Diyette olduğunuzu bilseler de mi sıkıntı çıkarıyorlar. Bizimki hiç bişey demez saolsun.ısrar eder ye diye ama anne şukadar kaldı hedefime falan deyince bişey demez.ama ben yine sofraya otururum azar azar yiyebileceğin şeylerden yerim.yada çocuklarla uğraşırken falan zaten kaynıyor arada.Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor
Ben kendisini sevmem kendisi de sağ olsun beni sevmez ama saygısızlık etmem onlar büyük onların hakkı saygısızlık yapmak bende yemek yemiyorum çünkü yemek onlar için çok büyük olay ,, iradene de iyi oluyor böyle el açması börekler mantılat içli köfteler sarmalar yemiyorum anam.....Diyette olduğunuzu bilseler de mi sıkıntı çıkarıyorlar. Bizimki hiç bişey demez saolsun.ısrar eder ye diye ama anne şukadar kaldı hedefime falan deyince bişey demez.ama ben yine sofraya otururum azar azar yiyebileceğin şeylerden yerim.yada çocuklarla uğraşırken falan zaten kaynıyor arada.
Aklima hicbise gelmiyoo. Kurutulmus biber dolmasi yapayim diyom ama yanina ne yapayim bana akil ver adacimIftar menuleriiii hazir mi kizlarrr
Aynen kaptanım bende zayıf olmayı tercih ederim. Şu an için acıkmadım aslında ama susadım çok fazla.Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederim
Yok benim kayınvalidem öyle kavga falan çıkaracak biri değil. Çok naif ve zarif bir kişidir. O emek verdi diye ben kıramadım.Ah o kayınvalide ler bende yemek yemedim diye kavga çıkmıştı ama şimdi giderken müslimle gidiyorum hiçbir şeyde yemiyorum iyi şok diyet oluyor
Bende yoğurtlu çorba yaptım. Bir de et sote yapacağım.Ben dünden etli biber dolması yapmıştım. Şimdi de mercimek çorbasını koydum ocağa. Bir de salata yeter galiba
Menü çok iyi16 mayis menum
Kizlar simdiden yazayim dedim
Sahur
2 has yumurta
5 zeytin
1 kk peynir kendi mamulum
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Domates salatasi
3 kofte
2 litre su icerim
Birde cayla biraz kuru dut
Ne kadar şanslısın öylesine çiğ tavuk bile yenir..Aynen kaptanım bende zayıf olmayı tercih ederim. Şu an için acıkmadım aslında ama susadım çok fazla.
Yok benim kayınvalidem öyle kavga falan çıkaracak biri değil. Çok naif ve zarif bir kişidir. O emek verdi diye ben kıramadım.
Eti puf cis olmus geri kalani guzelMenü ( oruç değilim regliden dolayı )
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
Ara
7 badem
1 etipufff
Aksam 16.20
1 karni yarik
3 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
19.43
3 parca kavun esime eslık ettim masada
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok
Menü güzel eti puf olmasaymış süper olurmuş birde suyu biraz çoğalt derimMenü ( oruç değilim regliden dolayı )
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
Ara
7 badem
1 etipufff
Aksam 16.20
1 karni yarik
3 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
19.43
3 parca kavun esime eslık ettim masada
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok
Eti puf cis olmus geri kalani guzel
Haklisiniz kizlar kacamaklarim oluyor diye menu yazmiyordum nasil olsa listede degilim diye simdi olsada yazacam yoksa ipin ucu kaçıyor...Menü güzel eti puf olmasaymış süper olurmuş birde suyu biraz çoğalt derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?