Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su bile içemiyorum midem bulanıyor
canım nasılsın şimdi
afiyet olsun çorbayı iki kez yazınca liste kabarık görünmüş
su az olmuş
Allah kabul etsin canim.bende reglim.bugün Tutamadım. Belki perşembe tutabilirim ins.regaip kandili ni kaçırmak istemiyorum nasip bakalım.
inşallah canım perşembe cuma daha iyi olur
canım geçmiş olsun daha çok küçük
Evet canım ben ekmek yemiyorum eve almıyoruz.
Spor olsaydı iyi olrıdu da bugun çıkamadık :)
bizim evde ekmeksiz olmaz

tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...

tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyo
Canim eşine hayirli teskereler... sıkma canını bizler üzülünce yiyenlerdeniz bize kötü yansıyor...

Öğle yemeği hazirlanacak offff esimim dolabini halledecem bugün ....yürüyebilirsem bi 45 dakika yürüyüş yapmak istiyorum disarda ))

afiyet osun canım
Günaydın kızlar..
Nasıl uykum var
Kızım uyandı erkenden off off.. Ah annecim anlıyorum kıymetini.
annelerin kıymeti anne olunca anlaşılır

hayırlıysıyla gidip gelir inşallah
bende 2 çocukla( 1.5 ve 3 yaş)15 ay asker yolu bekledim
zaman çok hızlı geçiyor
Gunaydin kizlat yogun birgun arada gelicm
günaydın canım
Gunaydin kizlarrrr
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
günaydın adacım

Canım üzme kendini benim eşim hergün asker sayılır
Gunaydin kizlarrrr
Kahvaltim bitti sizlere bakayim dedim..
Afiyet olsun canım benim kahvaltı hazırlamaya halim yok

Bizim evde olmazdı hatta çöpe atardık küflenirdi şimdi eşim de diyette almıyoruz kıza da zaten vermiyorum

Ayy askere mi gidicek eşin
Üzülme cnm cabuk biter ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…