13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

bismillah bi dur yaa noluyo ,13 günde çocuk ...bence eşin çok mantıklı ,aklı başında biri ,iyi demiş ...gez toz ,ye iç ,yaşa biraz ,çocukla herşey çok zor oluyo inan,tatilden geldim ,benmi tatil yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

biraz yavaş git arkadaşım 13 günde çocukmu olur evliliğininzi yaşayın azcık eşin gene 2 - 3 ay sonra demiş benim eşim 2- 3 yıl dedi 2 yılı bitirdik hayırlısıyla 1 yılımız kaldı ölmez sağ kalırsak :)

Benimde eşim hep 3. senemizde yaparıs aşkım derdi evlenmeden önce de sonra ben 9 ay sonra onu korunuyorum diye kandırdım hamile kaldım söyledikten sonra da benle konuşmadı ve sonra dış gebelik olduğunu anladım eşim hep rahat rahat gezelim istediğimizi yapalım benle ilgilen beni sev der birkaç sene ister istemez kadınlar çocuk doğurunca eşine vakit ayıramıyor bırak sexi oturup konuşamıyor bile o yüzdende eşin haklı 2-3 ay bile hiçbirşey değil bence eşin haklı evliliğin tadını çıkartın.

3 ay nedir ki?belki sana doymak istiyordur..bulantılar testler vb şeyler yüzünden cicim ayların kabusa döner..bence 3 ay bekle eşini de üzme..
ayrıca erkekler çocugu kucaga almadan anlamaz evlat sevgisini bilemezler..anneler ancak içlerinde hisseder zamana bırak..mutluluklar..

ben evliliğimizin 2.yılı doldu ve hamile kaldım.iyikide beklemişim.evlat bu dünyada paha biçilemez birşey evet ama.çocuk olunca herşey değişiyor.eşimle vakit geçiremiyorum.herşey çocuğa endeksli.arkadaşım evlendi 3.ayına hamile kaldı.hamileliği çok sorunlu geçti.şimdide bebekte problemler var hemen her gün tıp fakültesindeler.tabi pişman değil çünkü evlat bu kucağına aldığın an dünyada senden mutlusu olmuyor.öncelikle Allah hayırlısını versin de.sonuçta eşin seninle daha çok vakit geçirmek istiyordur.tercih sizin tabikide ama bence en az 1 yıl beklenmeli..

yavvv nedir bu acele hele bi evliliğe doyun birbirimize ve ya ne bileyim evin her köşesinde bi sevişin fln-tatlicadiarzu-

offf yaklaşmıştı az önce ozaman 2 ,3 ay uzak duralım dedimsen kararverince devam ederizdedim tamam sen bilirsin dedi küstü insan biraz ısrar eder ne yapacam şimdi ben ya:gitme:

arkadaşım bence sende sanki tam olarak ne istediğini bilmiyorsun..

ne bu acele..

daha kaç günlük evlisin eşine uzak durmaktan bahsediyorsun .ne için bebek için hemde 2-3 ay sonraya ertelediği için..kusura bakma ama eşin yerden göğe haklı birde ısrar etmedi diyorsun..

erkekler böyle şeylerden çabuk sıkılır bence ilk günden adamı boğma biraz rahat bırak..

herşeyi bu kadar abartmayın yaa. alt tarafı 2-3 ay demiş 2 -3 yılda diyebilirdi ne var bunda bu kadar anormal olan. duyanda 13 yıllık evlısın sanacak.

ay naptılar acaba barıştılar mı dün gece çok merak ettim kaydirigubbakcemile3

desturr...
2 yıllık evliyim ve daha 2 yıl çocuk yapma gibi bir niyetim yok...
adam size 2 yıl dememiş 2 ay demiş bi durun yani bu acele ne...

ehhhh be cnm acelen ne daha 13 gün olmuş adamı evlilikten etme bence önce bir sana doysun sonra elbet düşünür sorun yaptığın şeye bak sabret bu güzel günleri onada kendinede zehir etme çocuk diye....

ay portalda başlığı görünce eşin asla çocuk istemiyo ve bunu evlendikten sonra öğreniyorsun sandımkaydirigubbakcemile3
ya benim düşündüğüm gibi olsaydı o zaman napardın
bence bu kadar küçük sebeblerle, eşini kırma, cicim aylarına yazık etme, ararsın bugunleri bak
erkeklerin evliliğe adapte olması zaten vakit alıyor bide hamile kalırsan hepten afallayabilir, biraz alışın birbirinize, sindirmek derken bu yeni hayata adaptasyonunu kast etmiş bence hemen kötüye yorma yani:1hug:

