- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
Sucuklu yumurta olmamış gibi geldi bana ama sonra inceledim hiç ekmek yok ve şu çok güzel umarım dengelenmistir canım bide biraz spor olaydı daha iyi olurdu.
Küçük parçalara dilimlemistim canım fazla değil aslında ama armut portakal muz ve çilek vardı birer ikişer falan oldu.Fazla yemedin demi
Neler yedin cnm
Olur ins.herzaman bir olmuyor.Evet canım ben ekmek yemiyorum eve almıyoruz.
Spor olsaydı iyi olrıdu da bugun çıkamadık :)
Küçük parçalara dilimlemistim canım fazla değil aslında ama armut portakal muz ve çilek vardı birer ikişer falan oldu.
Kızlar iyi akşamlar. Oğlum bir haftadır öksürüyordu, doktora gittik ama fayda etmedi. Son günlerde iyice arttı öksürüğü. Bugün gittik doktora, bronşit olmuş. Ben bu aralar buralarda pek olamayacağım
Kizlar 8 dk basen 8 dk bacak egzersizi yaptim
Kız ben internetten izliyorum telden
Açıyorum hem işimi hem dizimi hallediyorum
Burası da sıcak sanki yaz mübarek
Tmm cnm geçmiş olsun
tesekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin inşallah.Kızlar iyi akşamlar. Oğlum bir haftadır öksürüyordu, doktora gittik ama fayda etmedi. Son günlerde iyice arttı öksürüğü. Bugün gittik doktora, bronşit olmuş. Ben bu aralar buralarda pek olamayacağım
Yığılma derken hangisini kastettin canım meyveyi mi..evet gerçekten fazla oldu ve saati de olmadı.
19 mart
12.00
7 zeytin 1 incir
Bir parça peynir
2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağ
14.00
1 kurabiye
16.00
1 elma
19.30
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak taze fasulye
4 adet çiğ köfte
Salata
2 litre su
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin inşallah.
Benim bugünkü menüm
saat 09.00
beyaz peynir
domates
1 zeytin
salatalık
bir dilim tam buğday
saat 12.00
2-3 yemek kaşığı yoğurt
meyve
saat 14.30
filtre kahve sütlü
saat 19.30
bir kase tarhana çorbası
3 çiğ köfte
1 tane kıymalı börek küçük
Evet ya keşke. Misafirliğe gittik mecbur yedim artık.Afiyet olsun cnm keşke börek yemeseydin
tesekkur ederim canim. kendimi hic iyi hissetmiyorum. esimin askere gitmesi yakinlasti. hastaliginda verdigi duygularla. 3 gundur agliyorum. surekli yemek yemek istiyorum. duygusal olarak fenayim. icimden hic birsey gelmiyoAfiyet olsun cnm
Keşke patates yemeseydin ama 2saat yürüyüs çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?