Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman bu gece sahurda toparlıyorsun kendini. Burayı bırakırsan senin için daha kötü olur. Yaza az kaldı. Ramazan bizim için büyük bir şans oldu. Kendimizi frenlemeyi öğreneceğiz
Yok cnm bişey
Nediyim yiyen yemiş ztn
Tmm bundan sonra tam yorumlarım
Olsun kızacaksın ki kimse bi daha yemeyecek tamam mı?

Bugün kızamadım kendim cısss yiyince
Yarın kızarım artık

Evde değildim kaptanım yeni geldim. Menümü o nedenle henüz yazacağım.

15 mayıs menü

Saat 09:30
Bir dilim tb ekmeği
Yeşil çay
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
maydanoz
yarım domates
yarım salatalık

Saat 14:30
Yarım kase şehriye çorbası
yarım kase yoğurt

Saat : 19:00
2 dilim börek ( ev yapımı, kayınvalideme gitmiştik o yapmıştı. Yemesem şimdi sıkıntı olurdu. O nedenle yedim ama başka birşey yemedim.)

Saat30
Sütlü filtre kahve

2 litre su

Reglim canım sanırım cumartesi başlıcam oruç tutmaya veya pazar

cankizzzz senin bişeye mi canın sıkıldı herkese afiyet olsun deyip geçmişsin. Menüler afiyet olunacak menüler değil. Güzel yorumlar bekliyorum senden
Afiyet olsun kaçamaklar iniz geri dönsün der gibi...bakalim ramazan başlıyor yarın. Menüler nasıl olacak.

Kızlar bu arada oruç tutanlar için tartı zamanımız değişti. Artık Ramazan ayı bitene kadar oruç tutanlar perşembe günü iftardan önce tartılacak. Bu çok önemli sakın unutmayın.
Canım ben ancak cuma oruç tutacağım regl den dolayı.perşembe sabahı mi tartılayim en uygunu o sanırım.hem bildirim için hemde cuma oruç tutacağım için sahurda yemiş olacağım.

Dunku menum
Sabah 09.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
3 zeytin

11.00
Sutlu nescafe

13.30
1 tabak tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

17.30
Yarim doner
1 dilim lavas
1 bardak ayran

2 litre su
7000 adim

Uzun suredir menu yazamiyorum cak asiri kacamakli diye ama artik bir duzene girme zamanim geldi insallah

Afiyet olsun cnm
Bence iyi menün

Reglim canım sanırım cumartesi başlıcam oruç tutmaya veya pazar
Onun etkisi o zaman bu üzerindeki rehavet. Hala listedesin unutma olur mu menülerini ona göre yap. Tekrar eski kilona dönmek istemiyorsan bu şart.

Canım ben ancak cuma oruç tutacağım regl den dolayı.perşembe sabahı mi tartılayim en uygunu o sanırım.hem bildirim için hemde cuma oruç tutacağım için sahurda yemiş olacağım.
Olur canım perşembe sabah bir tartıl, gece sahura kalkınca tartıl bir de cuma sabahı tartıl bakalım aralarında ne kadar fark oynayacak. En düşük hangisi ise onu alırız.

ayy evet ya ramazandan korkuyorum bende. Umarım açlıkla kaçamak yapmayız.
Korkma canım eğer irademize sahip çıkarsak çok güzel kilo vereceğiz ramazanda. Ama tabii unutma irade. Karşına yemek istediğin ama yememen gereken bir yemek çıktığında kendi kendine şu soruyu sor, zayıf mı olmak istiyorum, şişman mı kalmak istiyorum? Ben zayıf olmayı tercih ederim

Bundan sonra menülerin kötü de olsa yaz canım. Çünkü yazdıkça iraden daha da kuvvetleniyor. Hatalarınla yüzleşiyorsun. O yüzden menü yazmak çok önemli.

Günaydınlaarrrrrrrrrr

Harika bir gün çok şükür ama ben şimdiden susamaya başladım sanırım iftarda bol bol su içeceğim

Ben bi de bugünün yemeğini dün akşamdan yaptım çok şükür akşam rahatım eve gidip yatacağım işten sonra

Tamam canım dediğin gibi yaparız. Zaten şuan geçen haftaya göre 200 gr artidayim malesef oyuzden bugünu daha hafif geçirmem lazım bakalım.

Tamam canim yazmaya dikkat ederim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…