O zaman bu gece sahurda toparlıyorsun kendini. Burayı bırakırsan senin için daha kötü olur. Yaza az kaldı. Ramazan bizim için büyük bir şans oldu. Kendimizi frenlemeyi öğreneceğizYok aslında özel bir sıkıntım kaptan ama neden böyle oldum bilmiyorum çok berbat haldeyim sürekli yiyorum bugun dondurma yedim mesela sabah kızartma o kadar saldım ki annem burdayken böle değildim o gidince depresyona girdim sanırım
Alsında ramazan da toplarlmak istiyorum ama bilmiyorum moralim sıfır
Olsun kızacaksın ki kimse bi daha yemeyecek tamam mı?Yok cnm bişey
Nediyim yiyen yemiş ztn
Tmm bundan sonra tam yorumlarım
O zaman bu gece sahurda toparlıyorsun kendini. Burayı bırakırsan senin için daha kötü olur. Yaza az kaldı. Ramazan bizim için büyük bir şans oldu. Kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz
Olsun kızacaksın ki kimse bi daha yemeyecek tamam mı?
O zaman bu gece sahurda toparlıyorsun kendini. Burayı bırakırsan senin için daha kötü olur. Yaza az kaldı. Ramazan bizim için büyük bir şans oldu. Kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz
Olsun kızacaksın ki kimse bi daha yemeyecek tamam mı?
Afiyet olsun kaçamaklar iniz geri dönsün der gibi...bakalim ramazan başlıyor yarın. Menüler nasıl olacak.cankizzzz senin bişeye mi canın sıkıldı herkese afiyet olsun deyip geçmişsin. Menüler afiyet olunacak menüler değil. Güzel yorumlar bekliyorum senden
Canım ben ancak cuma oruç tutacağım regl den dolayı.perşembe sabahı mi tartılayim en uygunu o sanırım.hem bildirim için hemde cuma oruç tutacağım için sahurda yemiş olacağım.Kızlar bu arada oruç tutanlar için tartı zamanımız değişti. Artık Ramazan ayı bitene kadar oruç tutanlar perşembe günü iftardan önce tartılacak. Bu çok önemli sakın unutmayın.
ayy evet ya ramazandan korkuyorum bende. Umarım açlıkla kaçamak yapmayız.Afiyet olsun kaçamaklar iniz geri dönsün der gibi...bakalim ramazan başlıyor yarın. Menüler nasıl olacak.
Gunaydin canimGünaydinn kizlarr
Dunku menum
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
3 zeytin
11.00
Sutlu nescafe
13.30
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
17.30
Yarim doner
1 dilim lavas
1 bardak ayran
2 litre su
7000 adim
Uzun suredir menu yazamiyorum cak asiri kacamakli diye ama artik bir duzene girme zamanim geldi insallah
Günaydın canimGünaydinn kizlarr
Onun etkisi o zaman bu üzerindeki rehavet. Hala listedesin unutma olur mu menülerini ona göre yap. Tekrar eski kilona dönmek istemiyorsan bu şart.Reglim canım sanırım cumartesi başlıcam oruç tutmaya veya pazar
Olur canım perşembe sabah bir tartıl, gece sahura kalkınca tartıl bir de cuma sabahı tartıl bakalım aralarında ne kadar fark oynayacak. En düşük hangisi ise onu alırız.Canım ben ancak cuma oruç tutacağım regl den dolayı.perşembe sabahı mi tartılayim en uygunu o sanırım.hem bildirim için hemde cuma oruç tutacağım için sahurda yemiş olacağım.
Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederimayy evet ya ramazandan korkuyorum bende. Umarım açlıkla kaçamak yapmayız.
Bundan sonra menülerin kötü de olsa yaz canım. Çünkü yazdıkça iraden daha da kuvvetleniyor. Hatalarınla yüzleşiyorsun. O yüzden menü yazmak çok önemli.Dunku menum
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
3 zeytin
11.00
Sutlu nescafe
13.30
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
17.30
Yarim doner
1 dilim lavas
1 bardak ayran
2 litre su
7000 adim
Uzun suredir menu yazamiyorum cak asiri kacamakli diye ama artik bir duzene girme zamanim geldi insallah
Tamam canım dediğin gibi yaparız. Zaten şuan geçen haftaya göre 200 gr artidayim malesef oyuzden bugünu daha hafif geçirmem lazım bakalım.Onun etkisi o zaman bu üzerindeki rehavet. Hala listedesin unutma olur mu menülerini ona göre yap. Tekrar eski kilona dönmek istemiyorsan bu şart.
Olur canım perşembe sabah bir tartıl, gece sahura kalkınca tartıl bir de cuma sabahı tartıl bakalım aralarında ne kadar fark oynayacak. En düşük hangisi ise onu alırız.
Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederim
Bundan sonra menülerin kötü de olsa yaz canım. Çünkü yazdıkça iraden daha da kuvvetleniyor. Hatalarınla yüzleşiyorsun. O yüzden menü yazmak çok önemli.
Tamam canım dediğin gibi yaparız. Zaten şuan geçen haftaya göre 200 gr artidayim malesef oyuzden bugünu daha hafif geçirmem lazım bakalım.
Sagol canimAfiyet olsun cnm
Bence iyi menün
Tamam canim yazmaya dikkat ederim insallahOnun etkisi o zaman bu üzerindeki rehavet. Hala listedesin unutma olur mu menülerini ona göre yap. Tekrar eski kilona dönmek istemiyorsan bu şart.
Olur canım perşembe sabah bir tartıl, gece sahura kalkınca tartıl bir de cuma sabahı tartıl bakalım aralarında ne kadar fark oynayacak. En düşük hangisi ise onu alırız.
Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederim
Bundan sonra menülerin kötü de olsa yaz canım. Çünkü yazdıkça iraden daha da kuvvetleniyor. Hatalarınla yüzleşiyorsun. O yüzden menü yazmak çok önemli.
Tam diyet menü15 mayis menum
Sabah 10
1 has yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Cay
Ara
Tek sekerli yarim sutlu turk kahvesi
Oglen 14
3 yk kisir
Bol marul
2 yk yogurt
Aksam 18 00
5 izgara kofte
Salata
1 yk domates sos
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?