- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Canım her gün yeni birşey çıkıyormuş sanılanın adlında ıspanak ta demir çoook azmış diğer vitaminlerden zenginmiş bunca yıl boşuna yoğurttan mahrum ettim kendimi ıspanak yanındaBence yiyebilirsin canimm. Dogru secim ispanak ya kiymali yada yumurtayla yenilmeliymis ki demir emilimi sağlasın... yanında yogurt yeme canim...
Evet haklısın canim , surekli değişiyor bilgiler...benim demirim cok düşük ... en düşük sınır 13 iken benimki 4.2 cikmisti.. sonra ciger kuru uzum yiyerek ..yemeklerde yogurdu cikararak 11.6 ya cikti suan....hala sinirin altindayim..Canım her gün yeni birşey çıkıyormuş sanılanın adlında ıspanak ta demir çoook azmış diğer vitaminlerden zenginmiş bunca yıl boşuna yoğurttan mahrum ettim kendimi ıspanak yanında
Ayyy ne bileyim komsuda fazla yok ati veriyordum..Bende acıktımmmm...acıktıkça su içtim
Geçmiş olsun canım inşallah geçer benimde arada tutarda çok kötü olurum
Kız konu komşuya götüreydin
Ben de sucuk yerim gayet sağlıklı tabiki hazır sucuk değil.Kıymayı baharatı sarımsağı güzelce karıştır kasaba doldurmaya götürürüz sonrada tertemiz yeriz
Akşam için ızgara köfte ve salata güzel bir tercih Afiyet olsun canım
Yazık canım sana ya
Benim eşim de maşallah yer Tosuncuk hala yer
Canım ya fındık fıstık yeseydin lor yeseydin ama o çikolatayı yemeseydin ya karbonhidrat almışsın.
Hiç görmedim Bengi cigim kusuruma bakma. Benim diyet uçtu gitti tatilde oyuzden menü paylaşımı yapmadım tatil dönüşu de akşam dediğim gibiydi bu akşamdan itibaren yazıyorum ins.kaç sefer yazdım nerdesin diye yaaaa..
menülerini paylaşmıyorsun
Kızlar ne bu yaptığınız yazılanları okumaya çalıştım ama ilk başını bulamadım.Ben de az önce son öğünümü yedim
Üzerine de 500 ml su
Oh mis karnım doydu
Bugün yeme içme işi bitti
Eggfast yaptım kaçamaksız (inşallah)
2.5 lt su
50 dakika tempolu yürüyüş
Bengi__
philosophergirl
keryneia
Göbek ve üst bacakta olursa süper olur canımphilosophergirl
Su takibi ve beden ölçüleri sende sanırım canım bugünkü şu miktarı 3 lt.
Beden ölçüleri
Göğüs 90
Bel 87
Basen 101 ikisi birlikte
Baska ölçü lazımmi
Tamam canım toplu yazayım tekrarGöbek ve üst bacakta olursa süper olur canım
Haklısın canim dayanamadim ...gerci o kucucuk parca beni kendime mi getirdi hayir iste o anki durumumla yedimCanım ya fındık fıstık yeseydin lor yeseydin ama o çikolatayı yemeseydin ya karbonhidrat almışsın.
Su an yorgunluğun nedeni alışkın olmadığınız dusuk karbonhidratli beslenme..
Evet yoğurt yemek yanında doğru değil özellikle yumurta etle birlikte alınmamalı. Kesin bende de vardır ama doktora gitmeye fırsat bile yok.Evet haklısın canim , surekli değişiyor bilgiler...benim demirim cok düşük ... en düşük sınır 13 iken benimki 4.2 cikmisti.. sonra ciger kuru uzum yiyerek ..yemeklerde yogurdu cikararak 11.6 ya cikti suan....hala sinirin altindayim..
hosbuldum canim aleykumselamHoşgeldin canım konyadan selamlar :)
teşekkür ederim canimhoşgeldin canım aramıza keyifli kilo vermelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?