Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence yiyebilirsin canimm. Dogru secim ispanak ya kiymali yada yumurtayla yenilmeliymis ki demir emilimi sağlasın... yanında yogurt yeme canim...
Canım her gün yeni birşey çıkıyormuş sanılanın adlında ıspanak ta demir çoook azmış diğer vitaminlerden zenginmiş bunca yıl boşuna yoğurttan mahrum ettim kendimi ıspanak yanında

Canım her gün yeni birşey çıkıyormuş sanılanın adlında ıspanak ta demir çoook azmış diğer vitaminlerden zenginmiş bunca yıl boşuna yoğurttan mahrum ettim kendimi ıspanak yanında
Evet haklısın canim , surekli değişiyor bilgiler...benim demirim cok düşük ... en düşük sınır 13 iken benimki 4.2 cikmisti.. sonra ciger kuru uzum yiyerek ..yemeklerde yogurdu cikararak 11.6 ya cikti suan....hala sinirin altindayim..

Ayyy ne bileyim komsuda fazla yok ati veriyordum..

Canım ya fındık fıstık yeseydin lor yeseydin ama o çikolatayı yemeseydin ya karbonhidrat almışsın.
Su an yorgunluğun nedeni alışkın olmadığınız dusuk karbonhidratli beslenme..

kaç sefer yazdım nerdesin diye yaaaa..
menülerini paylaşmıyorsun
Hiç görmedim Bengi cigim kusuruma bakma. Benim diyet uçtu gitti tatilde oyuzden menü paylaşımı yapmadım tatil dönüşu de akşam dediğim gibiydi bu akşamdan itibaren yazıyorum ins.

Kızlar ne bu yaptığınız yazılanları okumaya çalıştım ama ilk başını bulamadım.

Benim bugünkü menüm uzun bi aradan sonra
Sabah 9 da kahvaltı olarak herbulayf formül 1..250 ml süte karıştırılan bi karışım. Kalorisi 217
Herbulayf cay

Saat 10 buçukta 1 galeta ve 1 kaşık lik kuymak Veli getirmiş yemesem ayıp olacaktı. Bize özel yapmış.

Saat 3 gibi 1 kaşe yoğurt

Saat 5 buçukta akşam yemeği
2 yemek kaşığı yumurtali ispanak
Yarım kepek ekmegi
2 yemek kaşığı makarna
Yoğurt

Saat 7 de 2 dilim çikolat..iki ceviz ve siyah cay

8 de yine herbulayf çay içerim

Su 3lt.

bengi_

Spor 1 saat
15 dk dışarıda yürüyüş sabah 8 bucukta
30 dk.yürüyüş bandı öğle 2 de
15dk..20 şer adet mekik sınav bacak hareketleri
keryneia

Kızlar size şimdi bir tarif paylaşacağım ve idea ediyorum kabak sevmeyen biri bile bayilacak. Kendi tarifimi yazacağım ama isterseniz orjinal tarifi de paylaşırim sizinle

philosophergirl
Su takibi ve beden ölçüleri sende sanırım canım bugünkü şu miktarı 3 lt.

Beden ölçüleri
Göğüs 90
Bel 87
Basen 101 ikisi birlikte
Baska ölçü lazımmi

KABAK PIZZA
Malzemeler
1 kabukları soyulmamış kabak
1 orta boy domates
1/2 sivri biber
1 dal taze sogan
1 dış sarımsak
3 dal maydanoz
50 gr lor peyniri
Çok az tuz
Kekik
Yapılışı
* Kabaği güzelce yıkayıp yuvarlak olacak şekilde dograyın.
* Yağsız tava da ızgara yapın arkalı önlü olacak şekilde.
* Kabaklari yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
* Diğer yanda domatesi ve sarımsağı rendeleyin. Yeşil malzemeleri ince ince dograyın.
* Lor Peyniri ile kekik ve tuzu ekleyin.
* Tüm malzemeleri karıştırın.
* Çay kaşığı yardımıyla harcı kabaklarin üzerine paylastirin.
* Önceden ısıtilmıs fırında pişirin.
* Afiyet olsun canlar

Canım ya fındık fıstık yeseydin lor yeseydin ama o çikolatayı yemeseydin ya karbonhidrat almışsın.
Su an yorgunluğun nedeni alışkın olmadığınız dusuk karbonhidratli beslenme..
Haklısın canim dayanamadim ...gerci o kucucuk parca beni kendime mi getirdi hayir iste o anki durumumla yedim (

Evet yoğurt yemek yanında doğru değil özellikle yumurta etle birlikte alınmamalı. Kesin bende de vardır ama doktora gitmeye fırsat bile yok.

8 subat persembe menum
saat 10.00
3 dilim kepek ekmegi
2 dilim beyaz beynir
3 tane zeytin
yarim kucuk domates
yarim kucuk salatalik
1 fincan yesil cay
15.00-18.00 arasi
5 cay bardagi siyah cay
1 dlim kepek ekmegi
19.00
1 fincan turk kahvesi
birazdan da yogurt yerim aciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…