Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gofret dışında hayet iyi menü canım afiyet olsun...

burada nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam iki gündür böyle hava birden çook serinnledi... hava kapalı olunca insnaın ruhu daralıyorrrrrrrrr (((

Ahh cnm kaçamak yapmasak şakır şakır gidicek kilolar
Kolay gelsin cnm çalış çalış

Kizlar herkes bahar temizligini yaptimi ben dun basladim sadece mutfak bitti o yuzden fazla yazamiyorum buraya 2 cocuk birde derin temizlik 1 hafta surer herhalde zaman zamn gelirim ama

Süpersin canım. Aynen zayıflamak çok güzel. Hele ki insanlardan bunu duymak paha biçilmez. 90 dan 73 e inince farkedilmez mi zaten muhteşem görünüyorsundur aynen devam canım..[/QUOTE]
Merhaba canim yazdiklarini soluksuz okudum bende 172 boyundayim dogumdan once 70 kiloydum ve gayet iyi duruyordum su an dogum yaptim 5 ay oldu 83 kiloyum ve goruntumden cok rahatsizim 70 e inip sonra da 65 e zorliycam insallah bana azim verdin tebrikler bu arada sanada

Tebrik ederim canım. Çok güzel kilo vermişsin. Kesinlikle dediklerine katılıyorum kilo vermenin tadı hiç birşey de yok.

Selam kizlar eve geldim ama cok motivasyin dusuklugum var bu hafta regli oncesi donemden mi.bilmiyorum devamli bir yeme istegim var zor tutuyorum kendimi...

08 mayis 2017
Sabah 10
Has yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
7 8 tane kozlenmis biber
Ara 1 de yarim elma
Oglen 2 de
Karnibahar yemegi
Yogurt
Aksam 7 de
Haslanmis tavuk
1 kepce tarhana corbasi
Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…