Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet çok doğru öğün aramı uzun tutuyorum 5-6 saat yapıp araya meyve süt ürünleri ekleyebilirim ki zaten Karatay da emziren annelere 2,5 öğünü öneriyor.
Aslında ceviz yemiştim ama demek yazmayı unutmuşum unuttum.

8 şubat
Saat 11

-2 yumurta tereyağlı sucuk (sucuk hakiki olduğu için yiyorum işlenmiş ürünlerin fazlasıyla kg yaptığı farkındayım)
-4-5 ceviz
-5 zeytin
-az peynir
-4 adet çilek
-1 çk bal (buda hakiki)

Ara 15.00
Bir bardak köy yogurdu ile ayran

Esim yiyor ama gun boyu ben evdeyim aklim hep dolapta oluyordu... simdi kizim icin günlük 1 adet mini bir cikolatasi var onunkini yemiyorum
Ayy iyi bari guzel dusunmussun
Benim esimin her aksam csyin yaninda illaki bi aburcuburu olur
Kilosuda 74 falan.
Erkek lerin bunyesi yakiyo yani
Evlendigimde 53 kiloydum
1 senede 60 olmustum :)))

Akşam yemeğe gideceğiz bana şans dileyin kızlar..
Sanırım köfte tercih edeceğim
Salata ayranla güzel olur diye düşünüyorum dışarıda seçenek hem çok gem az diyet yapanlar için

Merhaba arkadaşlar :)
birazdan ıspanak pisiricem de acaba haşlanmış yağsız ve yumurtalı ispanagi doyana kadar yersem olur mu ?

ya da diğer yemeklerdeki gibi 5 6 yk mi olmalı ?

Ayy iyi bari guzel dusunmussun
Benim esimin her aksam csyin yaninda illaki bi aburcuburu olur
Kilosuda 74 falan.
Erkek lerin bunyesi yakiyo yani
Evlendigimde 53 kiloydum
1 senede 60 olmustum :)))
Evet erkeklerin bunyesi cok cabuk yakiyor benim esim 90 kilo ama deli yemek yiyor yatana kadar boyu var kilolu durmuyor... her aksam sucuklu tost kokularina maruz kalıyorum

Merhaba arkadaşlar :)
birazdan ıspanak pisiricem de acaba haşlanmış yağsız ve yumurtalı ispanagi doyana kadar yersem olur mu ?

ya da diğer yemeklerdeki gibi 5 6 yk mi olmalı ?
Bence yiyebilirsin canimm. Dogru secim ispanak ya kiymali yada yumurtayla yenilmeliymis ki demir emilimi sağlasın... yanında yogurt yeme canim...

Salata ayranla güzel olur diye düşünüyorum dışarıda seçenek hem çok gem az diyet yapanlar için
Karisik izgara veya kofte boool salata iyi gelecektir canim.. ben de demir düşüklüğü olduğu icin etin yaninda yoğurt veya ayran tüketmiyorum..

Bence yiyebilirsin canimm. Dogru secim ispanak ya kiymali yada yumurtayla yenilmeliymis ki demir emilimi sağlasın... yanında yogurt yeme canim...
kıyma da var evet onu yazmayı unuttum çok değil .
sarımsaklı yoğurtla yerim diye düşündüm çünkü malum yağsız ve tuzsuz olacak tadı başka türlü değişmez.
şu an demirinde değilim Karnım doysun yeterki :))))

Ben şimdi oruçluyum açken tartı versem olurmu oğlum hasta yarın sabahtan evden çıkıcam yarın veremem çünkü

belki de moralini bozma yarın şaşırtırsın belki bizi...
Belki
Hava kapali ve yagmurlu acayip uyku basti
Karnim da gurulduyo
1 ogunum kaldi

1 sade turk kahvesi
2 az sutlu turk kahvesi ictim
10 ad badem 2 tam ceviz yedim
Burda da güneşli çok güzel bir hava.. ben de acıktım azıcık daha sabredeyim son öğün için
Ilaclar odem yapmis olabilir canim...benimde bu sefer erkenden regli siskinligim basladi sanki yarin regli olacakmışım gibi heryerim agriyor.....
Belki Reglinde son günleri.. ilk Günlerde berbat ödemim oluyor
Burada bildiğin bahar havasi var ...bende cok aciktim 16.15te yedim valla kendime geldim :))
Son öğünü mü yedin..ben 18:00 olmasını bekliyorum
Urtikerin ne durumda canim ilaclara devam ediyorsan onlar etkili olmustur. Su tutmus olabilirsin menulerin gayet saglikliydi sporunuda yapiyorsun
Belkide 66 senin direnc kilon
İlaçlar artık çok azaldı.bir haftadan tamamen kesilecek iyiyim çok şükür..
Son bir yılda 66 lardan 73 leri gördüm
66 larda 3 sene kadar kaldım
6 yıl önce emzirme döneminde diyet yapıp 59/60 civarıydı kilom
Ama genelde 66 larda geziyorum
Dediğin gibi direnç kilom olabilir
Bi bakalım artık
Haftaya yoksa başka formül düşüneceğim

Benimde halim yok zaten
Neyse az kaldi farzedelim orucuz yarin tartidan sonra guzel bi kahvalti yapcam
Bende acıktımmmm...acıktıkça su içtim
Arkadaşlar selamm
Bugün çok baş ağrım var takıma girip geçmişi okuyamıyorum
İnşallah geçer de akşama görüşürüz :)
Geçmiş olsun canım inşallah geçer benimde arada tutarda çok kötü olurum
Ayyy ben diyetteyim diye Allah beni affetsin kactane pasta attim... cikolatalari acip acip çöpe attim ..eger paketli atsam yinr alir yerim diye
Kız konu komşuya götüreydin
Ben de sucuk yerim gayet sağlıklı tabiki hazır sucuk değil.Kıymayı baharatı sarımsağı güzelce karıştır kasaba doldurmaya götürürüz sonrada tertemiz yeriz
Akşam için ızgara köfte ve salata güzel bir tercih Afiyet olsun canım
Evet erkeklerin bunyesi cok cabuk yakiyor benim esim 90 kilo ama deli yemek yiyor yatana kadar boyu var kilolu durmuyor... her aksam sucuklu tost kokularina maruz kalıyorum
Yazık canım sana ya
Benim eşim de maşallah yer Tosuncuk hala yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…