Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bu dogru listeden cikinca kontrölu kaybediyorsun... o yuzden cikma canım kal..
Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getire

Çıkıcam demedim çıksam mı dedim.
Gerçekten kendimi çok salmış hissediyorum ve boğuluyorum

Belki havalardan bilmiyorum Ankara çok karanlık çok yağmurlu boğucu bir havası var

Cnm biraz kilo verince nekadar mutlu oluyoruz
Yapmayın lütfen siz böyle yaparsanız ben neyapiyim bende bazen bozuyorum yapmak istemiyorum ama birgün bozduysam ertesi gün dikkat ediyorum çünkü kilo vermek çok istiyorumm

Cnm artı da çıksan inat et ve devam et
Istediğin zmn nekadar güzel kilo veriyordun onu düşün yazda geldii hem

Haklısın canım

Gayet az ne guzeeell darisi basima

Tmm ozm anlaştık devam ediyorsun

Ramazan benide düşündürüyor. KAçırabilirim o açlıkla diye.

Ama bu şekilde kendimi mutsuz hissediyorum gerçekten kendimi toplamam lazım havalar da kötü öyle bir yağmur yağıyor ki sel götürüyor Ankara yı yürüyüş falan hak getire
Havalardan bence canım bu ruh halin. Dayan biraz. Havalarda düzelecek, kilolarımızı da vereceğiz. Ama lütfen sabır.

Ramazan benide düşündürüyor. KAçırabilirim o açlıkla diye.
Ay noolur kizlar ramazanda daha fazla vermeliyiz yapmayin ben inaniyorum ramazanda vericez yaa vermeliyiz bayram haftasi dugun var elbiseme giremezsem oturur son ses ağlarım yaa

Hayırlı hayır sakın çıkma canım süper gidiyorsun masallah.oku kendine okadar kilo verdin nazar mezar değer mazallah..

Kızlar benim kilo artışım regl den de olabilir sanırım bugün regl oldum bakalım yarına nasıl bir rakam çıkacak ama bugün tartildım çok kötü değil diye sanırım biraz vermişim dengelemis.eskiden regl olduğunda en az 2 Kilo fark ediyordu şimdi okadar değil çok şükür çok şu içiyorum. Ondan olabilir.

Ay noolur kizlar ramazanda daha fazla vermeliyiz yapmayin ben inaniyorum ramazanda vericez yaa vermeliyiz bayram haftasi dugun var elbiseme giremezsem oturur son ses ağlarım yaa
Ben her ramazan en az dört kilo verirdim. Pide yemez, çorba içtikten sonra beklerdim ve canım bişey yemek istemezdi. Çorba salata hem iftar hem de sahur menüm olurdu. Bir süre sonra insanın midesi küçülüyor ve birşey yemek istemiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…