Günaydın canimGunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar aklım siz de ama gelemiyorum. İnşallah her şey yolundadır
Akşam çok az olmuş nasıl duruyorsn canım
patlıcanı hiç tavukla denemedim. tadı nasıl oluyor? tavuk kıymasından mı yapıyorsun7 mayıs menüm
7.30 sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
15.00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık makarna
20.00 akşam
Tavuklu patlıcan musakka
Yoğurt
21.00 1 gofret çay
2 lt su
Günaydın canım...Gunaydin kizlar
çok güzel bir menü olmuş. afiyet olsunBugunku menum
Sabah 10.00
1has.yumurta
1kkpeynir
5zeytin
Domates salatalik
1bardak sut
Ara13.30
1muz
Ogle15.30
1kase corba
1dilim ekmek
Ara17.00
1sutlu kahve
2hurma
Aksam18.30
1kasecorba
2tavuk baget
Salata
Ara20.00
Yarim armut
Su2lt.
Spor
20 mekik
30 jj
LAydLiNe
sana da günaydın can kız. güneyde misin sen. dün yanıyor derken yağmur indi demene çok güldüm :)Günaydinnn kizlar
sen hangi ildesin baktım ama göremedim. aynı şehirde olma ihtimalimiz kuvvetle muhtemel.burada nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam iki gündür böyle hava birden çook serinnledi... hava kapalı olunca insnaın ruhu daralıyorrrrrrrrr(((
kolay gelsin. yaptıklarını bizim temizlik topiğine de yazarmısın. bizler de başladık yavaştan a ma motive olsak daha iyi olurKizlar herkes bahar temizligini yaptimi ben dun basladim sadece mutfak bitti o yuzden fazla yazamiyorum buraya 2 cocuk birde derin temizlik 1 hafta surer herhalde zaman zamn gelirim ama
osmaniye canım sen hangi ildesin ?sana da günaydın can kız. güneyde misin sen. dün yanıyor derken yağmur indi demene çok güldüm :)
sen hangi ildesin baktım ama göremedim. aynı şehirde olma ihtimalimiz kuvvetle muhtemel.
kolay gelsin. yaptıklarını bizim temizlik topiğine de yazarmısın. bizler de başladık yavaştan a ma motive olsak daha iyi olur
Merhaba Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : Sadece-Ben
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Boyunuz :155cm
Kilonuz:68kg
Hedef kilonuz :48-50kg
Kilo alma hikayeniz :Antidepresan ilaclari, stres, asiri karbonhidrat tüketimi, hareketsizlik. Son üc yilda 15 kg aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :tekrar eskibegendim bene ve sagligima, özgüvene kavusmak icin. Eylül de kuzenimin dügünü var güzel ve fit olmaliyim. Ömrüm boyunca saglikli ve fit bir bedende yasamaya niyet ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayir
Neden 13. Takım? :Burada üyeye ihtiyac varmis sanirim o yüzden buraya basvurdum :)
Bu arada Vejetaryenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?