Ayyy bende yarin icin heyecanliyim hazirliklarimi yaptim sogan haric hersey hazirYarın hazırlıklarını yaptım
Marul maydanoz dereotu birazcık naneyi suya bastım
Yeşilliklerin miktarında sınırlama var mı
Bengi__
Kizlar haftaya kendi aramizda ortilikler olusturalim ikili... karsi tarafla yarisalim mi kim daha fazla kilo verecek diye..
Mesala ;
Ada ile cankiz , nehir34 ile zerra ya karsi gibi ?? Nederdiniz
Dambil var mi canim ...yoksa 1.5 kilo su sisesiyle kol hareketleri yap sıkılasir...
OllallaaaaEvet iyi olur ben varimmmm
Lesli yapiyormusun canim ? Ben lesli yaparken dambillarimi alirim onlarla birlikte yaparim en az 15 dakikasini dambilla yapardim... canim biraz zaman istiyor hemen toplanmiyor zamanla sıkılasacak insallah..Var cnm hergün yapıyorum ama düzelmedii
Olabilir canımKizlar haftaya kendi aramizda ortilikler olusturalim ikili... karsi tarafla yarisalim mi kim daha fazla kilo verecek diye..
Mesala ;
Bende variimmKizlar haftaya kendi aramizda ortilikler olusturalim ikili... karsi tarafla yarisalim mi kim daha fazla kilo verecek diye..
Mesala ;
Aynen bende soğan koymucamAyyy bende yarin icin heyecanliyim hazirliklarimi yaptim sogan haric hersey hazir
Lesli yapiyormusun canim ? Ben lesli yaparken dambillarimi alirim onlarla birlikte yaparim en az 15 dakikasini dambilla yapardim... canim biraz zaman istiyor hemen toplanmiyor zamanla sıkılasacak insallah..
Ollallaaaa
Isterseniz cuma gunu eslestirmeleri ben yapabilirim katilmak isteyenler beni etiketlesin)
Kim kiminle orti olmak isterse bana bildirsin ben listeyi olustururum ... evet kirilmaca yok takilalim ki birbirimize hirsalanalimOlur cnm yap
Bence hemen yarın başlıyalım
Herkes kendine birini bulsun
Kırılmak yok şişko fln diyip gaza getirebiliriz birbirimizi
Kim kiminle orti olmak isterse bana bildirsin ben listeyi olustururum ... evet kirilmaca yok takilalim ki birbirimize hirsalanalimkiz cankiz sen ben gibisin orti mi olsak
Gectigimiz hafta 69.700 idi senin kac canim ??Bana uyar canik
Kız senin kilo kacti
Ben de farkettim inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar umudum2 epeydir görünmüyor
@umudum2 neredesin iyimisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?