- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Allah hayırlı etsin canım inşaallah güzel haberlerini bekliyoruzbu sabah kontrole gittim doktor herşey normal dedi ve tüp bebek sürecine girdik bol bol vitamin takviye verdi omega 3 fln çinko b vitamini kan sulandırıcı coraspin inş bunlar kilo yapmıyordurbu ay sonuda hormon iğnelerine başlıyoruz Allah ın izniyle inş. yarın sabahta tüp bebek için rapor çıkarmaya gidiyoruz telaşlar başladı
bilgi birikimin sağlam canım bunu ise çevirebilirsin gerçekten de . Belgeni al illaki isine yarar benceYok canin diyetisyen değilim ama epey bilgi sahibi oldum. Çok araştırıyorum bu konuda çok okuyup denemeler yapıyorum. Bir ara antrenörlük belgesin almayı düşünüyordum ama sonra işe başladım. Çok meraklıyım sağlık, beslenme ve spor konusunda bundan kaynaklanıyor..
Afiyet olsun canım yemek araların fazla uzun değil mi? Özellikle sabah 9.00 da uyanmışsin ama kahvaltı 12.30 bu kadar beklemenin bir sebebi var mi? Ben de uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum ama en fazla 1 saat bekliyorum.Bengi__
7 şubat
Uyandığımda 09:00
1bardak süt
2 hurma
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tabak yağsız salata
Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
3 kaşık salata
Akşam yemeği 19:00
3 yk kavurma
3 yk yoğurt
1 buçuk lt su
Sabah yarım saaat leslie egzersizi
Allah hayırlı etsin canım inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz
bilgi birikimin sağlam canım bunu ise çevirebilirsin gerçekten de . Belgeni al illaki isine yarar bence
Kız bengi görmesin kahvaltıda ki o nesfitti7 şubat menüm...Bengi__
sabah 8,30
nesfit bikaç kaşık
11,00
sandviç
hellim peynirli kabak soslu
bol tahıllı ekmeğe (hastanede yedim)
öğle 15,30
1 dilim köy ekmeği üstüne acılı sos
1 bardak ayran
16,30
1 bardak süte tarçın zencefil zerdaçal bal
18,00
1 küçük muz 2 yk yoğurt az kakao chia tohumu yulaf ezmesi
20,00
ton balıklı mısırlı salata
su 2,5 ltphilosophergirl
spor
markete yürüdüm yarım saat :)
Afiyet olsun canım7 şubat listem
Kahvalti: 8.30
ılık limonlu su
Tavada az yağlı yumurta
Domates salatalik ve maydonoz
Şekersiz çay
Bir dilim tb ekmek
Ara: 12.00
Elma
Öğle: 13.30
1 kase corba
Ara: 15.00
Bir avuç kuruyemiş
Akşam: 19.30
Etli mantar sote
1 dilim ekmek
3.bardak ayran :-O ( ayran cok oldu biliyom ama icim yanmış naapiim)
Diriliş Ertuğrul eşliğinde bir Türk kahvesi
30 dk tempolu yürüyüş 30 dk evde spor
1 buçuk litre su
Olur cnm yap
Bence hemen yarın başlıyalım
Herkes kendine birini bulsun
Kırılmak yok şişko fln diyip gaza getirebiliriz birbirimizi
Kim kiminle orti olmak isterse bana bildirsin ben listeyi olustururum ... evet kirilmaca yok takilalim ki birbirimize hirsalanalimkiz cankiz sen ben gibisin orti mi olsak
Kız sen naptin sucuk yasak yasak
Ekmek olmamış
Suyu az içmişsin
Cupkek ve kurabiye de olmamış
Yarın daha dikkat edersin cnm
Cuma gunu rakiplerimizi secelim basliyalim simdi grupları bi olusturalim katilmak isteyenlerle...
Kızlar acayip yoruldum. Spordan geldim şimdi. Ama ne spor ne spor
Neyse daha fazla mesaj cevaplayamiyorum.
Eggfastciler sabah herşeyiniz hazır olsun. Dayanama deseniz sabah 1 yumurta 30 gr lor ile kahvaltı yapın. Yanınızda 2 ceviz 10 badem taşıyın.. hadi kaçtım ben..
Daha peynir yapacağım...
Ay ben varım bence kilosu yakın onlar kişiler eşleşse daha adil olur diye düşünüyorum, mesela ben şüşkoyum yani fazla kilom var bu yüzden 8 kilo fazla kilosu olandan daha fazla kilo verebilirim.ada81
Bende varım bendeeeee
Cankıııızz sucuğa hayır demene bayıldımm arkadaşım alışkanlıklarını değiştirmeni de taktir ediyorum
+1 ile yanındayım arkadaşım
Ooohhh içinin yağları erisiiiiinnnnkolay gelsiiiin afiyetle yemek nasip olsun
Yeşilliklerim hazır, yumurtaları sabah kaynatacağım.. ayyyy çok heyecanlıyım kızllaaar
Tamam canim kilolari yakin olanlari eslestiririz rakiplerinide oyle seceriz kilolari asagi yukari ayni olanlari belirleriz... cuma gunu herkes bildirim yapsin bildirime göre seceriz.. yada ben sununla ol demiyeyim kim kiminle orti olmak isterse olsun ben listeyi olustururum canim
Ay ben varım bence kilosu yakın onlar kişiler eşleşse daha adil olur diye düşünüyorum, mesela ben şüşkoyum yani fazla kilom var bu yüzden 8 kilo fazla kilosu olandan daha fazla kilo verebilirim.ada81
Bende varım bendeeeee
Cankıııızz sucuğa hayır demene bayıldımm arkadaşım alışkanlıklarını değiştirmeni de taktir ediyorum
+1 ile yanındayım arkadaşım
Ooohhh içinin yağları erisiiiiinnnnkolay gelsiiiin afiyetle yemek nasip olsun
Ayyy o heyecan bende de var sanki ilkkez diyet yapiyorumYeşilliklerim hazır, yumurtaları sabah kaynatacağım.. ayyyy çok heyecanlıyım kızllaaar
Benimde bir gözüm dirilişte bir gozum burada7 şubat listem
Kahvalti: 8.30
ılık limonlu su
Tavada az yağlı yumurta
Domates salatalik ve maydonoz
Şekersiz çay
Bir dilim tb ekmek
Ara: 12.00
Elma
Öğle: 13.30
1 kase corba
Ara: 15.00
Bir avuç kuruyemiş
Akşam: 19.30
Etli mantar sote
1 dilim ekmek
3.bardak ayran :-O ( ayran cok oldu biliyom ama icim yanmış naapiim)
Diriliş Ertuğrul eşliğinde bir Türk kahvesi
30 dk tempolu yürüyüş 30 dk evde spor
1 buçuk litre su
Canım alabilirsen göbek ve üst bacak alabili rsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?