Cok gecmis olsun canim genetik olabilir geniz eti 7 yasinda aldirabilirsin dr. Danisip benim yegenimin de geniz eti vardi 7 yasinda aldirmislardi.çook sağol canım , dr geniz eti var dedi yine ilaca başlıyoruz... eşimde de geniz eti var sanırım genetik... inşallah toparlar bi an önce.. bide burun temizleyici kit önerdi çook işe yarıyormuş bu akşam yapacam bak böyle
canım bağırsak çalışıyorsa açlık hissin artar ... ayrıca kabızlığın varsa birde 6 yk yogurt 5-6 parça ananas dene derim bende çoook işe yarar ....
eğer sürekli hastalığı devam ederse aldırırım diyorum eşim gerek yok diyor hahahaCok gecmis olsun canim genetik olabilir geniz eti 7 yasinda aldirabilirsin dr. Danisip benim yegenimin de geniz eti vardi 7 yasinda aldirmislardi.
Benim oglum da burnunu temizleyemiyo hapsururken malum seyler ancak cikiyo :))
bende kızımı doğrumadan önce hep kabızlık problemi yaşardımm hatta sırf bu yüzden analfüsür rahatsılığım oluştu artık kronikleştibende hep bi kabızlık sorunu var bu sütlü karışıma başladım şimdilik iyi gibi ilerleyen zamanlara göre olmadı onuda denerim artık :)) teşekkürler
olmaz..... yeşillik lazım. üzgünüm hadi üşenme. hem hareket olur...Bengi__
Evde yesillik kalmamis sadece domates salatalik var bunlarla yumurta salatasi yapsam olurmu ki olmaz dersen markete cikmaya cok useniyorum aksam esime desem o saate taze kalmiyo
Ben kizima bi solusyon hazirliyordum feridun kunak in tarifiydi ada cayi vardi birde tuz vardi galiba yanlis hatirlamiyorsan cook uzun zaman oldu yapali bi burnuna sıkıyosun suyu obur burnundan akiyo boylece ne varsa temizleniyodu :))eğer sürekli hastalığı devam ederse aldırırım diyorum eşim gerek yok diyor hahaha
bizimkide izin vermez bu video dr izletti bana nasıl yaparsın bilmiyorum bunu yaparsan çook rahatlar dedi ...
Sporumu yaptim dusumu aldim hasta olurum bakk heeeolmaz..... yeşillik lazım. üzgünüm hadi üşenme. hem hareket olur...
doğal yollardan aklımda bulunsun bende yaparım bunu teşekkkürlerBen kizima bi solusyon hazirliyordum feridun kunak in tarifiydi ada cayi vardi birde tuz vardi galiba yanlis hatirlamiyorsan cook uzun zaman oldu yapali bi burnuna sıkıyosun suyu obur burnundan akiyo boylece ne varsa temizleniyodu :))
bende hep bi kabızlık sorunu var bu sütlü karışıma başladım şimdilik iyi gibi ilerleyen zamanlara göre olmadı onuda denerim artık :)) teşekkürler
Şokta var mi bilmiyorum ama bim de var canım haberin olsun. Normal de kendi peynircimiz var ben oradan tuzsuz ve yağsız alıyorum ama bulamazsam bimden alıyorumakşam bidaha bi bakayım evimin karşısında şok var baktım dr dönüşü orada bulmadım akşam yine bakarım başka marketlere
Zararlı bir şeyse ne yazık ki değil iyi ki oluyor benim için bundan sonraprogramın olduğu için seni esgeçtim.
anladım ben anladım. hemen çöpe gidiyor o sos o zaman ne yazık ki...
Sporumu yaptim dusumu aldim hasta olurum bakk heee[/QUOTEiyice kurut saçlarını.. bere falan tak. sen bi yolunu bulursun. ama domates salatalıkla olmaz. marul varsa marul roka vs koy. sadece yeşil yapraklı sebzeler olur..
Neyse bi gayret cikayim havada guzel Allahtan :))Böyle görünmeli aksini kabul etmem..
Eki Görüntüle 2107755
Böyle görünmeli aksini kabul etmem..
Eki Görüntüle 2107755
süperrrr..Neyse bi gayret cikayim havada guzel Allahtan :))
dünkü menünde eksik haberin olsun..Neyse bi gayret cikayim havada guzel Allahtan :))
çiğ ıspanak seviyorsan olur. ya hadi naz yapma çık çık..Ispanak var canim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?