CANIM BEN SANA YARDIMCI OLABıLıRıM SANIRIM. 1,5 AYLIK EVLıYıM BEN VE HEMEN HAMıLE KALDIM. GERÇı BU KADAR ÇABUK OLMASADA ıSTıYORDUM VE YAŞIMINDA ETKıSı VARDI AMA ŞıMDı KEŞKE 2,3 AY DAHA OLMASAYMIŞ DıYORUM.. HıÇ BıR ŞEY ANLAMADIM BENDE EŞıMDE. MıDE BULANTILARI,HALSıZLıK,STRES BUNLAR O KADAR ÇOK YIPRATTI Kı. O BANA BıRŞEY HıSSETTıRMEMEYE ÇALIŞIYOR,BEN ONA. PSıKOLOJıK SAVAŞ VERıYORUZ RESMEN. ÜSTÜNE BıRDE DÜŞÜK TEHLıKESı ATLATTIM,ıLıŞKıYı YASAKLADI DOKTOR. HADı BAKALIM ÇIK ıŞıN ıÇıNDEN ÇIKABıLıRSEN. LÜTFEN BUNUN ıÇıN KIZMA EŞıNE, ÇOK MANTIKLI DÜŞÜNMÜŞ. NASIL OLSA ÇOCUK OLUR. BıRAZ TADINI ÇIKAR:CüvCüv:

Son düzenleme:
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama eşin yerden göğe kadar haklı.13 günde böyle birşeyi dert edeceğine tadını çıkarmalısın.
Sorunlu aileler ve sorunlu çocuklarıyla ilgili bir alanda çalışıyorum bu işi yapmadan öncede aynı şeyi savunuyordum şimdide ne kadar haklı olduğumu görüyorum 'Evliliğin gidişatının tam olarak belirlenmesi için 1 yıl gerekir.'Ben 6 aylık evliyim ve 33 yaşına girmek üzere olduğum halde bebek işini ve alacağımız büyük sorumluluğu maddi ve manevi koşulları halen düşünüyorum.
Çocukla birlikte tüm hayatınız değişecek ve özgürlükleriniz çok kısıtlanacak bunu sakın unutma.
Bak şimdi aklıma geldi ;bir arkadaşım evlendiği gün hamile kaldı şimdi kızı var hep söylüyor yalnış yaptık korunmalıydık,evlendim hiçbirşey anlamadım çok zor diye.

Biraz zaman ver lütfen bazı taşların tam olarak yerine oturması için.
Sevgilerimle

Bu arada hangi semtte oturuyorsun aynı şehirdeyiz :)

kocan yerden göğe kadar haklı...
böyle mantıklı bir kocan olduğu için çok şanslısın canım

seda buraya konu açmana şaşırmadım adam zaten istemiyodu.hatta hamilelikten regliden tiksiniyodu.o konunu iyi hatırlıyorum.sen bile bile lades dedin. o zamanda söylemiştim.bu adam değişmez diye.eşin huyunu suyunu belli etmişti sende diyodun o yalvartana kadar çocuk yapmam diye şimdi ne değişti:sm_confused:

adam sindirmek derken bir borçlardan çıkalım demek istemiştir.çok geldi kaldıramadım anlamında kullanmamıştır emin ol ki zaten 13 gün çok erken en az 2-3 sene olmamalı bence.evlilik ve flört bir değil daha önce kaç defa aynı evde yaşadın aynı yatakta yattın kalktın evliliğin getirdiği bir takım incelikler ve dışardan görünmeyen sorumluluklar var.borçları kapatmadan bir çocuk yapmanız sizin için çok zor olur tamamen borçlar kapatılmalı öyle düşünülmeli daha anlayışlı davranmalısın.eşin de yine erken bir zaman vermiş yani 3 ay falan..3 sene gibi algılama bunu..

çok geç istemişsin 13 gün çok geç bence, sen evlendiğin günün gecesi çocuk istiyorum hadi yapalım demeliydin eşine BENCE geç kalmışssın 13 gün beklemekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…