şimdi eşime sipraiş msj atıım hepsine baksın teşekkürler... yapmışken tam tarife göre olsun demiŞokta var mi bilmiyorum ama bim de var canım haberin olsun. Normal de kendi peynircimiz var ben oradan tuzsuz ve yağsız alıyorum ama bulamazsam bimden alıyorum
Zararlı bir şeyse ne yazık ki değil iyi ki oluyor benim için bundan sonra
Biraz aci oluyo ispanak cig cigçiğ ıspanak seviyorsan olur. ya hadi naz yapma çık çık..
bende kızımı doğrumadan önce hep kabızlık problemi yaşardımm hatta sırf bu yüzden analfüsür rahatsılığım oluştu artık kronikleştiama şuan yediklerimle alakalı lifli şeyler yersem sıkıntı yok.. lif alımına dikkat et canım...
olmaz..... yeşillik lazım. üzgünüm hadi üşenme. hem hareket olur...
Böyle görünmeli aksini kabul etmem..
Eki Görüntüle 2107755
Cnm acıyı seviyorsan
Ne yersen ye azıcık acı pul biber ekle çok ise yarıyor
tmm cnm teşekkür ederim
ay ben gittim aldım herşeyi valla hemde en uzak markete yarım saat yürüdüm
sabah bende çekip atarım. ama şey dicem şimdi ben bunu kavanoza koyup hastaneye götürcem ya bu kokmasın yumurta yani sonuçta midem bulanmasın bide
acı yerim çokta işe yarıyor ama ekmekle yiyebiliyorum sade yiyemiyorum o yüzden yemiyorum ekmek yememek için. sen nasıl yiyorsun
Yumurtanın sarısı kokar.beyazi kokmaz gonul rahatlığıyla götür.tmm cnm teşekkür ederim
sabah bende çekip atarım. ama şey dicem şimdi ben bunu kavanoza koyup hastaneye götürcem ya bu kokmasın yumurta yani sonuçta midem bulanmasın bide
acı yerim çokta işe yarıyor ama ekmekle yiyebiliyorum sade yiyemiyorum o yüzden yemiyorum ekmek yememek için. sen nasıl yiyorsun
Yemekten 1-2 saat sonra ye Canım. Uzerine 2 ceviz kır ohhhh. Soğursa biraz ısıt sıcak daha güzel oluyor. Bir de tercihen öğlen akşam arasında ara öğün olarak daha iyi oluyor.bengi_ canım şekersiz bal kabağı pişirdim akşam yemeğinden hemen sonra yesem ya da yemek sonrası ara öğün ne dersin?
Yemekten 1-2 saat sonra ye Canım. Uzerine 2 ceviz kır ohhhh. Soğursa biraz ısıt sıcak daha güzel oluyor. Bir de tercihen öğlen akşam arasında ara öğün olarak daha iyi oluyor.
Super tarif canim bi hafta sonu deniycem mutlakaKızlaaar bugünkü tarifimiz fırında sebzeli piliç rulo..
Evet efendim malzemelerimiz şunlar;
180 gr piliç bonfile
100 gr sarı kırmızı biber
40 gr kabak
20 gr havuç
20 gr pırasa
1 çk deniz tuzu
1 yk gr zeytinyağı
50 gr kapya biber
20 gr light taze kaşar
1 tutam taze kekik
Karabiber
Hazırlanışı:
Piliç bonfileyi ince dövün. Sebzeleri jülyen doğrayın ve zeytinyağıyla soteleyin.
Piliç bonfileye sote sebzeleri ve rendelenmiş peyniri ilave ederek rulo şeklinde sarın.
200 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Kapya biberleri közleyin, kabuklarını soyun. Üzerine zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ilave ederek mutfak robotunda püre haline getirin ve bir sos elde edin.
Bende aldim simdi geldim 50 dk yürudum :))tmm cnm teşekkür ederim
Canım fırsat buldukça yazıyorum zatenSende katıl kiz muhabbetimize
Yarın devam anlatırım daha neler neler var ayol:)
lokantadan aldık tereyağ var miydi bilmiyorum ama kendi yagi gibiydi üzerindeki. Çok yağlı olanı eşime verdimTamam olsun portakal olsun çikolata olmasında.. herşey yolunda. Kelle çorbasının üzerinde tereyağı yoktu degil mi?
Ufacık değişiklikler kalori kısıtlamasını sağlıyor.
Yemeğin suyunu yememek. Çorbayı yağsız yapmak. Salataya sadece limon koymak.
İnce dilim ekmek yemek. Meyveni bölüşmek... vs vs
İyice süzeceksin veya suda olanlar var onları kullanacaksın. 1 kutu tonbaligi 1 porsiyon proteine eşit.
Marul, roka, maydonoz, dereotu, taze nane, küçük bir havuç ile sadece limonlu kocaman bir salata yap. İyice süzülmüş ton baligini koyup karışıtir. Yanında 1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek yiyebilirsin. Bu bir öğün.
geçmiş olsun canimGunaydin herkeseeee ,
Ben dr götürüyorum kizimi yine burun akintisi ve öksürük basladi( dr gelip bu gecmis yaparim ..
nohuttan maya yapınca hemen yenmiyor canım 7 kere de falan yoğurt tadına benziyor. Her defasında 1 bardak sut kullanıyorum çok değil yani. 1 hafta uğraşıcam bakalım.daha önce yapmıştım çok güzel olmuştu. Umarım bu defa da tutar.Canım nohuttan az yapsaydın keşke onu maya olarak kullanabilirsin ancak çok acı ekşi birşey oluyo ilk yaptığın
Dambil var mi canim ...yoksa 1.5 kilo su sisesiyle kol hareketleri yap sıkılasir...Ya sinirden gebercem şimdi
Neden bi kolum normalde öteki sarkıyor
Sadece o kolumu sıkılastirmaya çalışsam düzelirmii
Esimde lor peynir buldu yarina hazirimBende aldim simdi geldim 50 dk yürudum :))
Coook teşekkürler canim..Canım fırsat buldukça yazıyorum zatensizi dinlemek de guzel
lokantadan aldık tereyağ var miydi bilmiyorum ama kendi yagi gibiydi üzerindeki. Çok yağlı olanı eşime verdim
bu kadar çok şeyi nereden biliyorsun canım maşallah. Diyetisyen değilsin dimi?
geçmiş olsun canim
nohuttan maya yapınca hemen yenmiyor canım 7 kere de falan yoğurt tadına benziyor. Her defasında 1 bardak sut kullanıyorum çok değil yani. 1 hafta uğraşıcam bakalım.daha önce yapmıştım çok güzel olmuştu. Umarım bu defa da tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?