Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

7 subat menu
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir (olcemedim )
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
10 findik
15 adet kuru üzüm

Aksam 16.45
1 yk bulgur pilavi
1 tabak tavuk sote
Yarim kase yoğurt

2 lt su içildi... bengi_
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi keryneia
Misafirim gitti temizlik yaptim 1 .5 saat ...

Son düzenleme:
Kizlar haftaya kendi aramizda ortilikler olusturalim ikili... karsi tarafla yarisalim mi kim daha fazla kilo verecek diye..
Mesala ;
Ada ile cankiz , nehir34 ile zerra ya karsi gibi ?? Nederdiniz

Lesli yapiyormusun canim ? Ben lesli yaparken dambillarimi alirim onlarla birlikte yaparim en az 15 dakikasini dambilla yapardim... canim biraz zaman istiyor hemen toplanmiyor zamanla sıkılasacak insallah..

Yok cnm yapmıyorum ama kol hareketleri yapıyorum iç kol için fln daha bi düzelme olmadi

Olur cnm yap
Bence hemen yarın başlıyalım
Herkes kendine birini bulsun
Kırılmak yok şişko fln diyip gaza getirebiliriz birbirimizi
Kim kiminle orti olmak isterse bana bildirsin ben listeyi olustururum ... evet kirilmaca yok takilalim ki birbirimize hirsalanalim kiz cankiz sen ben gibisin orti mi olsak

7 şubat
12 ye kadar
2 kuru kayısı
1 hurma

13.00
Soğanlı maydanozlu haşlanmış nohut bir kase

15.00-16.00
Yağsız soğanlı lahana çorbası 2 tabak

19.00
2 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli küçük havuçlu salata
1 porsiyon mercimek çorbası

4 litre su
Bol bol açık limonlu çay

Sarelladan sonra tatlı krizi filan kalmadı

yarin misafirlerim geliyo, bugun hazirlik yaptim ve malesef yaptiklarimin tadina da baktim nasil olmuslar diye. yarin yemiycem ama
bugun ki menum
3 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
3 4 tane zeytin
5 dilim sucuk
3 bardak cay
ikindi vakti
1 minik kurabiye
1 cupkek
neskafe
aksam
zeytinyaginda soganli yumurta
yanina 1 kase yogurt
4 dilim beyaz ekmek
yarim litre su ictim ama yatana kadar 1 litre icerim ve yatmadan da bitki cayi icerim.
diyete dun basladim sayilir ve bugun kendimi iyi goruyorum kizlar çünkü aksama kadar hic bos durmadan biseyler yerdim. ozellikle de tatli. neyse ki yogurt seviyorum ve yogurt agirlikli beslenmeyi dusunuyorum. icine de tarcin attin mi tatliya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…