13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

Napıcaksın hemen çocuk mocuk olayını. Ne güzel eşinle vakit geçir..

evlilik=çocuk yapmak mı allahaşkına ya... Of of.

Eliscim sagol canim; parmaklarim yorulmadi sayende...ekleyecek baska bir sözüm yok; cok güzel yazmissinvereliniortak

Kız dur bi soluklan daha 13 günlük evlisin ne bu acele, atlı mı kovalıyor peşinden daha gelin makyajının simleri duruyodur üzerinde kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin e mi...

2-3 ay çok bir zaman değil bu süreçte biraz başbaşa kalın birbinizi anlamaya çalışın.
daha ilk aylarda küsüp arkanızı dönerseniz birbinize çok kötü...
kocacım da ilk zamanlar çok sık bahsederdi hemen olsun diye ben bir kaç yıl bekle diye diye artık bahsetmiyor bile...ki eşim 32 yaşında çok geç baba olmak istemiyorum diyordu.. ama aynı evin için hem evliliğe hem ev işlerine alışmam gerek...
sizde biraz anlayışlı olun. ve cicim aylarınızı bu konu yüzünden yıpratmayın.

e be güzelim acelene ne oldu anlamadım daha dur 13 gün yahu belki evliliğin tadını çıkarmak istiyo çok erken değilmi bu isteğin bence eşini dinle sen ilk önce evliliğini düzene sok raylar yerine bir otursun zamanı gelincede onuda konuşursunuz oda olur ama ilk önce birbirinizi evliyken bi tanıyın gezin tozun yapmak istediklerinizi yapın ondan sonrada çocuğunuzu yapın zaten çocuk olunca eşinle ilgin alakan kesiliyo eskisi gibi olmuyo biz 2 sene sonra çocuk istedik ve olduda şimdi tam zamanında olmuş diyorum iyiki gezip tozmuşum yoksa bidaha o fırsatı nerde bulucam

canım erkekler cınsellıkden dolayıda hemen eslerının hamıle kalmasını ıstemıyo cunku bazı hamılelıkde cınsellık olmuyo hem sonra lohsalık oluyo yanı anlayacagın esın once bı tadını cıkarmak ıstıyo sanırım evlılıgın ıyıce sonra cocuk olsun ıstıyodur ustune gıtme derım ben hem senden emın olmasa zatene evlenmezdı bence hıc problem yapma bence bu konuyu kendınıde esınıde uzme:teselli:

sen bu sıtede cok kötu konulara takıldın sanırım :))

abartma ve evlılıgın tadını cıkar bence :)

13 gün mü e bırakta kocan doysun sana ne bu acelelmaz:

slm arkadaşlar dün gece neoldugunu merak edenler olmuş dün gittim yanınabiraz sırnaşarak uykum var dedi yani reddedildim ve bozuldum :mymeka:neyse sabah herşey yolundaydı tabi yine çocuktan bahsettim elinde olmadan bana sen benimle çocuk yapmak içinmi evlendin yada beni çocuk yapma makinası olarak falanmı görüyosun dedi :roflol::roflol:neyse büyütmeden kapattım şimdilik meseleyi.. ya ama takıldığım şukonu var onda hiç baba olma hissi isteği yok neden nişanlıyken vardı biraz şimdi hiç yok..:sm_confused:

cunku annelik dogustan babalik ise sonradan bahşedilen bir histir.... sizin gibi hissetmesini beklemeyin...herseyin bir zamani var. biraz sabir lutfen. dogru zaman geldiginde siz istemeden o isteyecektir. surekli gundeme getirip iice uzaklastirmayin esinizi bu fikirden bence...

Kızzzzzzzzz -tatlicadiarzu-
daha yeni evlisin 15 günlük evliyken daha böyle ciddi konuları acıp da
korkutma adamın gözünü yazık zaten makina oldugu hissine kapılmış:roflol::roflol:
bence gününü gün et şimdi bol zamanınız var sawaşma sewiş derimopuyorumnanaktan

aaa şaşırdım bir dur güzelim tadını çıkar biraz ne acelen var...gezin, tozun daha ilk günler 13 ay değil, 13 yıl değil, 13 günden bahsediyorsun...

bence eşin haklı napıcaksın hemen çocuğu...bir dur bence evliliğiniz bi düzene girsin otursun...çocuk Allahın izniyle olur elbette...sonra bu zamanlarını çok ararsın.tadını çıkar...

26 yaşındayım ben konyaaltında oturuyorum bu arada yorum için çok teşekkürler..a.s.

valla sedacım az bilem demişkaydirigubbakcemile3hem nerden çıkardın baba olma isteğinin olmadığını alla allla:)

canım daha 15 günlük evliyken ne çocuğu bu ne acele,ben 2 yıllık evliyim daha 2 yılda düşünmüyorum, eşimlede evliliğimle birlikte 10 yıldır beraberim ve çokda seviyorum bunun emin olmakla alakası yokki
eşinide bunaltma bence evliliğinin daha ilk günleri tadını çıkar

ay ama ben bir an evvel anne olmak istiyorum aman neyse sıkmıyım bari biraz rahatlasın diye espiriye vurdum azönce eşim polis aldım silahını elime yürü çocuk yapacaz diyorum Allahım atacam kendimi balkondan aşağıya diyo:roflol::roflol::roflol:

kız bırak o silahı şeytan doldurur mazallahkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…