eeee sende bismillah yani,dur bi anacim,adam hakli yani 13 gun,13 yilmis gibi konusuyon,
belki kocan evliligin tadini cikarmak istiyo,hem sana 2 yada 3 yil dememiski,2 yada 3 ay demis ne var bunda,adami bu kadar SIK bogaz etme,,,,,,,,
bi yastikta kocayin bu arada,mutlulugunuz daim olsun,,,,
slm arkadaşlar dün gece neoldugunu merak edenler olmuş dün gittim yanınabiraz sırnaşarak uykum var dedi yani reddedildim ve bozuldum :mymeka:neyse sabah herşey yolundaydı tabi yine çocuktan bahsettim elinde olmadan bana sen benimle çocuk yapmak içinmi evlendin yada beni çocuk yapma makinası olarak falanmı görüyosun dedi :roflol::roflol:neyse büyütmeden kapattım şimdilik meseleyi.. ya ama takıldığım şukonu var onda hiç baba olma hissi isteği yok neden nişanlıyken vardı biraz şimdi hiç yok..:sm_confused:
26 yaşındayım ben konyaaltında oturuyorum bu arada yorum için çok teşekkürler..a.s.Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama eşin yerden göğe kadar haklı.13 günde böyle birşeyi dert edeceğine tadını çıkarmalısın.
Sorunlu aileler ve sorunlu çocuklarıyla ilgili bir alanda çalışıyorum bu işi yapmadan öncede aynı şeyi savunuyordum şimdide ne kadar haklı olduğumu görüyorum 'Evliliğin gidişatının tam olarak belirlenmesi için 1 yıl gerekir.'Ben 6 aylık evliyim ve 33 yaşına girmek üzere olduğum halde bebek işini ve alacağımız büyük sorumluluğu maddi ve manevi koşulları halen düşünüyorum.
Çocukla birlikte tüm hayatınız değişecek ve özgürlükleriniz çok kısıtlanacak bunu sakın unutma.
Bak şimdi aklıma geldi ;bir arkadaşım evlendiği gün hamile kaldı şimdi kızı var hep söylüyor yalnış yaptık korunmalıydık,evlendim hiçbirşey anlamadım çok zor diye.
Biraz zaman ver lütfen bazı taşların tam olarak yerine oturması için.
Sevgilerimle
Bu arada hangi semtte oturuyorsun aynı şehirdeyiz :)
slm arkadaşlar dün gece neoldugunu merak edenler olmuş dün gittim yanınabiraz sırnaşarak uykum var dedi yani reddedildim ve bozuldum :mymeka:neyse sabah herşey yolundaydı tabi yine çocuktan bahsettim elinde olmadan bana sen benimle çocuk yapmak içinmi evlendin yada beni çocuk yapma makinası olarak falanmı görüyosun dedi :roflol::roflol:neyse büyütmeden kapattım şimdilik meseleyi.. ya ama takıldığım şukonu var onda hiç baba olma hissi isteği yok neden nişanlıyken vardı biraz şimdi hiç yok..:sm_confused:
ay ama ben bir an evvel anne olmak istiyorum aman neyse sıkmıyım bari biraz rahatlasın diye espiriye vurdum azönce eşim polis aldım silahını elime yürü çocuk yapacaz diyorum Allahım atacam kendimi balkondan aşağıya diyo:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?