hakkıııııııkaydirigubbakcemile3

canım ben nişanlıyım daha :)

yani empati kurdum bi rahat rahat birlikte yatsınlar işte çocukta neymiş bi kaç yıl sonra gelsin meret :)

az keyif her çiftin hakkıııııııkaydirigubbakcemile3

bilinçli bi nişanlısın aferin kazaydı şuydu buydu anlıyorumda bu kadar acele edeni anlamıyorum ayol 13 günde insan sabah uyandıgında ayyy bu kim diye çılık atası gelir bide hamilelik çok hızlı bir gelişme :icecream:

çığlık ha :)

bende bayram sonu evlenicem evlenince atayım her sabah çığlık ayol bu kim diye hoşuma gitti bu fikir

Leloss doğru söylemiş valla, ben 1 ay boyunca sabah hıarrgghh neredeyim ben diye uyandım. Kolay mı kaç yılın alışkanlığını değiştiriyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…